Ayy şiştim 🧿

Maşallah hepsine mavi boncuk takalım o zaman

Hayır canım nesnel bir bakış açısı ile yaklasmissin benim gibi polyanna olup vakit gectikce hay aklıma tüküreyim niye bu kadar iyi niyetli oldum ki dememiş olursun

haha kv elti ve görümce hepimizde aynııı

Şimdiden söyleyeyim de sonra şöyle böyle olmasın dediydim. Hatalı mı davrandım sence
Söyleme tarzıyla alakalı. Bende nişanlı olduğum dönemde iyimser yaklaşıyordum baktım annesi oralı olmuyor. Dedim bak böyleyken böyle ilerde kim bana nasıl gelirse bende öyle giderim. Öylede yapıyorum mesafeliyim yüz göz olamıyorlar kafam Bir tık rahat. Eşimde çok bişey soyleyemiyor çünkü benim ailem ona hep iyimser oldu o da bunun iyi kötü farkında.

İsterse melek olsunlar ben çok gidip gelmek istemem mesela. Normal hayatta da içe dönük bir yapım vardır. Ailem dışında samimi olduklarımla iyiyimdir. Burdaki konulardan esinlenerek de böyle bir kadar aldım Gayet sakin bir şekilde ailene çok gidip gelmem fazla samimiyet sevmiyorum dedim

Amaaan boşver iyi yaptın mesafe iyidir. Benim kv ve görümce enteresan diğerleri iyiler senin hepsi fena bu arada herkesin kayınpederi iyi heralde onu fark ettim kimse dert yanmıyor

Amaaan boşver iyi yaptın mesafe iyidir. Benim kv ve görümce enteresan diğerleri iyiler senin hepsi fena bu arada herkesin kayınpederi iyi heralde onu fark ettim kimse dert yanmıyor
Erkekler genellikle bir şeye karışmıyor. Ne varsa cadoloz kadınlarda var.

Valla ben evlenirken eş ailesinin hiçbişiyi gözüme batmazdı gayet iyimserdim olumsuz fikirlere kapılmak bile istemezdim. Ama siz simdiden birisi hava atmayı seviyo falam diye mesele haline getirmişsiniz. Siz kusursuz birileriyle tanışsanız bile fitne seviyosunuz gibi geldi bana

Yok kız, şöyle düşün ilk kez tanıştığın birine yazlığından bahsetmezsin. Ordan bi notunu verdim. Ama bu ilerde evliligimizi etkiler mi

Bana şey gibi geldi acaba sevgilinizi onun kadar sevmediğiniz için bilinç dışı bahane üreterek evlenmekten kurtulmaya çalışıyor olabilir misiniz? Ama tabi gerçekten irite edecek şekilde aileci bir davranış yapmadıysa.

Genel olarak şöyle biri: öğretmen ama başka bölüm de okuduğu için elinden başka işler de geliyor. Her işe onu çağırıyorlar iş yerinde ve kimseye hayır diyemiyor. Bana şöyle oldu böyle oldu çağırdılar diye söyleniyor.
Ailesinde de öyle. Her ise koşturuyorlar. Bu da biraz canımı sıktı. Bir de eski sevgilisinden ailesine saygı duymadığı için soğuduğunu ve bitirdiğini duymuştum. Bu bende acabalar oluşturdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…