- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.316
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Burdaki konulardan dolayı herkese yılannn gözüyle bakıyorum galibaAcaba onlar senin hakkında ne düşünüyor burhan
İyi özelliği olan kimsesi mi yok bu çocuğun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdaki konulardan dolayı herkese yılannn gözüyle bakıyorum galibaAcaba onlar senin hakkında ne düşünüyor burhan
İyi özelliği olan kimsesi mi yok bu çocuğun.
Aileyi sevmek, aileye değer vermekle körü körüne aileci olmayı birbirine karıştırıyor millet. Ailenin hatalarını görmemek, görüp örtbas etmeye çalışmak, karşı tarafa yüklenmek, susturmaya çalışmak, susup ezilmeyi kabul etmesini beklemek psikolojik bi sorun bence her şeyden önce. Böyleleri evlenmemeli; bu şekilde aileci kafalarla evlenip eşine huzur veren görmedim, duymadım.
Aynen efsane 1 melek subaşı 2 üstadÜstad kadar olamayık onun eline kimse su dökemez
Ama Burhanim yaaaa valla benim kayinvalidem melekGelir şimdi benim KV melekçiler
Hislerini hafife almaŞiştim şiştim balon gibi oldum. Niye şiştim;
-KV olacak kişiye ısınamadım.
-Eltiyi sinsi buldum. (Her an saç yolmalı üstüne kahve içip karnıyarık yemeği yapmalı konu açtırabilecek düzeyde.)
-Görümceyi görgüsüz buldum. (Eşi doktor diye bir havalar bir havalar. Orda evi varmış şurda yazlığı varmış. Ayrıca kardeşi üzerinde etkili olduğunu gördüm. )
-Nişanlım olacak kişiyi çok aileci buldum. (Sözlerinden bir dk çıkmıyor)
-Kayın kişisini samimiyetsiz buldum.
Genel olarak hep böyle olur. Nasıl mı, Burhan birini beğenir tam sonuca varacakken didikler, sorun çıkarır ve o iş olmaz. Sizce henüz hazır hissetmedigim için mi, abartıyor muyum ?
Vallaha uzakta kvm ne ağzı değer ne eli 3 4 günde bir tlf açarım hal hatır sorarım hem onun gönlü olur hemde tepki çekmemiş olurumKayınailesi iyi olan var mı ya ? Djdjdjdj
Öğretmen canım.Gözünün açık olması iyi bişi B Burhan Burhanitto cım, bazıları gibi gollum a bağlayıp yüzük yüzük kıyletlimis diyip herşeyi görmezden gelen bi kezban değilsin aferin
Evlenince no muhattap ol bunlarla
(Ay merak ettim bu görümcen ne iş yapıyor dedikodu olsun diye soruom )
Şöyle mesela konuşmaya başladığımızda ilk ablasına fotoğrafımızı atmış ablası güzel kızmış diyince dört köşe olmuştu ordan notunu verdim.Nedenlerini yazmamışsın ama neden ısınamadın kv ye? Şimdi benim kv iyidir hoştur Bi zararı yoktur severim de ama neticede kv işte yeri geldiğinde o bana kaynana ben ona gelin.
Elti görümceyi de mesafeyi kaçırmadan samimi olmadan idare edersin. Sınırlarını koruduktan sonra kimse kimseyi üzemez.
Ammaa görüştüğün kişiyi iyi tart aileci erkek problem. Bu anasının ablasının ağzına bakan türden Bi ailecilik mi? Şuan bekar tabi onlarla Bi arada ama yarın bir gün kendi ailesi olduğunda gerekli dengeyi kurabilir de kuramayabilir de. Bak bunu bazı şeylerden anlayabilirsin. Mesela bir şey alınacak bir şey y
Apılacak annem böyle diyor ablam böyle vs diyor mu? Seni yapılacak edilecek ıvız zıvır konularında ailesiyle mi muhattap ediyor? Yoksa birey olmuş mu birlikte karar verip uygulayabilir musunuz?
Ay inşallah bizimle maytap geçmiyorsundur Burhan bak iki saat yazdım.
Buralarda bu kadar takıldın deneyimleri okudun falan isterim ki güzel Bi evlilik yap pişman olma.
Tamam heppiciiinizin kaynanası melek görümcesi çiçekkAma Burhanim yaaaa valla benim kayinvalidem melek
Ne kadar profesyonel yalancı olsam da yalan söyleyince yalan söylüyorum derim.Burhan'cım senim bu evlilik üzerine actigiin konuları hiç gerçekçi bulmuyorum,bilesin.
Valla kız kayinvalidem melek ama diğeri kaktüs olabilir bakTamam heppiciiinizin kaynanası melek görümcesi çiçekk
Ne görümceler var yukarda ellerimlekazidimın görümcesini oku da gör.Valla kız kayinvalidem melek ama diğeri kaktüs olabilir bak
Şuan dışarıdayım eve geçince okurum kuzum feyz alayım birazNe görümceler var yukarda ellerimlekazidimın görümcesini oku da gör.
Sen Burhan sın kendine gel git eve uzat ayaklarını köpüklü leğene parfüm sık goklaya goklaya otur az insan çok huzurŞiştim şiştim balon gibi oldum. Niye şiştim;
-KV olacak kişiye ısınamadım.
-Eltiyi sinsi buldum. (Her an saç yolmalı üstüne kahve içip karnıyarık yemeği yapmalı konu açtırabilecek düzeyde.)
-Görümceyi görgüsüz buldum. (Eşi doktor diye bir havalar bir havalar. Orda evi varmış şurda yazlığı varmış. Ayrıca kardeşi üzerinde etkili olduğunu gördüm. )
-Nişanlım olacak kişiyi çok aileci buldum. (Sözlerinden bir dk çıkmıyor)
-Kayın kişisini samimiyetsiz buldum.
Genel olarak hep böyle olur. Nasıl mı, Burhan birini beğenir tam sonuca varacakken didikler, sorun çıkarır ve o iş olmaz. Sizce henüz hazır hissetmedigim için mi, abartıyor muyum ?
Makbiyle peşimi bırakmiyiiiSen Burhan sın kendine gel git eve uzat ayaklarını köpüklü leğene parfüm sık goklaya goklaya otur az insan çok huzur