Ayşenur Aslan: Başını Örten Kadın Özgürlüğünden Vazgeçmiş Demektir

bi kaç haftadır emzirmiyorum hiçbişey yemiyordu zayıflamıştı şimdi daha iyiyiz çok şükür kilo almaya başladı evet evdeyim
Neden yemiyordu ki dr goturdunuzmu Allah sifa versin evlatlarımızın agrıları sızıları daga tasa gitsin.
Su dikkatimi cekti elinizde kucuk bir bebek var yorumlara baktım en cok siz yazmıssınız bu kadar zamanı nerden buldunuz merak ettim :))
Ayrıca yiyen yiyor, goturen goturuyorr.. :))
bosverin bunları siyasetin iki ucu moklu degnek bebisle ilgilenin sayın Metenin anacıgı :))

Neden yemiyordu ki dr goturdunuzmu Allah sifa versin evlatlarımızın agrıları sızıları daga tasa gitsin.
Su dikkatimi cekti elinizde kucuk bir bebek var yorumlara baktım en cok siz yazmıssınız bu kadar zamanı nerden buldunuz merak ettim :))
bosverin bunları siyasetin iki ucu moklu degnek bebisle ilgilenin sayın Metenin anacıgı :))
Soruların sonu nereye gidecek diye merak ediyordum :KK23:

evet dr u istedi zaten beni arc ı olarak kullanıyor ve yeme geregi hissetmiyor muş emerken 10 kilo ydu şimdi ise 15 kilo anneyim diye fikirlerimi söyleyemecek miyim bi kadını anneliğiyle vurmak ne kadar doğru bilmiyorum evet vaktim var çünkü oğlum un dipindeyim beni kaybetmekten korkuyor 2 yas sendromuyla basetmeye çalışıyorum wcye bile saklı g,idyorum o uyumadan uymuyor işlerimi yapamıyorum o aglamasın diye kendimden taviz veriyorum şuraya bi kaç mesaj yazdım diye anneliğimin sorgulanması beni çok ama çok kırdı anne oldum diye yasamakytan fikirlerimi söylemekten bilgisayarda vakit geçirmekten gezip tozmaktan vaz mı geçeyim ben öyle bi anneyim ki saat 3 lere kadar oglumun uyumasuı için ugrasıyorum o gece korkuyor aglamsın diye her 30 dk bi uykumu bölüyorum

anneyim diye fikirlerimi söyleyemecek miyim bi kadını anneliğiyle vurmak ne kadar doğru bilmiyorum evet vaktim var çünkü oğlum un dipindeyim beni kaybetmekten korkuyor 2 yas sendromuyla basetmeye çalışıyorum wcye bile saklı g,idyorum o uyumadan uymuyor işlerimi yapamıyorum o aglamasın diye kendimden taviz veriyorum şuraya bi kaç mesaj yazdım diye anneliğimin sorgulanması beni çok ama çok kırdı anne oldum diye yasamakytan fikirlerimi söylemekten bilgisayarda vakit geçirmekten gezip tozmaktan vaz mı geçeyim ben öyle bi anneyim ki saat 3 lere kadar oglumun uyumasuı için ugrasıyorum o gece korkuyor aglamsın diye her 30 dk bi uykumu bölüyorum
Nacizane fikrimdi Metenin annecigi :))
Annelikle vurmak haddime mi dusmus ki aa gucendim vallahi :KK43:(

sagol canım fikir verdigi,n için ama burda anneliği degil siyaseti konuşuyoruz benim ne kadr gücendiğimi hayal bile edemezsin
Birde ben sana ne bicim annesin mi dedim ki kırıldın gereksiz bir demrolize olunmusluk sezdim.
ısrarla videolar falan paylasınca tuhaf geldi bebişle vakti nerden buluyorsun kısmı.
Neyse optum seni grs :)

işte bu yüzden seviyorum beni partiler ilgilendirmiyor anneyim oglumu ve kocamı çok seviyorum ben bana ne kötülükler yapıldı onlara bile düşmanlık beslemedim ya ne olur sizinle aynı düşünmüyor diye insanları aşagılamaya kalkışmayın

Birde ben sana ne bicim annesin mi dedim ki kırıldın gereksiz bir demrolize olunmusluk sezdim.
ısrarla videolar falan paylasınca tuhaf geldi bebişle vakti nerden buluyorsun kısmı.
Neyse optum seni grs :)
oglum şu anda uyuyor gece saat 4 de uyudu uyku problemi var evet annelik konusunda hassasım şuanda gitmem gerekiyor çünkü oglumu uyandıracam ama ne olur insaNLARI ANNELİĞİYLE VURMAYIN

insallah video paylaştım diye banlanmam herkes resim ve alıntı paylaştı benim dilim dönmedi bari video paylasayım dedim
Bu kadar tedirgin olmayın metenin annesi, alıntı, resim, fotoğraf, video içerikleri site kuralları ve yasalara aykırı olmadığı sürece size kimse müdahale etmez.
Paylaştığınız videoyu aynısı paylaşıldı deyip bildirmişsiniz ama konu içinde aynısı paylaşıldı diye kaldıramayızHoppa

Bu kadar tedirgin olmayın metenin annesi, alıntı, resim, fotoğraf, video içerikleri site kuralları ve yasalara aykırı olmadığı sürece size kimse müdahale etmez.
Paylaştığınız videoyu aynısı paylaşıldı deyip bildirmişsiniz ama konu içinde aynısı paylaşıldı diye kaldıramayızHoppa
sagol adaletin için

ben neyi neden savundugumu açıkca söylüyorum ama bazı arkadaşlar kaçak dövüşüyor üstüne üstlük benim moralimi bozarak demoralize ediyorlar çok kırıldım üzüldüm aynı fikirde olmamak demek saygısızlıgı gerektirmez ben kimsenin sahsına saygısızlık yapmadım siz neye inanıyor destekliyorsunuz onu bile açıklamadınız şimdi, babaannesine götürecem oglumu istediğiniz kadar atıp tutun akp ye ama benim kişligime esarpıma anneliğime atıp tutmayın

sagol adaletin için
Amanınnnn, adalet denildi mi şöyle bir düşünüyorum.
Benden site kurallarını uygulamamı bekleyin ne olur, adalet ağır bir misyon, ben böyle bir misyon yüklenmedim.
Sitenin eli cımbızlı,kural uygulayıcı, zalim müdiresi ünvanı yeterli, adaletin yükü ağır gelir bana:110:

Amanınnnn, adalet denildi mi şöyle bir düşünüyorum.
Benden site kurallarını uygulamamı bekleyin ne olur, adalet ağır bir misyon, ben böyle bir misyon yüklenmedim.
Sitenin eli cımbızlı,kural uygulayıcı, zalim müdiresi ünvanı yeterli, adaletin yükü ağır gelir bana:110:
tüm insanlar böyle düşünebilseydi keşke..

işte bu yüzden seviyorum beni partiler ilgilendirmiyor anneyim oglumu ve kocamı çok seviyorum ben bana ne kötülükler yapıldı onlara bile düşmanlık beslemedim ya ne olur sizinle aynı düşünmüyor diye insanları aşagılamaya kalkışmayın

Geçen gün doğalgazım kesik,evde zeytinden başka birşey yok diyen sen miydin metenin annesi?

Edit:Evet şimdi mesajlara geri dönüp baktım senmişsin.Sen bizzat bu kadar sıkıntı çekerken nasıl ülkenin daha iyi bi durumda olduğunu,rte nin ülkeye çok iyi geldiğini iddia edebiliyorsun?

Son düzenleme:
X