ayyy cinnet gecirip aticam artik kendimi :(

bunca konu açtınız,hastalıklarınız hakkında ilk defa yazıyorsunuz.insanların ne düşünmesini bekliyordunuz ki.
bence de buraya girip yazmayın,daha kötü olursunuz ki olmuşsunuz..aileniz sadece masraf karşılamamalı ,fiilen de yanınızda olup en azından torunları ile ilgilenmeli.
Bak daha net soyle soyleyim iki tane ven var bi ben saglikli normal herkes gibi evini cocuklarini yasamayi seven kocasina asik..sonra bazi donemler obur ben birden geliyor mutsuz ofkeli herseyden herkesten nefret eden olume meilli oluyo hastaligima baktiysan zaten bu sekilde tanumlaniyo ailem yanima gelcek durumda degil daha acil baska sorunlariyla ugrasiyolar kardesimle ilgili

Tedavi zaten oluyorum hemde farkli 2 doktora..konusunda uzman iki doktora gidiyorum ailem tum tedavi.masrafimi karsiliyo saolsunlar esimden tek beklentim sevgi ilgi destek ama oda yilmis bikmis demekki anladim o..
Buraya yani kadinlar klubune gelince konuyu actigima acik net her dusuncemi paylastigima kesinlikle pismanim cok daha olumsuz etkiledi uzun bi sure girmeyim diyorum yardimci olmaya calisan herseye cok tesekkurler tavsiyeleri kendimde oldukca denicem kedi kopek senden iyidir tarzi yazanlarada kimse biseyi yasamadan anlamaz diyorum allaha havale ediyorum dedim ya bu konuda yazdiklarim paylastiklarimda daha kotu etkiledi herkese hayirli aksamlar mutlu yarinlar diliyorum

Kk de konu acani açtığına pişman etmeden birakmazlar size özel değil rahat olun:KK66:

Cocuklarin bu zamanda sizi yormalari normal.
Normal olmayan sizin sabrinizin ve psikolojinizin tukenmis olmasi, o yuzden kaldirsmiyorsunuz.
Cocuklar aliskanliklariyla yasiyorlar, degisiklukler yapin diyecegim ama bu iste sabir istiyor.
Mesela sutten kesebilirsiniz, uykulari duzelir, her agladiginda kucaginiza almayin.
Kiziniz birakin bir gun odevini yapmasin.
45 dk uyuyorsa siz de onunla uyuyun , is yapmayin.
Dinlenmek icin het firsati degerlendirin. İsler bitmez, biraz rahat olun.
Buyuyecekler ve hep boyle kalmayacaklar elbette, sabir biraz daha.

Derdiniz hep aynı size verilen cevaplar hep aynı..
Gerçekten üzülüyorum sizin için psikoloğa gitseniz terapi görseniz.

Hepsinin icerini ve ismini gonderiyim canim saka gibi yaa neyin pesindesin simdi yalan mi soyluyorum ne icin kime neyi ispatlama cabam olcak ki surda kimi tanirim bhnca derdimjn arasinda uc bes kisi ya bana inanmiyolar ne yapiyim diye mi dusuncem yaziyim ilaclari paxera 20 prozac bitane daha vardi ismi zor oyle yani oldumu simdi

Diğerlerini bilmem ama prozac en ağır olanı ve süte geçiyor, haberin olsun

Yaklaşık 1 senedir belli aralıklarla bu konuyu açıyosun sen, demek ki kendi başına ve mevcut tedavi ile ilerlemë yok, bahsettiğin hastalıklar ayrı ayrı bile tehlikeli sende ikisi de var üstüne beyin tümörü diyosun,çözüm kabul etmiyosun

Daha onceki actiginiz konularida okudum.
bunuda okudum sadece derin bi nefes alip hersey yoluna girecek deyip.
herseyi bi duzene sokabilirsiniz.evide cocuklarida.
cocuklarin bu durumlarida sizin durumunuzla alakali.siz su bunalimli durumdan cikip biraz rahat olsaniz herseyi halledersiniz.

Yaklaşık 1 senedir belli aralıklarla bu konuyu açıyosun sen, demek ki kendi başına ve mevcut tedavi ile ilerlemë yok, bahsettiğin hastalıklar ayrı ayrı bile tehlikeli sende ikisi de var üstüne beyin tümörü diyosun,çözüm kabul etmiyosun
Ben zaten tedavi oluyorum beyun tumoru icin yapilcak bisey yok durumu stabil buyume olursa o zaman mudahale edilecek evet ayni konulari aciyorum maksat icimi dokmek arkadasim kuzenim kimsem yok ama saolsunlar bin pisman oluyorum her sefer sonra bi bunalim bi darlanma aninda dayanamayip yaziyorum kendime gelince yazdigima pisman oluyorum tek beklentim esimden daha fazla ilgi sevgi ve yardim..ilaclar gucsuz birakiyo basimda surekli bi agri ustelik uykusuzum e biraz yardim hakkim degil mi yetmiyo onun yeterli sandigi..psikoterapiler cok iyi geliyo tam hersey yolunda diyorum hevesle istekle evime geliyorum ama oluyo biseyler

