- Konu Sahibi bigunmutlaka
benim eşimde bipolar bozukluk tanısı vardı bu hastalık cok fena aynı anlattığını gibi 2 farklı insan ama sizi anlayacak birileri lazım senin uykusuz kalmaman lazım..Allah korusun gerisi kötü olabilir annenizin yanına taşınsanız bir süre yada o size gelse fena olmaz...Gunaydin herkese tam 38 sayfa olmus yardimci olan tavsiye veren empati kuran herkese cani gonulden tesekkur ediyorum birde sunu eklemek istedim cookk sayfalar once hastaligimin ismini yazmama ragmen hic bir fikri olmadan direkt suclayan arkadaslar var ya kimse satasmak zorunda degil
Hastaligimin ismi PAK..AYNI ZAMANDA BIBOLAR BOZUKLUK ICINDE TEDAVI GORUYORUM yani yaptigim seyin aciklamasi degil bi ama kapris yada sizlanmak degil benimkisi..hastayim iki farkli ben oluyorum bugun kalkiyorum hersey yolunda pozitifim evimde mukemmel zaman geciriyorum cocuklarla iyiyiz sonra bi an oluyo herseyden pisman mutsuz aglama krizlerine girip eli yuzu sisen bi kadin geliyo sonra karsimdakinin hareketine gore birden yine o iyi ruh hali geliyo..yani bilinli kasitli bisey yok sumariklik yada kapris degil bu..agzi olan konusuyo hastaligin isimleri bundan onceki konularda da belirttim madem ille yorum yazacak saldiriyim rahatlayum diyecekler var o zaman 2 saniye bi bakip hastaliga ona gore yazsalar kimse yipranmicak guya rahatlamak o anki sinirimi bosaltmak desarz olmak icin yazdim bin pisman oldum bu kadar saglik sorununun icinde bu kadar kotu gelcegini bilsem hic girmezdim inanin..
Bugun herkes kendine saglikli yarin akil sagliginizdan olmayacaginizin travmatik bisey yasayip saglikli dusunemeyeceginizin garantisi yok cocuklarimi sevmedigimi yazmissiniz kim karar veriyo buna hala mucade verip iyi olup baslarinda durmaya cabaliyorum evet saglikli mantikli dusunmuyorum ama seviyorum onlari zaten sirf bu yuzden hayata tutunuyorum