Az ama Öz olsun diyenler....:)

Merhaba kızceler :KK3:

Narmik meraba tatlım :KK3:
Okuduğunu biliyorum :nazar:
İnşallah cezan hemencik biter de gelirsin evine :KK4:
Umarım cezan uzun değildir :26:

Narmik umarım iyisindir tatlım...
Çok özleniyorsun burada...:21:
Sen gel kırmızı halı sercem ben sana :KK23:
Çiçekler alıcam sana :KK19:
Kuzularını da seni de öptüm :KK19:

dün yazamadım arkadaşlar doğum günüm nasıl geçti hemen anlatmak istiyorumm :KK52:
sevgilim gerçekten şaşırttı beni. daha önce hiç kızkulesine gitmediğimi biliyo ve sürpriz olarak oraya götürdü dogum günümü sadede olsa:
çok hatırlanası bi şekilde orada kutlamış olduk gerçekten mutlu oldum . :KK61: bu erkek milleti bazen napıcağını çok iyi biliyo yaa :KK19:

dün yazamadım arkadaşlar doğum günüm nasıl geçti hemen anlatmak istiyorumm :KK52:
sevgilim gerçekten şaşırttı beni. daha önce hiç kızkulesine gitmediğimi biliyo ve sürpriz olarak oraya götürdü dogum günümü sadede olsa:
çok hatırlanası bi şekilde orada kutlamış olduk gerçekten mutlu oldum . :KK61: bu erkek milleti bazen napıcağını çok iyi biliyo yaa :KK19:

tekrar nice mutlu senelere o zaman güzel geçirmene sevindim :KK16::KK16::KK16:

evet adı Revenge online da izleyebilirsin harika bir dizi hastasıyımm:KK52::KK52::KK52::KK52:

araştırdım cidden öyle . ben ülkemizde özenti dizi yapılmasından nefret ettiğim kadar neyden nefret ediyorumdur orası meçhul. bizim ülkede boşamı okunuyo sinema televizyon, hiç mi yok yani üretici fikirler ? gerçekten sinir bozucu.. :KK19:

araştırdım cidden öyle . ben ülkemizde özenti dizi yapılmasından nefret ettiğim kadar neyden nefret ediyorumdur orası meçhul. bizim ülkede boşamı okunuyo sinema televizyon, hiç mi yok yani üretici fikirler ? gerçekten sinir bozucu.. :KK19:

seneryo sıkıntımız var bence yeni farklı şeyler üretemiyoruz

doğum günün kutlu olsun canm :KK1: benim sevgilim böyle seyler yapmıyo odunsugillerden :) sen sanslısın sevndim senin adına

X