- 25 Kasım 2012
- 8.570
- 1.271
- Konu Sahibi Spesifikinsan
bende sıkıldım, öylesine dolanıyorum işte
bugün çok sıkıcı bir gün
evet ya da bir de hastayım ikiside birleşince pazartesi sendromu bile kalmadı işe gidesim geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende sıkıldım, öylesine dolanıyorum işte
bugün çok sıkıcı bir gün
evet ya da bir de hastayım ikiside birleşince pazartesi sendromu bile kalmadı işe gidesim geldi
geçmiş olsun :)
Ben de İzmirliyim aslen doxy :)bugün izmir de hava bir garip bulutlu kasvetliydi pazara bile çıkasım gelmedi ne mutlu size hava güzelmiş
teşekkürler....hepimizin keyfi bol olsun.
var var. sanada ayırdım..isteyen herkese hey barmen bütün içkiler benden bu gece
Ben de İzmirliyim aslen doxy :)
Severim Neyzen Tevfik'in bu şiirini..........
"Be hey Dürzü
Ne arasın TANRI ile aramda!...
Sen kimsin ki orucumu sorarsın?
Hakikaten gözün yoksa haramda
Başı açığa niye türban sorarsın?
Rakı şarap içiyorsam sana ne.
Yoksa sana bir zararım,içerim.
İkimiz de gelsek kıldan köprüye,
Ben dürüstsem sarhoşkende geçerim.
Esir iken mümkün müdür ibadet?
Yatıp kalkıp ATATÜRK'e dua et.
Senin gibi dürzülerin yüzünden,
Dininden de soğuyacak bu millet.
İşgaleki hali sakın unutma.
ATATÜRK'e dil uzatma sebepsiz.
Sen anandan yine çıkardın amma...
Baban kimdi bilemezdin şerefsiz.
Neyzen TEVFİK "
ne güzeeel ben izmirli değilim aslında burada okudum lisans ı 5 yıl şimdi de yüksek lisans yapmaktayım severim ama izmiri aslen tekirdağlıyım ben trakyalıyım desem daha doğru aslında
Benim anneannemin Tekirdağ da akrabaları var ama öyleki anneannem bile hiç görmemiş..Anneannemin baba tarafının...Bulgaristan dan göç etmişler...Cumhuriyet'ten çok öncesi dönemde tabi...Tekirdağ Malkara Kiremitlik Köyündeler...Diğerleri Hep İzmir -Çeşme-Alaçatı da...
Bu arada benim zamanımda Güzel Sanatlar Fakültesinin bir kısmı,Mimarlık ve Şehir Bölge Planlama bölümündeki arkadaşlar hep beraber Alsancak'ta stadyumun yanındaki küçük bir kampüste kampüs bile denemez lise bahçesi gibi şirin bir yerde aynı bahçeyi paylaşıyorduk....Geçtiğimiz eylül ayında eski mezunlar buluşalım dedik...Alsancak taki okul olsun istedik ama mümkün olmadı...Çünkü bakımsızlıktan girilemeyecek durumda olmuş...Başka alternatif düşünüp o şekilde buluşmuştuk...Acı tatlı bir çok anımız vardı o bahçede.........
bende sohbetinize dahil oluyorum forumda tekirdağ malkarayı görünce bende tekirdağ malkaralıyım göçmeniz bulgaristan yunanistan karışık yani hemşehrilerim
Benim anneannemin Tekirdağ da akrabaları var ama öyleki anneannem bile hiç görmemiş..Anneannemin baba tarafının...Bulgaristan dan göç etmişler...Cumhuriyet'ten çok öncesi dönemde tabi...Tekirdağ Malkara Kiremitlik Köyündeler...Diğerleri Hep İzmir -Çeşme-Alaçatı da...
Bu arada benim zamanımda Güzel Sanatlar Fakültesinin bir kısmı,Mimarlık ve Şehir Bölge Planlama bölümündeki arkadaşlar hep beraber Alsancak'ta stadyumun yanındaki küçük bir kampüste kampüs bile denemez lise bahçesi gibi şirin bir yerde aynı bahçeyi paylaşıyorduk....Geçtiğimiz eylül ayında eski mezunlar buluşalım dedik...Alsancak taki okul olsun istedik ama mümkün olmadı...Çünkü bakımsızlıktan girilemeyecek durumda olmuş...Başka alternatif düşünüp o şekilde buluşmuştuk...Acı tatlı bir çok anımız vardı o bahçede.........
bende sohbetinize dahil oluyorum forumda tekirdağ malkarayı görünce bende tekirdağ malkaralıyım göçmeniz bulgaristan yunanistan karışık yani hemşehrilerim
Hoşgeldiniz
Benim anneanne tarafım da Yunanistan-Bulgaristan karışık :) Edirne ve Kırklareli yi gördüm ama Tekirdağ a gitmek nasib olmadı daha...
