ayyy cinnet gecirip aticam artik kendimi :(

Gunaydin herkese tam 38 sayfa olmus yardimci olan tavsiye veren empati kuran herkese cani gonulden tesekkur ediyorum birde sunu eklemek istedim cookk sayfalar once hastaligimin ismini yazmama ragmen hic bir fikri olmadan direkt suclayan arkadaslar var ya kimse satasmak zorunda degil
Hastaligimin ismi PAK..AYNI ZAMANDA BIBOLAR BOZUKLUK ICINDE TEDAVI GORUYORUM yani yaptigim seyin aciklamasi degil bi ama kapris yada sizlanmak degil benimkisi..hastayim iki farkli ben oluyorum bugun kalkiyorum hersey yolunda pozitifim evimde mukemmel zaman geciriyorum cocuklarla iyiyiz sonra bi an oluyo herseyden pisman mutsuz aglama krizlerine girip eli yuzu sisen bi kadin geliyo sonra karsimdakinin hareketine gore birden yine o iyi ruh hali geliyo..yani bilinli kasitli bisey yok sumariklik yada kapris degil bu..agzi olan konusuyo hastaligin isimleri bundan onceki konularda da belirttim madem ille yorum yazacak saldiriyim rahatlayum diyecekler var o zaman 2 saniye bi bakip hastaliga ona gore yazsalar kimse yipranmicak guya rahatlamak o anki sinirimi bosaltmak desarz olmak icin yazdim bin pisman oldum bu kadar saglik sorununun icinde bu kadar kotu gelcegini bilsem hic girmezdim inanin..
Bugun herkes kendine saglikli yarin akil sagliginizdan olmayacaginizin travmatik bisey yasayip saglikli dusunemeyeceginizin garantisi yok cocuklarimi sevmedigimi yazmissiniz kim karar veriyo buna hala mucade verip iyi olup baslarinda durmaya cabaliyorum evet saglikli mantikli dusunmuyorum ama seviyorum onlari zaten sirf bu yuzden hayata tutunuyorum
benim eşimde bipolar bozukluk tanısı vardı bu hastalık cok fena aynı anlattığını gibi 2 farklı insan ama sizi anlayacak birileri lazım senin uykusuz kalmaman lazım..Allah korusun gerisi kötü olabilir annenizin yanına taşınsanız bir süre yada o size gelse fena olmaz...

Hastalığı bilmeden işkembeden atamam ama 2 farklı kişilik diyorsunuz ya
Çocuklar ayağımda pranga sırtımda kamburu, 1 kişiliğiniz mi söylüyor her ikisi mi bu önemli
Uzman değilim uzmana görünün hastalıktansa çözülebilir değilse evlatlık verin konu çocuklar olunca bana geliyolar

Hastalığı bilmeden işkembeden atamam ama 2 farklı kişilik diyorsunuz ya
Çocuklar ayağımda pranga sırtımda kamburu, 1 kişiliğiniz mi söylüyor her ikisi mi bu önemli
Uzman değilim uzmana görünün hastalıktansa çözülebilir değilse evlatlık verin konu çocuklar olunca bana geliyolar
Yaa gercekten bilmeden ahkam kesiyosunuz ya o zamanda bana geliyolar yorumu yazmadan bibolar bozukluk ve pak hastaligina baksaniz hic boyle gereksiz canimi daha cok sıkmıcaksiniz
Evet iki farkli ruh hali oluyor depresif haldeyken kotuhken kendimi kaybetip aglama krizlerine girdigimde oluyo kotu dusunceler normale dinunce pisman oluyorum arti cocuklarimida cok seviyorum 2 farkli psikolojik rahatsizlik birde norolojik agridan olduren bi tumor biraz insafli elestirin lutfen

Yaa gercekten bilmeden ahkam kesiyosunuz ya o zamanda bana geliyolar yorumu yazmadan bibolar bozukluk ve pak hastaligina baksaniz hic boyle gereksiz canimi daha cok sıkmıcaksiniz
Evet iki farkli ruh hali oluyor depresif haldeyken kotuhken kendimi kaybetip aglama krizlerine girdigimde oluyo kotu dusunceler normale dinunce pisman oluyorum arti cocuklarimida cok seviyorum 2 farkli psikolojik rahatsizlik birde norolojik agridan olduren bi tumor biraz insafli elestirin lutfen
Ben bipoları görmedim görsemde doktor değilim
Sende herkesi her hastalığı bilmek zorunda gibi düşünüyorsun ona bakılırsa
Ben ahkam filan kesmedim her iki halinde de böyle mi düşünüyosun dedim, neyse yaz yazmayayım iyi bitmeyecek sonu belli

