- 11 Şubat 2023
- 9.418
- 19.969
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Hazır değilsin ve kulp bulmaya calisiyorsun gibi. Olmayacaksa kimseyle vaktini boşa harcama o da kendince vaktini kaybetmesin yolları ayir. Daha başlamadan bu kadar sistiysen artık hiç isinamazsin.Şiştim şiştim balon gibi oldum. Niye şiştim;
-KV olacak kişiye ısınamadım.
-Eltiyi sinsi buldum. (Her an saç yolmalı üstüne kahve içip karnıyarık yemeği yapmalı konu açtırabilecek düzeyde.)
-Görümceyi görgüsüz buldum. (Eşi doktor diye bir havalar bir havalar. Orda evi varmış şurda yazlığı varmış. Ayrıca kardeşi üzerinde etkili olduğunu gördüm. )
-Nişanlım olacak kişiyi çok aileci buldum. (Sözlerinden bir dk çıkmıyor)
-Kayın kişisini samimiyetsiz buldum.
Genel olarak hep böyle olur. Nasıl mı, Burhan birini beğenir tam sonuca varacakken didikler, sorun çıkarır ve o iş olmaz. Sizce henüz hazır hissetmedigim için mi, abartıyor muyum ?
BenimKayınailesi iyi olan var mı ya ? Djdjdjdj
Nazar boncuğu koy nazarlarımı yolluyorum şuan.
Kız dur gorumcemden geleli 30 dk olmadıNazar boncuğu koy nazarlarımı yolluyorum şuan.
Nazar boncuğu koy nazarlarımı yolluyorum şuan.
Bakalım benim görümce ne alacak yoksa parasıyla mı hava atacak? Buraya konu açacağımı hissediyorum.Kız dur gorumcemden geleli 30 dk olmadıvalla çocuğuma terlik almış arasına da harçlık sıkıştırmış
Bakalım benim görümce ne alacak yoksa parasıyla mı hava atacak? Buraya konu açacağımı hissediyorum.
Valla burhan kaç arkana bakma görgüsüzlük diz boyuŞiştim şiştim balon gibi oldum. Niye şiştim;
-Eltiyi sinsi buldum. (Her an saç yolmalı üstüne kahve içip karnıyarık yemeği yapmalı konu açtırabilecek düzeyde.)
-Görümceyi görgüsüz buldum. (Eşi doktor diye bir havalar bir havalar. Orda evi varmış şurda yazlığı varmış. Ayrıca kardeşi üzerinde etkili olduğunu gördüm. )
Genel olarak hep böyle olur. Nasıl mı, Burhan birini beğenir tam sonuca varacakken didikler, sorun çıkarır ve o iş olmaz. Sizce henüz hazır hissetmedigim için mi, abartıyor muyum ?
Kp öğretmen emeklisi. Çocuklarını hep okutmuş iyi sartlarda büyütmüş. Ama niye böyle anlamadım. Yengesinde bir görgüsüzlük sezdim annesini de pek sevmedim. Ki genellikle öngörülerim doğru çıkar.Valla burhan kaç arkana bakma görgüsüzlük diz boyu
Senimi ezmeye çalışıyorlar acabaKp öğretmen emeklisi. Çocuklarını hep okutmuş iyi sartlarda büyütmüş. Ama niye böyle anlamadım. Yengesinde bir görgüsüzlük sezdim annesini de pek sevmedim. Ki genellikle öngörülerim doğru çıktı.
Öyle mı diyosun ? Vallaha dolma gibi oyarım kızSenimi ezmeye çalışıyorlar acaba
Aman iyi olsunlar gözümüz yohhBenimki melek
Evet bende iki tane kv var biri melek diğeri de kara melekGelir şimdi benim KV melekçiler
Dobarlanamıyom bıragdım gendimiBurhancım sanki evlenmek için evleniyorsun .yapma guzum dobarlan kendine gel
Millet biriyle zor başediyor helal olsunEvet bende iki tane kv var biri melek diğeri de kara melek
Hala gibi halaKız dur gorumcemden geleli 30 dk olmadıvalla çocuğuma terlik almış arasına da harçlık sıkıştırmış
Kıç kasiyalim lütfenHala gibi hala
Şiştim şiştim balon gibi oldum. Niye şiştim;