Çok bunalmışsın belli. Kimsenin sana neden ikinciyi yaptın gibi salakça bi soru sormaya hakkı yok. Bence bi işe gir biraz düşün hem özlersin bağınız güçlenir hem piskolıjin düzelir. Lütfen kızdığın an bişekilde sinirini çıkar ama bu çocuklarına ve sana zarar vermesin.
2 tane psikolojik rahatsizliği ve beyin tümörü olan birine ben sorarim neden 2.çocuğu yaptiğini.
Her iki konusundan birinde ölmek istediğini yaziyor konu sahibi yazik değil mi o çocuklara?

Ben zaten tedavi oluyorum beyun tumoru icin yapilcak bisey yok durumu stabil buyume olursa o zaman mudahale edilecek evet ayni konulari aciyorum maksat icimi dokmek arkadasim kuzenim kimsem yok ama saolsunlar bin pisman oluyorum her sefer sonra bi bunalim bi darlanma aninda dayanamayip yaziyorum kendime gelince yazdigima pisman oluyorum tek beklentim esimden daha fazla ilgi sevgi ve yardim..ilaclar gucsuz birakiyo basimda surekli bi agri ustelik uykusuzum e biraz yardim hakkim degil mi yetmiyo onun yeterli sandigi..psikoterapiler cok iyi geliyo tam hersey yolunda diyorum hevesle istekle evime geliyorum ama oluyo biseyler

Çoğu konunuzu okumuşumdur ama ilk defa yorum yapıyorum. Bence siz ev ortamında olduğunuz sürece bu sıkıntılarınız geçmeyecek. Çünkü ne eşiniz ne çocuklarınız size karşı ne anlayışlı ne de bişeyleri değiştirmeye çalışıyor. Eşinize bu konuda çok fazla görev düşerken o da umursamıyor gibi geldi bana. Umursayan insan maddi manevi eşinin her konuda ev işi,çocuk vs yardımcısı olur ki bazen eşinin bunalabileceğini düşünür buna yönelik plan yapardı.
Psikolojisi bu denli kötü bir annenin ne evine,ne çocuklarına ne eşine faydası olur ki...Yemek yapmak temizlik yapmak çocuk bakmak sizi iyileştirmeyecek aksine gün geçtikçe daha kötüye gidecek.Doktorunuzla bu konuda işbirliği yaparak bir süre yatarak tedavi görmenizde fayda var bence.

2 tane psikolojik rahatsizliği ve beyin tümörü olan birine ben sorarim neden 2.çocuğu yaptiğini.
Her iki konusundan birinde ölmek istediğini yaziyor konu sahibi yazik değil mi o çocuklara?
Ikinci cocugu hic bi zaman istemedim igneyle korunuyodum ve gununu gecirdim kardesimin cocugunu kaybetmistik o sira bisey dusunecek durumda degildim derken hamile kaldigimi ogrendim kaynanam ve esim israrla bi cana kiyamayiz bu bi issret dediler tersledim aldiralim dedim randevu bile aldim ama esim razi gelmedi bak diger cocugumuzdan cikar dedi her an yaninda destek okucam cok istiyorum dedi el birligiyle ikna ettiler allah saglik versin uguruyla geldi esim kadroya girdi memur oldu onun dogumuyla evimiz yoktu bi evimiz oldu hepsine bin sukur en rahat donemimiz suan..ama arada ruhum degisiyo iste icime bi canavar giriyo

Ikinci cocugu hic bi zaman istemedim igneyle korunuyodum ve gununu gecirdim kardesimin cocugunu kaybetmistik o sira bisey dusunecek durumda degildim derken hamile kaldigimi ogrendim kaynanam ve esim israrla bi cana kiyamayiz bu bi issret dediler tersledim aldiralim dedim randevu bile aldim ama esim razi gelmedi bak diger cocugumuzdan cikar dedi her an yaninda destek okucam cok istiyorum dedi el birligiyle ikna ettiler allah saglik versin uguruyla geldi esim kadroya girdi memur oldu onun dogumuyla evimiz yoktu bi evimiz oldu hepsine bin sukur en rahat donemimiz suan..ama arada ruhum degisiyo iste icime bi canavar giriyo
Allah yardimcin olsum umarim en kisa sürede sağliğina kavuşursun.