Ben bipoları görmedim görsemde doktor değilim
Sende herkesi her hastalığı bilmek zorunda gibi düşünüyorsun ona bakılırsa
Ben ahkam filan kesmedim her iki halinde de böyle mi düşünüyosun dedim, neyse yaz yazmayayım iyi bitmeyecek sonu belli
Surekli hasta oldugumu isimlerini ilaclarima kadar paylastim tedavi goruyorum dedim benimki simariklik yada yuksunme degil hastayim hemde 3 ayri hastalikla bi basima ailemden uzakta ugrasiyorum da dedim surekli cani merhametsiz vicdansiz anne diye damgalandim icimi dokuyum dedim pisman oldum kedi kopekle kiyaslandim yasamayan bilmez illa yasamaniz mi gerekiyo anlamadim kimse yorum yazmaya mecbur degil ama daha cok olumsuz etkilemeyede hakki yok umarim konu kapatilir

Surekli hasta oldugumu isimlerini ilaclarima kadar paylastim tedavi goruyorum dedim benimki simariklik yada yuksunme degil hastayim hemde 3 ayri hastalikla bi basima ailemden uzakta ugrasiyorum da dedim surekli cani merhametsiz vicdansiz anne diye damgalandim icimi dokuyum dedim pisman oldum kedi kopekle kiyaslandim yasamayan bilmez illa yasamaniz mi gerekiyo anlamadim kimse yorum yazmaya mecbur degil ama daha cok olumsuz etkilemeyede hakki yok umarim konu kapatilir
Ummayla olmuyo yöneticiden rica etmelisin
Saydırıp saydırıp ama ben hastayım siz bana saydırmayın umarım konum kapanır deyince sorunun çözümleniyosa tamam saydır

Ha ayrica dogurdugum , baslarinda durdugum onlar icin aylarca tedavi gordugum cocuklarimi benden cok kimse dusunemez bunaliyorum pismanliklar gelgitler yasiyorum evet hepsi dogru ama baslarinda da duruyorum tedavide goruyorum cocuklarimida seviyorum

Ne kullanıyorsun cnm bipolara depakin ve seroguel iyi geliyor
Sen canını sıkma bu hastalık çok zor bir dönem uyursun sürekli bir dönem hareketli olursun

Cnm burada boyle herkes aklına geleni söyler klavyesi olan konuşura atar tutar sorgular yargılar hüküm verir

Bende panik atak hastasıyım diye bu 3.yazışım hastalık vurgusu yapmana gerek yok,daha önceki konularında hiç duymadım bu hastalıkları da, neyse

Ne kullanıyorsun cnm bipolara depakin ve seroguel iyi geliyor
Sen canını sıkma bu hastalık çok zor bir dönem uyursun sürekli bir dönem hareketli olursun

neyyyy, bana geçen ay auralı miğren teşhisi konuldu,
ilaç olarak da bu yazdığın depakin le yanına yardımcı bir antideprasan yazıldı.
3 ay kullan beyine giden damarların genişlemesi lazım denildi.
Biboplar için mi bu ilaç :KK53:

Bende panik atak hastasıyım diye bu 3.yazışım hastalık vurgusu yapmana gerek yok,daha önceki konularında hiç duymadım bu hastalıkları da, neyse
Arkadasim !! hastalik vurgusu niye yapiyorum cunku keyfi canilik olsun diye bebelerinden yuksunen cocuklari esirgeme kurumuna ver diye fikir veren arkadaslar oluyo ve ben hasta oldugumu ondan belirtiyorum yani cocuklarimi basimdan atma derdinde degilim diye belirtiyorum daha onceki konularimda da demogoji olarak algilanmasin diye yaptigim seyler icin hastaliga siginiyo gibi olmasin diye belirtmedim her yorumunda bi yerden uydurup kurguladigimi filan ima ediyosun bakma gorme okuma o zaman boylece olumsuz bi katkin olmamis olur ne dersin

Kime neyi ispatlamaklamak zorundayim ki kimden niye cekinip neyin yalani ni soylucem yani surekli elestirme surekli bi ima..eger bu kadar siniriniz bozuluyo bu kadar laf sokma ihtiyaci duyuyosunuz yazmayin ne siz ugrasin eliniz yorulsun ne de benim gonlum yorulsun cok gerilmis cok cok kotu bi animda rahatlatim diye sinirimi baska seyden cikarmayim diye yazdim beni yanlis bulan kizan olabilir ben davranisimi bakis acimi dogru bulmuyorum zaten ama bu kadar bu kadar yer yorumda bi ima bi moral bozma nedir psikolojim yeterince bozuk rica ediyorum insafli yorumlar yazin yada hic okumayin bisey yazmak zorunda degilsiniz ki

