- 13 Ağustos 2022
- 6.420
- 26.718
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Gerçek kız.Bunlar gerçek mi trol mu ben senin işten bi şey anlamadım ki
Mantıklı taraf benim daha çok. O daha çok seviyor bence. Yoksa..
E sen tanımadan mı nişanlanıyorsun ? Aileye düşkün olduğunu yeni mi öğrendin ?Gerçek kız.
Karnıyarık performans i gösterebilecek misin BurhanŞiştim şiştim balon gibi oldum. Niye şiştim;
-KV olacak kişiye ısınamadım.
-Eltiyi sinsi buldum. (Her an saç yolmalı üstüne kahve içip karnıyarık yemeği yapmalı konu açtırabilecek düzeyde.)
-Görümceyi görgüsüz buldum. (Eşi doktor diye bir havalar bir havalar. Orda evi varmış şurda yazlığı varmış. Ayrıca kardeşi üzerinde etkili olduğunu gördüm. )
-Nişanlım olacak kişiyi çok aileci buldum. (Sözlerinden bir dk çıkmıyor)
-Kayın kişisini samimiyetsiz buldum.
Genel olarak hep böyle olur. Nasıl mı, Burhan birini beğenir tam sonuca varacakken didikler, sorun çıkarır ve o iş olmaz. Sizce henüz hazır hissetmedigim için mi, abartıyor muyum ?
Ailesiyle ilk kez içli dışlı oldum.E sen tanımadan mı nişanlanıyorsun ? Aileye düşkün olduğunu yeni mi öğrendin ?
Üstad kadar olamayık onun eline kimse su dökemezKarnıyarık performans i gösterebilecek misin Burhano konuda bir idol bir ikon varken işin biraz zor gibi
Kayınvalide isterse dünya iyisi olsun malesef isinamazsin yazılı olmayan bir kural bu malesef gerisine takılma
Olacak sa öyle yada böyle olur bu evlilik olmayacaksa da yapacak birşey yok
Kendini üzme germe akışına bırak biraz
Burdaki konulardan da biraz kuruldumE bu aile bireylerinin hiç bir iyi özelliği yokmuş ki Burhan? Bu nişan meselesini ertelemeni tavsiye ederim.
İzle kuzum, yaş tahtaya basma. Mazallah nişan falan yapılır da cayarsan senin annende elalem ne der potansiyelini hissettim ben. Yanlış hissetmiş de olabilirim gerçi günahını almayayım kadıncağızın ama baskı yapıp kafanı karıştırmasın.Burdaki konulardan da biraz kuruldumBiraz daha izleyeceğim
Hanfendi siz müneccim misiniz? Gerçekten öyle bir annem var ama neyse ki ben bilinçli olduğumu düşünüyorum. Teşekkür ederimİzle kuzum, yaş tahtaya basma. Mazallah nişan falan yapılır da cayarsan senin annende elalem ne der potansiyelini hissettim ben. Yanlış hissetmiş de olabilirim gerçi günahını almayayım kadıncağızın ama baskı yapıp kafanı karıştırmasın.
Aileyi sevmek, aileye değer vermekle körü körüne aileci olmayı birbirine karıştırıyor millet. Ailenin hatalarını görmemek, görüp örtbas etmeye çalışmak, karşı tarafa yüklenmek, susturmaya çalışmak, susup ezilmeyi kabul etmesini beklemek psikolojik bi sorun bence her şeyden önce. Böyleleri evlenmemeli; bu şekilde aileci kafalarla evlenip eşine huzur veren görmedim, duymadım.Simdi aile sevgisi ve sevgili/eş sevgisini kiyaslamak doğru değil ikisi ayri ama sevmek vaaaarr sevmeeeciikk var.
İş aile meselelerine gelince fisss diye sönüyorsa o kadar da sevmiyor demektir.
Çok seven adam yeni kuracagi ailesine daha öncelik veriyor, ailesinin agzinin içinde dolaşmiyor devamli.
Yok kız ne müneccimi, bütün köyü küçücük eve sığdırmaya çalışıp seni daraltmasından anladımHanfendi siz müneccim misiniz? Gerçekten öyle bir annem var ama neyse ki ben bilinçli olduğumu düşünüyorum. Teşekkür ederim
İnşallah konu sahibi gibi eltim olmaz
Kadin kadinin kurdudur burhaaan. İnsallah senin de boy boy eltilerin olur burhaaan. İnsan kinadigini yasamadan ölmezmis.
Demek bu elti senin bedduan yüzünden geldi başıma.Alinti birakmaya geldim. Konu: eltimden nasil kurtulurumkahveye siyanur fikrim hala gecerli
Hangimizin eltisi yilan degil ki burhancim bosver cheersDemek bu elti senin bedduan yüzünden geldi başıma.fıkara Bırhan elti zehirlemece.
Bırak yesinler birbirlerini o bir istiyorsa sen on iste ona para kalmasınTabi tabi arka sokakta benim görümcem. Şey derdi kaynanam kızım evlendi evlenmemiş gibiydi inşallah oğlumda da aynısı olur aralarına mesafe girmez bilmem ne. İzin günüm neymiş kardeşi gelmiş çağırıyorlar eşimi. Yahu gelmiyorum banane ? Gitmiyoruz tantana. Kardeşinin istekleri bitmiyor abi değil mübarek kocası sanki. Sorunları konuşma taraftarı değilim ben hiç konuşmamayı seçtim