- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.316
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Şu son iki gündür soğumaya başladım gibi. Garip.Sevmediğin biri için çekilecek dert değil.Şu an gördüğün buzdağının yüzde 10 u anca
Heeç moral veremem
Burhan eltiyle alakalı konu açılacak bir kişilik demiştin anlatsana nasıl biri ya merak ettim severim eltili konularıŞu son iki gündür soğumaya başladım gibi. Garip.
Gerçekten aileciysw çok yakın iç iceysw kaçNişanım okuldan sonra bebişim. Daha var. Düzlükte sonra son kaçış. 3 hafta
Börekleri al makbileyi dehleMakbiyle peşimi bırakmiyiii
Eşi polis diye övünen biri. Ben çalışıyorum o çalışmıyor Burhan 1 elti 0Burhan eltiyle alakalı konu açılacak bir kişilik demiştin anlatsana nasıl biri ya merak ettim severim eltili konuları
Maşallah hepsine mavi boncuk takalım o zamanŞiştim şiştim balon gibi oldum. Niye şiştim;
-KV olacak kişiye ısınamadım.
-Eltiyi sinsi buldum. (Her an saç yolmalı üstüne kahve içip karnıyarık yemeği yapmalı konu açtırabilecek düzeyde.)
-Görümceyi görgüsüz buldum. (Eşi doktor diye bir havalar bir havalar. Orda evi varmış şurda yazlığı varmış. Ayrıca kardeşi üzerinde etkili olduğunu gördüm. )
-Nişanlım olacak kişiyi çok aileci buldum. (Sözlerinden bir dk çıkmıyor)
-Kayın kişisini samimiyetsiz buldum.
Genel olarak hep böyle olur. Nasıl mı, Burhan birini beğenir tam sonuca varacakken didikler, sorun çıkarır ve o iş olmaz. Sizce henüz hazır hissetmedigim için mi, abartıyor muyum ?
Ayyy kendi mesleği olmayıp kocisiyle övünüyor bide aynı benim görümce kız oda hiçbir vasfı yok durmadan bilezik aldım bida Alcam diye hava atar tek vasfı buEşi polis diye övünen biri. Ben çalışıyorum o çalışmıyor Burhan 1 elti 0
Hem yatıyor hem bilezik alıyor.Ayyy kendi mesleği olmayıp kocisiyle övünüyor bide aynı benim görümce kız oda hiçbir vasfı yok durmadan bilezik aldım bida Alcam diye hava atar tek vasfı bu
Hayır canım nesnel bir bakış açısı ile yaklasmissin benim gibi polyanna olup vakit gectikce hay aklıma tüküreyim niye bu kadar iyi niyetli oldum ki dememiş olursunŞiştim şiştim balon gibi oldum. Niye şiştim;
-Eltiyi sinsi buldum. (Her an saç yolmalı üstüne kahve içip karnıyarık yemeği yapmalı konu açtırabilecek düzeyde.)
-Görümceyi görgüsüz buldum. (Eşi doktor diye bir havalar bir havalar. Orda evi varmış şurda yazlığı varmış. Ayrıca kardeşi üzerinde etkili olduğunu gördüm. )
Genel olarak hep böyle olur. Nasıl mı, Burhan birini beğenir tam sonuca varacakken didikler, sorun çıkarır ve o iş olmaz. Sizce henüz hazır hissetmedigim için mi, abartıyor muyum ?
haha kv elti ve görümce hepimizde aynıııŞiştim şiştim balon gibi oldum. Niye şiştim;
Söyleme tarzıyla alakalı. Bende nişanlı olduğum dönemde iyimser yaklaşıyordum baktım annesi oralı olmuyor. Dedim bak böyleyken böyle ilerde kim bana nasıl gelirse bende öyle giderim. Öylede yapıyorum mesafeliyim yüz göz olamıyorlar kafam Bir tık rahat. Eşimde çok bişey soyleyemiyor çünkü benim ailem ona hep iyimser oldu o da bunun iyi kötü farkında.Şimdiden söyleyeyim de sonra şöyle böyle olmasın dediydim. Hatalı mı davrandım sence
İsterse melek olsunlar ben çok gidip gelmek istemem mesela. Normal hayatta da içe dönük bir yapım vardır. Ailem dışında samimi olduklarımla iyiyimdir. Burdaki konulardan esinlenerek de böyle bir kadar aldımSöyleme tarzıyla alakalı. Bende nişanlı olduğum dönemde iyimser yaklaşıyordum baktım annesi oralı olmuyor. Dedim bak böyleyken böyle ilerde kim bana nasıl gelirse bende öyle giderim. Öylede yapıyorum mesafeliyim yüz göz olamıyorlar kafam Bir tık rahat. Eşimde çok bişey soyleyemiyor çünkü benim ailem ona hep iyimser oldu o da bunun iyi kötü farkında.
Herkeste aynıysa göz ardı mı etmeliyimhaha kv elti ve görümce hepimizde aynııı
Amaaan boşver iyi yaptın mesafe iyidir. Benim kv ve görümce enteresan diğerleri iyiler senin hepsi fenaİsterse melek olsunlar ben çok gidip gelmek istemem mesela. Normal hayatta da içe dönük bir yapım vardır. Ailem dışında samimi olduklarımla iyiyimdir. Burdaki konulardan esinlenerek de böyle bir kadar aldımGayet sakin bir şekilde ailene çok gidip gelmem fazla samimiyet sevmiyorum dedim
Erkekler genellikle bir şeye karışmıyor. Ne varsa cadoloz kadınlarda var.Amaaan boşver iyi yaptın mesafe iyidir. Benim kv ve görümce enteresan diğerleri iyiler senin hepsi fenabu arada herkesin kayınpederi iyi heralde onu fark ettim kimse dert yanmıyor
Yok kız, şöyle düşün ilk kez tanıştığın birine yazlığından bahsetmezsin. Ordan bi notunu verdim. Ama bu ilerde evliligimizi etkiler miValla ben evlenirken eş ailesinin hiçbişiyi gözüme batmazdı gayet iyimserdim olumsuz fikirlere kapılmak bile istemezdim. Ama siz simdiden birisi hava atmayı seviyo falam diye mesele haline getirmişsiniz. Siz kusursuz birileriyle tanışsanız bile fitne seviyosunuz gibi geldi bana
Genel olarak şöyle biri: öğretmen ama başka bölüm de okuduğu için elinden başka işler de geliyor. Her işe onu çağırıyorlar iş yerinde ve kimseye hayır diyemiyor. Bana şöyle oldu böyle oldu çağırdılar diye söyleniyor.Bana şey gibi geldi acaba sevgilinizi onun kadar sevmediğiniz için bilinç dışı bahane üreterek evlenmekten kurtulmaya çalışıyor olabilir misiniz? Ama tabi gerçekten irite edecek şekilde aileci bir davranış yapmadıysa.