Ayy şiştim 🧿

Kız ben iyiyim de madem görümcem neden iyi değil tamam kaşıdım kıçımı.
İstisnalar kaideyi bozmaz aile yapısı çok önemli çocuklari arasında ayrım yapmadan sevgiyle büyüten , evlendirdiginde huzurlu olsun sevdigiyle olsun mantigiyla yaklaşan ailelerde saygı ve sevgi olduğunu goruyorum. Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın. Yeni evlenecek kişilere de huzur versin.

Görümcenin dedikodunu yaptığını duyman an meselesi. Hep nazar gönderdiler

En önemli nokta bu aslında. Benim kaynanam için bizler önemli değiliz kardeşler yakın olsun yeter. Ben kocamla kızı için kavga etmişim huzurumuz kaçmış önemsemez kardeşiyle abisi can ciğer olsun yeterki.

Görümcenin dedikodunu yaptığını duyman an meselesi. Hep nazar gönderdiler
Hahaha kahkaha attım Allah yüzünü hep güldürsun. Ben yapı olarak sorunların konuşulması taraftarıyım hissedersem ona gerek kalmadan sorunu ben açarım. Yoksa ablasıyla annesiyle illa konuşuyordur kim konuşmuyor ki

Tam da dediğim nokta bu o sınırı ailenin verebilmiş olması.insanin eşiyle huzurunu kacirdiktan sonra can ciğer olsa ne olacak sonunda yine evde tartışma olacak. Madem evlatlari kıymetli evlendirmesinler can ciğer abi kardeş anasının dizi dibinde otursun.

Tabi tabi arka sokakta benim görümcem. Şey derdi kaynanam kızım evlendi evlenmemiş gibiydi inşallah oğlumda da aynısı olur aralarına mesafe girmez bilmem ne. İzin günüm neymiş kardeşi gelmiş çağırıyorlar eşimi. Yahu gelmiyorum banane ? Gitmiyoruz tantana. Kardeşinin istekleri bitmiyor abi değil mübarek kocası sanki. Sorunları konuşma taraftarı değilim ben hiç konuşmamayı seçtim

Gelir şimdi benim KV melekçiler
Ben rahmetli kayınvalidem ile çok iyiydim, çok severdim, eşsiz bir insandı, yeri dolmuyor. Biliyorum ki benim kayınvalidem gibisi çok çok azdır. O yüzden hiçkimseye kayınvalidesini aklamaya çalışmam. Herkes yaşadığını bilir ve hislerine güven derim.

Gerçekten cevabını ben de bilmiyorum. Artık değer verene değer vereceğim dedim ama ailesini hiçç beğenmedim.

Gerçekten cevabını ben de bilmiyorum. Artık değer verene değer vereceğim dedim ama ailesini hiçç beğenmedim.
Aile çok çok önemli. Aşk, sevgi de hepsinden önemli. Sende iki durum da falsolu. Adamın aileci olması zaten yedi büyük günah misali sakıncalı.
Işi gırgıra vurmanın zamanı değil bence.
Böyle bi evlilik büyük hata olur.

Öyle mı diyosun ? Vallaha dolma gibi oyarım kız
Ne bilim şimdi hepsi okumuş kendilerini kültürlu sanan gorgusuzler vardır...yanlışda anlatmak istemiyorum ama dedin ya ailesi hepsi okumuş falan acaba senin ailenle seni ezmeyemi tepedenmi bakıyorlar yani hani bizim ailemiz hepsi okumuş falan ailenin durumu ne bilmiyorum ama yani memur falanmi o anlamda acaba dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…