Ayy şiştim 🧿

Mantıklı taraf benim daha çok. O daha çok seviyor bence. Yoksa..

Simdi aile sevgisi ve sevgili/eş sevgisini kiyaslamak doğru değil ikisi ayri ama sevmek vaaaarr sevmeeeciikk var.
İş aile meselelerine gelince fisss diye sönüyorsa o kadar da sevmiyor demektir.

Çok seven adam yeni kuracagi ailesine daha öncelik veriyor, ailesinin agzinin içinde dolaşmiyor devamli.

Karnıyarık performans i gösterebilecek misin Burhan o konuda bir idol bir ikon varken işin biraz zor gibi
Kayınvalide isterse dünya iyisi olsun malesef isinamazsin yazılı olmayan bir kural bu malesef gerisine takılma
Olacak sa öyle yada böyle olur bu evlilik olmayacaksa da yapacak birşey yok
Kendini üzme germe akışına bırak biraz

Üstad kadar olamayık onun eline kimse su dökemez

Burdaki konulardan da biraz kuruldum Biraz daha izleyeceğim
İzle kuzum, yaş tahtaya basma. Mazallah nişan falan yapılır da cayarsan senin annende elalem ne der potansiyelini hissettim ben. Yanlış hissetmiş de olabilirim gerçi günahını almayayım kadıncağızın ama baskı yapıp kafanı karıştırmasın.

Hanfendi siz müneccim misiniz? Gerçekten öyle bir annem var ama neyse ki ben bilinçli olduğumu düşünüyorum. Teşekkür ederim

Aileyi sevmek, aileye değer vermekle körü körüne aileci olmayı birbirine karıştırıyor millet. Ailenin hatalarını görmemek, görüp örtbas etmeye çalışmak, karşı tarafa yüklenmek, susturmaya çalışmak, susup ezilmeyi kabul etmesini beklemek psikolojik bi sorun bence her şeyden önce. Böyleleri evlenmemeli; bu şekilde aileci kafalarla evlenip eşine huzur veren görmedim, duymadım.

Bu kişiye karşı aşkınızdan ölmüyorsunuz hatta mantıken ilerliyorsunuz aklınıza yatmayan çok şey var ama hala devam ediyorsunuz bence tekrar düşünün derim.

ve ilk tanışmayla bence hemen oturmaz kafanızda nasıl insanlar oldukları. İlk intiba elbette önemli ama ilk başta sevmediğimiz çoğu kişiyi zamanla sevmeye başlıyoruz. Tabi siz hislerinizi daha iyi bilirsiniz biraz daha gözlemleyin zaten nişan vs yok ortada henüz

Bırak yesinler birbirlerini o bir istiyorsa sen on iste ona para kalmasın cirkefe çirkef olacan

Acaba onlar senin hakkında ne düşünüyor burhan
İyi özelliği olan kimsesi mi yok bu çocuğun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…