- Konu Sahibi matmazeldepresif
beni aynı kefeye koymayın lütfen bu mesajı yazan arkadşı desteklemediğimi söyledim geçmiş sayfalara bakabilirsiniz
Kararlı veya net değilsiniz, bu nedenle sürekli tepki alıyorsunuz.
Söylüyor ve geri çekiyorsunuz, söylüyor ve geri çekiyorsunuz.
Hiç mi iyi bir şey yapmadılar? diye bir argumanınız var mesela. Hitler de çok iyi şeyler yapmıştı, biliyor musunuz? Bu nasıl bir tezdir?
Veya demişsiniz ki; yerine gelecekler yapmayacak mı?
İsteseler de yapamazlar. Devletin şu an soyulabilecek o kadar parası kalmadı. Ve hiçbir muhalefet partisi bunun binde biri yolsuzluk iddiaları ile suçlanmadı. Uluslararası ve tarafsız medyayı takip etmeniz bunu anlamanız için yeterli.
'Güçlü Türkiye' balonu ile halkın bir kısmı uyutuluyor. Ülke şu an her zamankinden daha güçsüz. Sürekli konuşup hiçbir şey yapamayan ve dalga konusu olan kabadayılar gibi.
İnsani konularda gitgide geriliyoruz. Bu nedenle bazıları hırsızlığı önemser, birileri aşağılanmayı demeyi mantıksız buluyorum.
Hırsızlığı önemsemeyen insanı aşağılamak doğal bir sonuçtur. Normal hayatta hırsızlık yapan cezalandırılıyor sonuçta. Hayır biz önemsemiyoruz deme şansı yok. Hakka saygı göstermek insani ve evrensel bir kuraldır.
Birileri aşağılıyor diye kendini daha da aşağılanacak duruma sokmak ise basbayağı komplekstir.