Karşımızda camın önüne geçip boşluğa bakıyorum diyen bir insan var yahu, mantıklı laflar etmesini bekleyen varsa çok bekler yani, ben de panik atak var oğlum uyurken beşiğinde iken ya camdan düşerse diye korkup odasının kapısını kilitlediğimi bilirim psikolojik sıkıntılar böyle,değişik,kadın tedavide görüyo, uykusuzluk başlı başına insanı mahveden birsey zaten,kadın çocuğunu etüde veremiyor ama kocası spora gitme derdinde,ona gelince para var, üstelik 2.çocuğu isteyen kendisi,bana kalsa ilk çocuk içinde erkenmis ama anne olmadan anlayamadı demek ki
Ama kendini tanımaz mı insan? Ben kaç çocuğa bakabilecek kapasitedeyim bilmez mi? Yeri geliyo yaşadığın ortamı bile ayarlamak zorunda kalıyosun,gebeliği ona göre ayarlıyosun. Mesela şu an ortalık bomb.k eğer böyle olacağını bilseydim asla 2. gebelik planlamazdım. Ne zaman Batı'ya gittik o zaman yapardık.

Ama kendini tanımaz mı insan? Ben kaç çocuğa bakabilecek kapasitedeyim bilmez mi? Yeri geliyo yaşadığın ortamı bile ayarlamak zorunda kalıyosun,gebeliği ona göre ayarlıyosun. Mesela şu an ortalık bomb.k eğer böyle olacağını bilseydim asla 2. gebelik planlamazdım. Ne zaman Batı'ya gittik o zaman yapardık.
Yukarda acikladim insan kendini bilir ondan istemedim esimin imzasi olmadan aldiramadim niye hamile kaldin dersende aylik igne oluyodum o ay kardesimin cocugunu kaybettik ve o ay kaynadi unuttum igneyi..asla ikinciyi istemem diye hep konusurdum com direndim istemedimde ama nasibiyle uguruyla geldi allah saglik versin omru uzun olsun

Alacağınız asgari ücret olduğu gibi bakıcıya bile gitse,çıkın evden çalışın. Dışarıda zaman geçirin. Hiç olmazsa çocuklar akşam daha farklı psikolojide bi anne görürler. Bu şekilde geçirdiğiniz bütün gündense akşam 1 saati sakin geçirmek daha mantıklı.

Çok bunalmışsın belli. Kimsenin sana neden ikinciyi yaptın gibi salakça bi soru sormaya hakkı yok. Bence bi işe gir biraz düşün hem özlersin bağınız güçlenir hem piskolıjin düzelir. Lütfen kızdığın an bişekilde sinirini çıkar ama bu çocuklarına ve sana zarar vermesin.

SKimseye salak, salakça sorular soruyor diyemezsiniz, önce herkes haddini bilmeli. Herşeyin bir anlatım şekli var. Bu ne üslub? İşte sizin gibiler yüzünden o çocuklar mutsuz oluyor. Mutsuz bireyler olarak hayata atılıyor. Onlar insan kedi yavrusu mu ?
Beyninde tümör var. 2 tane psikolojik rahatsızlığı var. sorunlu bir çocuğu var ki belkide bunun nedeni annesinin mutsuz olması. Herhalde soracağız neden diye. Şu son Lütfen kızdığın an bişekilde sinirini çıkar ama bu çocuklarına ve sana zarar vermesin " cümleniz bile ne kadar bilinçsiz olduğunuz belli ediyor. Konu sahibinin sorunları ciddi. öyle bağırıp çağırıp bardak kırıp çığlık atıp düzelecek şeyler değil.

Alacağınız asgari ücret olduğu gibi bakıcıya bile gitse,çıkın evden çalışın. Dışarıda zaman geçirin. Hiç olmazsa çocuklar akşam daha farklı psikolojide bi anne görürler. Bu şekilde geçirdiğiniz bütün gündense akşam 1 saati sakin geçirmek daha mantıklı.
Bende oyle dusunuyorum haftada 1 gun psikoterapim var ilaclar ve tumorde cok agri yapiyo yaza kadar bekleyip yazin kizimda 2 yasina girince kres e baslatip baslayim ise diyorum

Hastaliklarin icin yorum yapamiyacagim bilgi sahibi degilim.cogu konunu bende okudum.bence senin en buyuk derdin ev hanimi olmak.yoksa seninn gibi hayati olup mutlu olan cok insan var.misal benim en buyugu bes yasinda bir kucugu 16 aylik iki cocugum var ucvuncuye hamileyim.en az senin kadar yogun bir tempom var.ustelik cakisan biriydim ama simdi evdeyim uzun bi surede oyle devam edecek.bence sen bir ise girsen hem kendin icin hem cocuklarin icin aileniz icin daha iyi olacak .cocuklarla cok zaman gecirmekten ziyade onemli olan kaliteli zaman gecirmek ev hanimligi bu kdar sorumluluk sana gore degil kanimca.Allah yar ve yardimcin olsun sifani versin umarim en kisa surede hersey yolunas girer.

Back
X