Az ama Öz olsun diyenler....:)

Bu arada ben de bir şey merak ettim, sen düzenli izliyorsan farketmişsindir. Ben en son 9-10 ay önce anne zoruyla izlemiştim programı, o zamandan bu yana sarışın sunucu hanımda bir değişiklik mi olmuş? Yüz ifadesi değişmiş sanki.:44:

Bilmem,hiç farketmedim valla...Sadece bu gün saçlarını alalacele taramış,zor uyanmış bir hali var...Kaşlarını da fazla kısaltmış gibi geldi....

Oooo kadın tırnak etlerini aldırmayın diyor....

Portakal yağı,tuz,çilek karışımı..Makinadan çekilip 1 hafta bekletiliyormuş...Tırnak bakımı ve beslenmesi için...Tabi ojesiz tırnaklara olucak....

Bilmem,hiç farketmedim valla...Sadece bu gün saçlarını alalacele taramış,zor uyanmış bir hali var...Kaşlarını da fazla kısaltmış gibi geldi....

Hmm belki bana öyle geldi, suratı ipe gerilmiş çarşaf gibi bugün sanki. Botokstur belki diye düşünmüştüm.

Hmm belki bana öyle geldi, suratı ipe gerilmiş çarşaf gibi bugün sanki. Botokstur belki diye düşünmüştüm.

:KK1: :KK1: Güzel laf vallahi..İple gerilmiş çarşaf gibi ha...:KK9: Zaten pek zayıf bir bayan değil,geniş yüzlü sayılır..Kilo almışsa o yüzden böyle bir imaj yaratmıştır belki...

Biraz işlerimi halledeyim yine geleceğim...

Bu akşam kereviz yemeği yapacağım..Gerçi seven pek olmaz ama çok sağlıklı ve pişerken limon suyu ilave edilirse kötü koku önlenmiş oluyor..........

Şimdilik müsade bana.....:KK16:

Oooo kadın tırnak etlerini aldırmayın diyor....

Portakal yağı,tuz,çilek karışımı..Makinadan çekilip 1 hafta bekletiliyormuş...Tırnak bakımı ve beslenmesi için...Tabi ojesiz tırnaklara olucak....

tırnak etlerini aldırmak çok zararlı gerçekten mikrop kapabilir:KK50:
ben geriye ittiriyorum abartmadan ama şimdiye kadar hiç almadım onun da etkisi vardır belki kötü durduğunu düşünmüyorum eti alınmamış tırnakların.
derma hocamız erkekti hep bu tırnak etlerinin alınmasından problem olan kadınlar geliyordu bize tembihlemişti biz erkekler fark etmiyoruz bile ordaki etleri boşuna hastalık kapmayın diye:KK1:
ablacım bu portakal yağı, tuz, çilek organik oje olan mı salondan geçerken duydum tvden oje yerine fln diyordu annemle çene çalıyorduk kaçırdık:KK70:
merak ettim:)

ben de kimyasal yerine evde yapılmış organik şeyleri kullanmak istiyorum. ama bunları elde etmek çok zor belki ilerde uğraşırım sınavımdan sonra hatta bu sektöre girebilirim bile organik organik kullanırız:))

bir de topiğin hayırlı olsun narmik :)))

tırnak etlerini aldırmak çok zararlı gerçekten mikrop kapabilir:KK50:
ben geriye ittiriyorum abartmadan ama şimdiye kadar hiç almadım onun da etkisi vardır belki kötü durduğunu düşünmüyorum eti alınmamış tırnakların.
derma hocamız erkekti hep bu tırnak etlerinin alınmasından problem olan kadınlar geliyordu bize tembihlemişti biz erkekler fark etmiyoruz bile ordaki etleri boşuna hastalık kapmayın diye:KK1:
ablacım bu portakal yağı, tuz, çilek organik oje olan mı salondan geçerken duydum tvden oje yerine fln diyordu annemle çene çalıyorduk kaçırdık:KK70:
merak ettim:)

ben de kimyasal yerine evde yapılmış organik şeyleri kullanmak istiyorum. ama bunları elde etmek çok zor belki ilerde uğraşırım sınavımdan sonra hatta bu sektöre girebilirim bile organik organik kullanırız:))

bir de topiğin hayırlı olsun narmik :)))

Tırnak bakımı içinmiş canım,sağolasın.....

Zaten tırnakların etlerini kestikçe o etler daha hızlı geliyor diye biliyorum ben. Ya geri itilmesi tavsiye ediliyor ya da bunun için özel sıvılar var onlar etleri eriterek yok ediyor sanırım.

Zaten tırnakların etlerini kestikçe o etler daha hızlı geliyor diye biliyorum ben. Ya geri itilmesi tavsiye ediliyor ya da bunun için özel sıvılar var onlar etleri eriterek yok ediyor sanırım.

Bazıları da çok şanslı bu konuda..Tırnak etleri fazla uzamıyor..Bazılarının da fazla uzuyor malesef.....

Manikür ,pedikür yaptırmadan duramıyorum.://
Maalesef ben de. :KK25:
Bazıları da çok şanslı bu konuda..Tırnak etleri fazla uzamıyor..Bazılarının da fazla uzuyor malesef.....
Benim uzamaktan çok etlerim tırnaklarıma yapışıyor ince o derece. :KK50:
Erkeklerden ziyade kendim için yapıyorum ben, gerçi Hamsi her türlü bakımı anında farkeder. Çok dikkatli.
:KK31:

Bakımsızlıktan ölen birisi olarak söylüyorum ki belki de kendi hallerine bırakmak en iyisi, sonsuza dek uzayamazlar neticede.:44: Dert yok tasa yok rahat:129:

X