- 12 Temmuz 2006
- 55.832
- 214.517
- 52
-
- Konu Sahibi matmazeldepresif
Keşketüm insanlar böyle düşünebilseydi keşke..
birde davutoğlu yeni açıklamada bulunmuş,avrupadaki işsizlerde yeni ve gelişen türkiyede iş imkanı bulabilcekmiş,konuda açılmış kk de isteyen bakabilirGeçen gün doğalgazım kesik,evde zeytinden başka birşey yok diyen sen miydin metenin annesi?
Edit:Evet şimdi mesajlara geri dönüp baktım senmişsin.Sen bizzat bu kadar sıkıntı çekerken nasıl ülkenin daha iyi bi durumda olduğunu,rte nin ülkeye çok iyi geldiğini iddia edebiliyorsun?
gerçekten bizi yönetenlerin bunda kabahati olamazmıanlıyorum misal ben gazım kapalı evde zeytin dışında bişey yok e ne yapalım tatlım dünyada zengin elini cebine götürmediği sürece filistinde gazze de afrikada daha çookk çocuk ölür bunun siyasetle alakası yok inan
ne ferah ne mutlu yaşıyormuş akepe sayesindegerçekten bizi yönetenlerin bunda kabahati olamazmıyoksa biz çabalamadık iş için devletin ne suçu varmı demek istediniz inanın tam anlayamadığım için soruyorum
biz çalışıyoruz çabalıyoruz,iktisatlı olmaya çalışıyoruz egemcim,vatandaş olarak vergimizi ödüyoruz,ama hayat sartları ağır,asgarinin bayağı üstünde kazanıyoruz,ama eşim durmaksızın çalışır şükürler olsun,ama enflasyon çok yüksek,birikim yapmalar falan yıllar önce bitti..sadece yetişmeye çalışıyoruz faturalara vs..ne ferah ne mutlu yaşıyormuş akepe sayesinde
ya bide siz söyleyin uyarsa kafama yatarsa ben de oyumu atarım belkibiz çalışıyoruz çabalıyoruz,iktisatlı olmaya çalışıyoruz egemcim,vatandaş olarak vergimizi ödüyoruz,ama hayat sartları ağır,asgarinin bayağı üstünde kazanıyoruz,ama eşim durmaksızın çalışır şükürler olsun,ama enflasyon çok yüksek,birikim yapmalar falan yıllar önce bitti..sadece yetişmeye çalışıyoruz faturalara vs..
baska hangi kelime olur du bilemedimAmanınnnn, adalet denildi mi şöyle bir düşünüyorum.
Benden site kurallarını uygulamamı bekleyin ne olur, adalet ağır bir misyon, ben böyle bir misyon yüklenmedim.
Sitenin eli cımbızlı,kural uygulayıcı, zalim müdiresi ünvanı yeterli, adaletin yükü ağır gelir bana
biz çalışıyoruz çabalıyoruz,iktisatlı olmaya çalışıyoruz egemcim,vatandaş olarak vergimizi ödüyoruz,ama hayat sartları ağır,asgarinin bayağı üstünde kazanıyoruz,ama eşim durmaksızın çalışır şükürler olsun,ama enflasyon çok yüksek,birikim yapmalar falan yıllar önce bitti..sadece yetişmeye çalışıyoruz faturalara vs..
kocam yada ben parayı idare edeniyorsak arkamızda yardım eeden büyüğümüz yoksa tayyip ne yapsın tıkandı baba vardır bilir misiniz bi kere daha da söylüyorum benim tercihim benim fikrim ben oyumu atacam siz atmayın
ya niye bu kadar canınızı sıkıyorsunuz canım bak yine diyorum siz atmayın oyunuzu işi yamyam lığa getirmişsiniz yine dayatmaya çalışıyorsunuz ben diyorum ki ben bu partiyi destekliyorum bana göre zararı yok sizde istediğinizi yapın diyorum sınırları gecmeyen savunuyor fikir belirtiyorum memnun degilsen oyunu atmazsın kardeşimKulaklarım duymasın
Duyup ele uymasın
Varsın karnım doymasın
Yaşasın AKP
Çok şükür dipdiriyiz
Kim demiş ki geriyiz
Yamyamdan ileriyiz
Yaşasın AKP
bi kaç kişi aynı seyi çevirip çevirip söylüyorsunuz beni tek buldunuz ya ondan demiya niye bu kadar canınızı sıkıyorsunuz canım bak yine diyorum siz atmayın oyunuzu işi yamyam lığa getirmişsiniz yine dayatmaya çalışıyorsunuz ben diyorum ki ben bu partiyi destekliyorum bana göre zararı yok sizde istediğinizi yapın diyorum sınırları gecmeyen savunuyor fikir belirtiyorum memnun degilsen oyunu atmazsın kardeşim
ya bide siz söyleyin uyarsa kafama yatarsa ben de oyumu atarım belki
bizde alternatif arayışındayız,sadece şartlar biraz daha düzelsin hepimiz için hayırlısı olsun..ya bide siz söyleyin uyarsa kafama yatarsa ben de oyumu atarım belki
Ne yapabilir biliyor musun,saraylara altın işlemeli bardaklara,altınlı hamam taşlarına harcayacağı parayla senin gibi ihtiyaç sahiplerine yardım edebilir mesela.Arkanda sana yardım eden bir büyüğünün olması gerekmiyor devlet sana ve çocuğuna sahip çıkmak zorunda.Oyunu nereye verirsen ver ama hakkını aramayı öğren."Kaderim buymuş" deyip boynunu büküp senin rızkını sömürenleri desteklemeye devam edersen daha çok sıkıntılar yaşayacaksın.kocam yada ben parayı idare edeniyorsak arkamızda yardım eeden büyüğümüz yoksa tayyip ne yapsın tıkandı baba vardır bilir misiniz bi kere daha da söylüyorum benim tercihim benim fikrim ben oyumu atacam siz atmayın
Tabi canım hollande'ye falan tayyip de bakalım ne oluyor. Cumhurbaşkanına hakaretten yargılanırsın mazallah. Hakaret ediyon zannederler.
Bu nasıl benzetme,kendinizi kasaptaki etle bir mi tutuyorsunuz?Hadi kendinizi nasıl görürseniz görün sizin probleminiz de açık kadınlara güneş görmüş eskimiş et yakıştırmasıyla saygısızlık etme hakkını nerden buluyorsunuz?
beni aynı kefeye koymayın lütfen bu mesajı yazan arkadşı desteklemediğimi söyledim geçmiş sayfalara bakabilirsinizOnlar her türlü hakka sahip canım. Biz en ufak bir eleştiri yapalım 5 sayfa yazarlar ki bunun için pusuda bekliyorlar zaten.