Keske yavrum kollarımda olsaydı su an okuyunca agladim istemsiz az öncede şehit cocugun 6 yasinda kocaman adam gb babasına helallik verirken iki damla yaşını gordum icim burkuldu onunda babasi yaninda olsaydı.... hic birşeyin önemi yok canim ben seni anliyorum... hic uyum adim 24 saat salladım bisuru şey hep dert sandığım milyon tane olay ama hic birisi dert değilmiş hersey geçermiş. Sen annesin... güçlü mutlu olmalısın cennet niye annelerin ayaklarının altına serilmiş neden hakkı ödenmez... biliyorum onların cani bir yansa senin bin yanar inan onlar iyi olsun kollarında saglikla olsun geri kalan hersey darmadağın olsun... Cok ozledim evimin dağılmasını uykusuz geceleri yetmedi diye agladigim günlerimi çok özledim. Şikayet ettiğim niye bitek biz böyleyiz dedigim her ani çok özledim... hic uzulme hic bisey için değmez dünya yerle bir olsun seni kimse anlamasın esin bile destek olmasın ama onlar var ya evlat her şekilde bütün kusur ve eksileriyle tüm yaramazlklari pislikleri ve huysuzluklariyla senin olsun yaninda olsun kollarında olsun... kokularını icine çek ve sukret... dua et ve sakinles sen güçlü ol mutlu ol sen mutlu olursan hepiniz mutlu olursunuz küçüğüne bir bucuk yasinda deyince dayanamadım yorum yazdım affet...