Ay evet ben bunu yaptım
Ya hepimizin takıntı yaptığı bir eski sevgili olmuştur mutlaka...
Evet, herkesin de bildiği üzere benim de böyle biri var, eski konularımdan bilen bilir.
İlk sevgili ve bir çok şeyin ilki ...
Ondan sonra da hayatıma birileri girmedi. (Girecek gibi oldu, olmadı)
Beni "hayatımda başkası var" diye bırakmıştı. Canımı çok acıtmıştı.
Ve ben o başkası dediği kızı az çok tahmin ediyordum.
Ama o eski sevgilimin ismi Umut olsun. Umut'un bir kankası da ,evet sen varken kız varmış filan demişti ve o kızı da aldatıyor ki 2-3 kişiyle demişti.
İşte ben bu kıza mesaj attım. Malum siteden. Başka bir isimle. Kıza da söyledim, mesaj atmak için açtım bu face i dedim.
Ben biliyorum , Umut hep aynı ş....sizlikte devam edecek.
Diyeceksiniz bırak bu hastalıklı ruh hallerini. Belki kıskançlığından yaptın diyeceksiniz.
Belki evet, ama ben mutsuzluk üstüne mutluluk kurulmaya çalışılmasına gıcığım ! Tahammül edemiyorum bu ş...sizliğe !
Kızın aklının bir köşesinde kalsın. Kıza da söyledim " hislerine yenilme, akıllı davran hemen ona gidip yetiştirme bu mesajı,çünkü biliyorum ne yapıp ne edip inandırır seni, ben de eski kıskanç,paranoyak sevgili olurum yapma bunu" dedim.
Kendi bilir.
Ben uyarımı yapar giderim.
Hayatında hiç bu şekilde bir yola başvuranlar oldu mu? Muhakkak bunu yapanlar olmuştur.
Onların fikirlerini istiyorum. Ve yaptığımı yanlış bulanların da fikirlerini seviyeli, incitmeden istiyorum lütfen arkadaşlar...
Biraz empati :)
canim amacini anlamadim
ne yapmak adina kiza mesaj attin ve ne dedin ki?
Bence ıyı yapmıssın kızda samımıyetının farkına varır umarım.ama ş.......sız dorsun eger kıs gosterırse mjs ne yapar eder kandırır kızı
Hic sasirmadim leon. Kiz sana cevap verdi mi , verdiyse ne dedi? Muhtemelen bu soylediklerinden sonra o kiz Umut'cuguna daha cok baglanacak. Tipki senin baglandigin gibi.
madem kimliğinizi söylediniz kıza neden yeni face açtınız. sadece eski sevgili demiş olsanız bile çocuk anlamıycak mı sizin olduğunuzu?
bu arada iyi yapmışsınız.
Vermedi cevap yeni attım. Verince yazıcam buraya :) Hayır, hep içinde o mesaj kalıcak. Azcık da olsa, Umutla ilgili şüpheleri vardır. Ve bu mesajım da o şüphelere bir + olucak. Eğer beni dinlerse, güvenmeyecek çok.
Niye bağlansın ki, ben olsam daha çok soğurdum :/
o kız mağdur kız,üzülen kız olmak adına anında yetiştirmiştir bence
Bir zamanlar o çok sevdiğim adam beni "aldatmış" olsaydı inan böyle bir işe asla kalkışmazdım leonela.
Ne olursa olsun aldatmak bu, gözümden değeri öyle bir düşerdi ki.
Empati kurduğumda böyle düşünüyorum, kıza mesaj atman bence çok yanlış olmuş.
Ve emin ol ki o kız gidip ya dolaylı ya da doğrudan bir şekilde o Umut'a söyleyecek.
Ve Umut ne düşünecek? Bu kız hala bana takık,ve hala beni kıskanıyor şuna bak diyecek.
Ve ona bu mutluluğu yaşatmış olacaksın. Bıraksaydın keşke, kendi hayatları. Yanlışları,doğruları kendileri görseydiler ya?
Yani demem o ki; kılını kıpırdatıp da o güzel ellerini bu gibi şeyler için yormana hiç gerek yoktu.
simdi anladim
neden ugrasiyorsun
neden önüne bakmiyorsun?
zamanina yazik
Sogumadin ama Leon. ne kadar serefsiz olsa bile sogumadin. Simdi bakacaksin kiz cevap verdi mi verdiyse ne dedi, ayriliyor mu ayrilmiyorlar mi. Birak artik su i... nin pesini. Sana zarar.
''Hayatımda biri var'' diye hayatımdan gitmiş biri için bu kadar uğraşmazdım ben...
Takıntı yapmışsın aşikar ama, gerek yok bu entrikalara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?