- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- Konu Sahibi matmazeldepresif
neden sordun anlamadım canım ama metehan yani oğlum 23 aylıkHayır anlamadıgım bir durum var metenin annesi
Mete kac yasında ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden sordun anlamadım canım ama metehan yani oğlum 23 aylıkHayır anlamadıgım bir durum var metenin annesi
Mete kac yasında ?
Allah bagıslasın emziriyormusun evdesin sanırım :)neden sordun anlamadım canım ama metehan yani oğlum 23 aylık
bi kaç haftadır emzirmiyorum hiçbişey yemiyordu zayıflamıştı şimdi daha iyiyiz çok şükür kilo almaya başladı evet evdeyimAllah bagıslasın emziriyormusun evdesin sanırım :)
Neden yemiyordu ki dr goturdunuzmu Allah sifa versin evlatlarımızın agrıları sızıları daga tasa gitsin.bi kaç haftadır emzirmiyorum hiçbişey yemiyordu zayıflamıştı şimdi daha iyiyiz çok şükür kilo almaya başladı evet evdeyim
Soruların sonu nereye gidecek diye merak ediyordumNeden yemiyordu ki dr goturdunuzmu Allah sifa versin evlatlarımızın agrıları sızıları daga tasa gitsin.
Su dikkatimi cekti elinizde kucuk bir bebek var yorumlara baktım en cok siz yazmıssınız bu kadar zamanı nerden buldunuz merak ettim :))
Ayrıca yiyen yiyor, goturen goturuyorr.. :))
bosverin bunları siyasetin iki ucu moklu degnek bebisle ilgilenin sayın Metenin anacıgı :))
Tahmin etmedinizmi buraya geleceginiSoruların sonu nereye gidecek diye merak ediyordum
evet dr u istedi zaten beni arc ı olarak kullanıyor ve yeme geregi hissetmiyor muş emerken 10 kilo ydu şimdi ise 15 kilo anneyim diye fikirlerimi söyleyemecek miyim bi kadını anneliğiyle vurmak ne kadar doğru bilmiyorum evet vaktim var çünkü oğlum un dipindeyim beni kaybetmekten korkuyor 2 yas sendromuyla basetmeye çalışıyorum wcye bile saklı g,idyorum o uyumadan uymuyor işlerimi yapamıyorum o aglamasın diye kendimden taviz veriyorum şuraya bi kaç mesaj yazdım diye anneliğimin sorgulanması beni çok ama çok kırdı anne oldum diye yasamakytan fikirlerimi söylemekten bilgisayarda vakit geçirmekten gezip tozmaktan vaz mı geçeyim ben öyle bi anneyim ki saat 3 lere kadar oglumun uyumasuı için ugrasıyorum o gece korkuyor aglamsın diye her 30 dk bi uykumu bölüyorumNeden yemiyordu ki dr goturdunuzmu Allah sifa versin evlatlarımızın agrıları sızıları daga tasa gitsin.
Su dikkatimi cekti elinizde kucuk bir bebek var yorumlara baktım en cok siz yazmıssınız bu kadar zamanı nerden buldunuz merak ettim :))
Ayrıca yiyen yiyor, goturen goturuyorr.. :))
bosverin bunları siyasetin iki ucu moklu degnek bebisle ilgilenin sayın Metenin anacıgı :))
o arada geçmişşinizi biraz kurcaladım.. sonradan anladım malesef.. şimdi gümbür gümbür geliyordur bazıları..Tahmin etmedinizmi buraya gelecegini
Nacizane fikrimdi Metenin annecigi :))anneyim diye fikirlerimi söyleyemecek miyim bi kadını anneliğiyle vurmak ne kadar doğru bilmiyorum evet vaktim var çünkü oğlum un dipindeyim beni kaybetmekten korkuyor 2 yas sendromuyla basetmeye çalışıyorum wcye bile saklı g,idyorum o uyumadan uymuyor işlerimi yapamıyorum o aglamasın diye kendimden taviz veriyorum şuraya bi kaç mesaj yazdım diye anneliğimin sorgulanması beni çok ama çok kırdı anne oldum diye yasamakytan fikirlerimi söylemekten bilgisayarda vakit geçirmekten gezip tozmaktan vaz mı geçeyim ben öyle bi anneyim ki saat 3 lere kadar oglumun uyumasuı için ugrasıyorum o gece korkuyor aglamsın diye her 30 dk bi uykumu bölüyorum
sagol canım fikir verdigi,n için ama burda anneliği degil siyaseti konuşuyoruz benim ne kadr gücendiğimi hayal bile edemezsinNacizane fikrimdi Metenin annecigi :))
Annelikle vurmak haddime mi dusmus ki aa gucendim vallahi (
Birde ben sana ne bicim annesin mi dedim ki kırıldın gereksiz bir demrolize olunmusluk sezdim.sagol canım fikir verdigi,n için ama burda anneliği degil siyaseti konuşuyoruz benim ne kadr gücendiğimi hayal bile edemezsin
oglum şu anda uyuyor gece saat 4 de uyudu uyku problemi var evet annelik konusunda hassasım şuanda gitmem gerekiyor çünkü oglumu uyandıracam ama ne olur insaNLARI ANNELİĞİYLE VURMAYINBirde ben sana ne bicim annesin mi dedim ki kırıldın gereksiz bir demrolize olunmusluk sezdim.
ısrarla videolar falan paylasınca tuhaf geldi bebişle vakti nerden buluyorsun kısmı.
Neyse optum seni grs :)
Bu kadar tedirgin olmayın metenin annesi, alıntı, resim, fotoğraf, video içerikleri site kuralları ve yasalara aykırı olmadığı sürece size kimse müdahale etmez.insallah video paylaştım diye banlanmam herkes resim ve alıntı paylaştı benim dilim dönmedi bari video paylasayım dedim
sagol adaletin içinBu kadar tedirgin olmayın metenin annesi, alıntı, resim, fotoğraf, video içerikleri site kuralları ve yasalara aykırı olmadığı sürece size kimse müdahale etmez.
Paylaştığınız videoyu aynısı paylaşıldı deyip bildirmişsiniz ama konu içinde aynısı paylaşıldı diye kaldıramayız
Amanınnnn, adalet denildi mi şöyle bir düşünüyorum.sagol adaletin için
tüm insanlar böyle düşünebilseydi keşke..Amanınnnn, adalet denildi mi şöyle bir düşünüyorum.
Benden site kurallarını uygulamamı bekleyin ne olur, adalet ağır bir misyon, ben böyle bir misyon yüklenmedim.
Sitenin eli cımbızlı,kural uygulayıcı, zalim müdiresi ünvanı yeterli, adaletin yükü ağır gelir bana
işte bu yüzden seviyorum beni partiler ilgilendirmiyor anneyim oglumu ve kocamı çok seviyorum ben bana ne kötülükler yapıldı onlara bile düşmanlık beslemedim ya ne olur sizinle aynı düşünmüyor diye insanları aşagılamaya kalkışmayın