Az ama Öz olsun diyenler....:)

yazsammı geyiğe yazmasammı kararsız kaldım artık..

Buraya başka konuları yazıp canımızı sıkmayalım canım....Ağzımızın tadının bozulmasına izin vermeyelim,boşver............

Ben de bir buraya bakıyorum bir kalkıp yemek,çamaşır işleri..Keşke parmağımı bir şıklattığımda hepsi olsa....

canm topiğe artık yazmayayım dedim. çünkü rahatsız oldumm artk. konun güzel.
ama,aynı şeyler yaşamak istemiyorum artık.. o yüzden beni mazur gör canım..
başka bölümlerde görüşürüz..

Son düzenleme:
amanın ben de geldim bende. reklamın iyisi kötüsü olmaz diye buna diyorlar, kazen konu açmasa haberim olmayacaktı buradan

amanın ben de geldim bende. reklamın iyisi kötüsü olmaz diye buna diyorlar, kazen konu açmasa haberim olmayacaktı buradan

Hoşgeldin ofiscim Seni ve yorumlarını da çok özledim..Yeniden burada olmana çok sevindim...Eski arkadaşlar yine bir aradayız ne güzel...Arkadaşlığımızın çok daha eskilere dayanıyor olması daha da güzel...Farklı insanlarız,farklı düşündüğümüz konular da vardır muhakak ama kolay kolay karşı karşıya gelmeyiz ,bazı olumsuzluklara da izin vermeyiz..Bunu bilmek de çok güzel...Çünkü birbirimizi ve niyetlerimizin ne olup ne olmadığını gayet iyi biliyoruz...Yeni arkadaşları tanımak da keyif verecek....Topiğin başında dediğim gibi sakin,huzurlu,entrikasız,hırslardan uzak ( hiç kimseyi hedef almıyorum,kimseyi kastetmiyorum ) paylaşımlar olsun istedim....

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla hiç takip etmiyordum ama baya entrikalıymış ya buralar Meyve veren ağacı taşlarlar ama:26:

Valla hiç takip etmiyordum ama baya entrikalıymış ya buralar Meyve veren ağacı taşlarlar ama:26:

Entrikalar bizden uzak olsun tatlım.....Buradan iş çıkmaz.......

Ben de yemek yapıcam...Kaç gündür hastaydım...Adet dönemlerim çok zor geçiyor yaa..

Bu arada maya kapsülleri adet dönemlerinde çok iyi geliyor...B vitamini deposu...Hiç ağrı kesici kullanmadım bu adet dönemimde......:)

hoşbulduk seramiğim insanın hayata aynı pencereden baktığını bildiği arkadaşları olması ne güzel (aman yanlış anlaşılmayalım çete mete değiliz boşuna kiblemeyin ) burada mükemmel zaman geçireceğimize eminim

Yüreğime su serptin canım bu sözlerinle...

Bana azcık izin..Kalkamadım bir türlü..

Kolay gelsin canım:) Allahtan ağrısız sancısız geçiriyorum ben o dönemleri varlığı yokluğu bir çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…