Akraba çıkmayalım bir de .....
Profil fotonuzdaki sizseniz gayet güzel bir bayansınız bu arada..Maşallah demeden geçmek istemedim....
Benim annemin tarafı oldukça karışık makedonya göçmeni bizimkilerde arnavutlar ama biraz da tatarlık var Babamın tarafını pek bilmem ama onlarda Tekirdağlı sanırım çok önceden göç etmişler. O sebeple Trakyalıyım diyorum bende. Bizimde akrabaların bir kısmı İzmir e yerleşmiş ben okumaya gelince bulmuştuk birsürü kişiyi.
Trakyanın neredeyse her yerinde akrabalarım var ama malkara ile bir bağlantım yok :26: hiç bir fikrim yok orayla ilgili.
Senin mesleğin nedir? merak ettim 9 eylülde okudun sanırım. Ben İYTE mezunuyum.
Özlenmez mi o günler ben bile özledim mezun olalı 1 yıl olmadı.
merhaba hemşehrim nasılsın iyi misin?
ben tekirdağ merkez - muratlı karışık ikamet durumumuz
Evet 9 eylül mezunuyum.Ben seramik tasarımcısıyım...Şu an aktif olarak çalıştığımı söyleyemem...İkizlerimden fırsat bulursam mozaik yapmaya çalışıyorum :)Benim annemin tarafı oldukça karışık makedonya göçmeni bizimkilerde arnavutlar ama biraz da tatarlık var Babamın tarafını pek bilmem ama onlarda Tekirdağlı sanırım çok önceden göç etmişler. O sebeple Trakyalıyım diyorum bende. Bizimde akrabaların bir kısmı İzmir e yerleşmiş ben okumaya gelince bulmuştuk birsürü kişiyi.
Trakyanın neredeyse her yerinde akrabalarım var ama malkara ile bir bağlantım yok :26: hiç bir fikrim yok orayla ilgili.
Senin mesleğin nedir? merak ettim 9 eylülde okudun sanırım. Ben İYTE mezunuyum.
Özlenmez mi o günler ben bile özledim mezun olalı 1 yıl olmadı.
merhaba hemşehrim nasılsın iyi misin?
ben tekirdağ merkez - muratlı karışık ikamet durumumuz
Hoşgeldiniz
Benim anneanne tarafım da Yunanistan-Bulgaristan karışık :) Edirne ve Kırklareli yi gördüm ama Tekirdağ a gitmek nasib olmadı daha...
Akraba çıkmayalım bir de .....
Profil fotonuzdaki sizseniz gayet güzel bir bayansınız bu arada..Maşallah demeden geçmek istemedim....
Güzelden hemen anlarım...hmm olurmu olur vallahii :))şuan nerde oturuyorsunuz peki evlimi bekarmısınız??birbirmizi tanıyalım ama deilmi:)
evet benim çok çokkk teşekkür ederim..ehh accık güzelimdir heryerde fazlasıyla dikkat çekerim yani idare ederim ehh işte
Arf sana maşallah
Seramikmozaik e de maşallah seni ve yavrularını her gördüğümde demeden geçemiyorum çok güzelsiniz
Evet 9 eylül mezunuyum.Ben seramik tasarımcısıyım...Şu an aktif olarak çalıştığımı söyleyemem...İkizlerimden fırsat bulursam mozaik yapmaya çalışıyorum :)
Benim eşim de baba tarafından Tatar..Ben de baba tarafından birazcık Çerkesim....Yani baya melezim...
Cehaletimi maruz gör..Benim zamanımda İYTE diye bir üniversite yoktu İzmir de ..Açılımı nedir ??
eywallah hemşehrim aynı beyaaa ne olsun iyiyiz çok şükür
ikamet durumum istanbul ailem malkarada senin ikamet nerde??
Çok teşekkür ederim...
Onlar sayesinde hayat daha anlamlı benim için...Hiç bitmeyecek aşklarım benim...