Az ama Öz olsun diyenler....:)

Ah ah hayat benimle oldukça fazla uğraşıyor şu sıralar:KK31:
Allah beterini göstermesin inşallah
yarın teslim yapmam gerekiyordu bir anda ateş baş ağrısı bel ağrısı yataklara düştüm okula da gidemeyeceğim şimdi yarın doooğru hastaneye pfff:KK5:

ay çok geçmiş olsunn canım yaaa evet ihmal etme git hastaneye :KK43: ne okuyosun cnm ?

hoşgeldin hürremcimmm :) nasılsın neler yapıyosun konuşmayalı :KK1:

ıyıyım sekerım valla sorma konusmayalı bayagı oldu:KK37:
nolsun canm yaaa yenı havadıs pek yok,benımkı kredi çekicek canm sımdıden dugun ıcın hemde elden bırkac kişiye borcu vardı onları da verıcekmıs çıksın aradan maaş aldıkca bırıktırırım dıyor , sızın nası gıdıo fatıhle tatlım annen ananen ıyıdır ınsallah coluk cocuk abarttım:KK53:

ıyıyım sekerım valla sorma konusmayalı bayagı oldu:KK37:
nolsun canm yaaa yenı havadıs pek yok,benımkı kredi çekicek canm sımdıden dugun ıcın hemde elden bırkac kişiye borcu vardı onları da verıcekmıs çıksın aradan maaş aldıkca bırıktırırım dıyor , sızın nası gıdıo fatıhle tatlım annen ananen ıyıdır ınsallah coluk cocuk abarttım:KK53:

hahaha çoluk çocuk iyiler ellerinden öperler :KK9: iyi fatihte napsın işte bildiğin gibii kilo alıyo da ondan şikayetçi o daa yarım kilo almışş ben ona kedicik falan diyodum ya bana yakında garfield olucam diyo telde :KK1:

hahaha çoluk çocuk iyiler ellerinden öperler :KK9: iyi fatihte napsın işte bildiğin gibii kilo alıyo da ondan şikayetçi o daa yarım kilo almışş ben ona kedicik falan diyodum ya bana yakında garfield olucam diyo telde :KK1:

benımkı garfieldı da geçti aman dıkkat canm aldırma kılo, bellı bı yaştan snra kılo vermek cok zor benımkı veremıyo:KK43: ben spor yaptırtcam evlenınce de akşamları yemek vermıcem:KK53:

benımkı garfieldı da geçti aman dıkkat canm aldırma kılo, bellı bı yaştan snra kılo vermek cok zor benımkı veremıyo:KK43: ben spor yaptırtcam evlenınce de akşamları yemek vermıcem:KK53:

benimkinin kilosu normal kız kendi abartıyoo 1.88 boya 82 kiloo :)) ben alsın istiyorum sporda yapıyor kasa dönüşecek o kiloo :KK23::KK1:

benimkinin kilosu normal kız kendi abartıyoo 1.88 boya 82 kiloo :)) ben alsın istiyorum sporda yapıyor kasa dönüşecek o kiloo :KK23::KK1:
e iyimiş canım alabılır hatta bıraz daha bende zayıf erkek hiç sevmıyorum yaaa şöyle iri yarı kaslı hoş duruyor:KK1:
Hehe görürsün inşallah canım:KK9:

Herkesin aşk hayatı güzel gidiyor galiba maşallah maşallah nazar değmesin:nazar::KK6:

aman aman Rabbim nazarlardan korusun ınsan korkuyor:nazar::nazar:

sohbet eden arkadaşlar
huzurlu geceler :)

Sağol tatlım sana da iyi geceler.

inş kuzum :) evett seneye bahara sözlü bi hatun olarak gireceğim kısmetsee :) senın nasıl gidiyorr :)

:KK52: darısı başıma yavum. Bizimde iyi ama biraz yavaş gidiyor :KK53:
önümüzdeki günler ne gösterir bilmemde ben daha 1-1.5 yıl söz nişan göremeyeceğim
sevgilim bir mezun olsun da iş durumuna göre bakacağız artık bu işlere girmeden kendi elimizde para olsun istiyoruz:KK34:

e iyimiş canım alabılır hatta bıraz daha bende zayıf erkek hiç sevmıyorum yaaa şöyle iri yarı kaslı hoş duruyor:KK1:

aman aman Rabbim nazarlardan korusun ınsan korkuyor:nazar::nazar:

aynen bende sevmıyorumm hele askerdeyken çok zayıftı ya kıyamam bi deri bi kemik kalmıştıı ay özlemim cok fena arttı şuanda :KK53:

aynen bende sevmıyorumm hele askerdeyken çok zayıftı ya kıyamam bi deri bi kemik kalmıştıı ay özlemim cok fena arttı şuanda :KK53:

Ah bizim daha askerlik duruyor:KK5:
hiç de kıyamam zayıflamasına
Bakalım neler gelecek başımıza askere gidince

Sağol tatlım sana da iyi geceler.

:KK52: darısı başıma yavum. Bizimde iyi ama biraz yavaş gidiyor :KK53:
önümüzdeki günler ne gösterir bilmemde ben daha 1-1.5 yıl söz nişan göremeyeceğim
sevgilim bir mezun olsun da iş durumuna göre bakacağız artık bu işlere girmeden kendi elimizde para olsun istiyoruz:KK34:

amin darısı başına canım :) bizde o günlerden geçtik yaa okulu vardı bitti, askerliği vardı bitti, iş bulacaktı buldu şimdi geriye işi resmiyete dökmek kaldı :) sevgilimde bide hani ev eşyaları ortak alınıyor ya kız tarafı ve erkek tarafı şeklinde ben kimseye benim kullanacağım şeyin borcunu ödetmem herşeyi ben alıcam diyo napıcaz bilmiyorumm :26:

X