Ha ayrica dogurdugum , baslarinda durdugum onlar icin aylarca tedavi gordugum cocuklarimi benden cok kimse dusunemez bunaliyorum pismanliklar gelgitler yasiyorum evet hepsi dogru ama baslarinda da duruyorum tedavide goruyorum cocuklarimida seviyorum

Önemli bir hastalığın var. Bu hastalıkta uyku önemli. Ilaclarini aksatmaman lazım. Allah şifa versin .

Hareketli çocuğa sahip olmak insanı gerçekten yıpratıyor. Sana nasıl davranmalarını istiyorsan öyle davranmaya çalış.

Bakın bende size kızanlardan biriyim. Eski konularınıza baktım,yaşadığınız kötü şeylerin tamamını sıralayıp ,sonradan herşeyin düzelebileceğini yazdıgınız bir konunuz var küçük kızınız 10 aylıkken açtığınız,orada bile bahsetmemişsiniz hastalığınızdan ki beyin tümörü ve psikolojik ciddi rahatsızlıklar şu an bahsettikleriniz.Açtığınız konuların tamamı böyle, biz nereden bilebiliriz hasta olduğunuzu,tedavi gördüğünüzü.
Bilemediğimiz için ne yazıyorsanız o minvalde yazıyoruz bizde.
İnşallah iyilesirsiniz,çocuklarinızla mutlu mesut yasarsınız,ne diyebilirim ki.

bak çok ciddiyim bırak küçüğü ağlasın büyüğü mızmızlansın
az biraz rahatla duyma
küçük böyle sürekli kucakta tepe de olunca tabiki uyumaz ağlar öyle de böyle de ağlıyorsa bırak sen biraz kendine zaman ayır
şu çocuklara yapılan çit gibi şeyler var onun içine koy
oynasın dursun
annem halamın oğlunu getirmişti çocuk parçalıyordu kendini kucak diye bir dakika bırakamıyordu halam annem bunu şimdi taşıyorsun 10 kilo olunca nasıl taşıyacaksın dedi
kucağa aldırmadı bırak ağlasın dedi çocuk üç gün boyunca kafamızı ütüledi bağıra çağıra o kadar çok ağlıyordu ki en sonunda ağlama fayda etmeyince yorgunluktan uyuyup kalıyordu
üç günün sonunda çocuk kucağı unuttu resmen
bütün gün yemek yiyememek, sürekli ev toplamak dört saat uykuyla durmak ne
bir arkadaş da yazmış çekmecelerin dolapların içini kilitli olsun diye bence de
gerekirse tüm odaları kilitle salon mutfak tuvalet kalsın
en azından orası dökülmez saçılmaz :stop: giremeyince
büyüğü de bırak biraz öğretmeni kızsın öğretmen kızmasın diye o senden önce gelir ödevim var diye
uyku bir numaralı psikolojik devadır böyle uykusuz kalırsan bu sinir harbinden kurtulamazsın

Bakın bende size kızanlardan biriyim. Eski konularınıza baktım,yaşadığınız kötü şeylerin tamamını sıralayıp ,sonradan herşeyin düzelebileceğini yazdıgınız bir konunuz var küçük kızınız 10 aylıkken açtığınız,orada bile bahsetmemişsiniz hastalığınızdan ki beyin tümörü ve psikolojik ciddi rahatsızlıklar şu an bahsettikleriniz.Açtığınız konuların tamamı böyle, biz nereden bilebiliriz hasta olduğunuzu,tedavi gördüğünüzü.
Bilemediğimiz için ne yazıyorsanız o minvalde yazıyoruz bizde.
İnşallah iyilesirsiniz,çocuklarinızla mutlu mesut yasarsınız,ne diyebilirim ki.
Kimse bilmek zorunda degil ama surdaki iki satir yaziyi okuyum benim anneligimi kedi kopekle de kimse kiyaslayamaz beni kim tanir kimse surda acilan iki konu benim anneligimi mi olcuyor uslup cok onemli zaten yeterince sorunlarjm var hastaligimdan son raddeye gelmesem yine bahsetmicektim altina siginmis gibi olmasin diye..

Back
X