- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
-
- Konu Sahibi Spesifikinsan
yazsammı geyiğe yazmasammı kararsız kaldım artık..
canm topiğe artık yazmayayım dedim. çünkü rahatsız oldumm artk. konun güzel.Buraya başka konuları yazıp canımızı sıkmayalım canım....Ağzımızın tadının bozulmasına izin vermeyelim,boşver............
Ben de bir buraya bakıyorum bir kalkıp yemek,çamaşır işleri..Keşke parmağımı bir şıklattığımda hepsi olsa....
Tamam tatlım...canm topiğe artık yazmayayım dedim. çünkü rahatsız oldumm artk. konun güzel.
ama,aynı şeyler yaşamak istemiyorum artık.. o yüzden beni mazur gör canım..
başka bölümlerde görüşürüz..
amanın ben de geldim bende.reklamın iyisi kötüsü olmaz diye buna diyorlar, kazen konu açmasa haberim olmayacaktı buradan
Valla hiç takip etmiyordum ama baya entrikalıymış ya buralarMeyve veren ağacı taşlarlar ama:26:
Hoşgeldin ofiscimSeni ve yorumlarını da çok özledim..Yeniden burada olmana çok sevindim...Eski arkadaşlar yine bir aradayız ne güzel...Arkadaşlığımızın çok daha eskilere dayanıyor olması daha da güzel...Farklı insanlarız,farklı düşündüğümüz konular da vardır muhakak ama kolay kolay karşı karşıya gelmeyiz ,bazı olumsuzluklara da izin vermeyiz..Bunu bilmek de çok güzel...Çünkü birbirimizi ve niyetlerimizin ne olup ne olmadığını gayet iyi biliyoruz...Yeni arkadaşları tanımak da keyif verecek....Topiğin başında dediğim gibi sakin,huzurlu,entrikasız,hırslardan uzak ( hiç kimseyi hedef almıyorum,kimseyi kastetmiyorum ) paylaşımlar olsun istedim....
hoşbulduk seramiğiminsanın hayata aynı pencereden baktığını bildiği arkadaşları olması ne güzel (aman yanlış anlaşılmayalım çete mete değiliz boşuna kiblemeyin ) burada mükemmel zaman geçireceğimize eminim
Entrikalar bizden uzak olsun tatlım.....Buradan iş çıkmaz.......
Ben de yemek yapıcam...Kaç gündür hastaydım...Adet dönemlerim çok zor geçiyor yaa..
Bu arada maya kapsülleri adet dönemlerinde çok iyi geliyor...B vitamini deposu...Hiç ağrı kesici kullanmadım bu adet dönemimde......:)
topiğin hayırlı olsun canım dinginlik ararken bayağı bir konu oldu ama olsun
Kolay gelsin canım:) Allahtan ağrısız sancısız geçiriyorum ben o dönemleri varlığı yokluğu bir çok şükür
Hoşgeldin Hürremcim...Eh ben de istemezdim ama boşver,dillendirmeye değmez...
Oğlum 20 aylık ama hala konuşamıyor endişe etmem gerekir mi bilemyorum :26:
Oğlum 20 aylık ama hala konuşamıyor endişe etmem gerekir mi bilemyorum :26: