- 30 Nisan 2010
- 1.093
- 0
- 116
- Konu Sahibi ironihayat
-
bence işin sırrı istikrarlı olman.aslında sağlıklı beslenmişsin,spor yapmışsın,meyve ve sebze yemişsin ara öğünler yapmışsın ve bol bol yeşil çay içmişsin anladığım kadarıyla en az 3-4 fincan.aslında ne kadar kolay değil mi?ama ben özellikle mazeret buluyorum sanki diyet yapmak aç kalmak.aslında diyeti vücudumuza sağlıklı şeyleri sokmak olarak algılamalıyız ve sonra yaşam biçimimiz haline getirmeliyiz.çözüm basit aslında.mazeret bulmayı bırakıp millete ay ne güzel zayıflamış diyeceğimize hemen şimdi başlamalıyız.
bugün sabah bir programda-sağlık programı- neşe erberk konuktu.modellik ajansı olduğu zaman oradaki mankenlere yemek yerken dikkatli olmalarını söylermiş ve dermişki yediğiniz şeyin vücudunuza yapışıp kaldığını düşünün.ona göre yiyin.yağın yapışıp kalması ile sebzenin meyvenin yapışıp kalması bir değil dermiş.mehmet öz de şöyle yaptı.kalıp kalıp margarinleri önüne dizmişti.bunları bir kg olarak düşününn dedi sanırım.kaç kilo fazlanız varsa o kadar margarinin vücuda yapışık olduğunu düşünün dedi.iğrençti tabiki.
düşünsenize 85 kg yum ve 1.65 boyum.eşim bana adile naşit benzetmesi yapıyor.(ilk başta gülümsetse de 1 dk sonra acı gerçek yüzüme tokat gibi çarpıyor.ve ben kendimi bırakmış durumdayım)ideal kg 55 desek hadi 60 desek 25 tane margarin vücuduma yapışık durumda.
nasıl olacak bilmiyorum eşim resmen hakaret ediyor etmese de sizi böyle gören bir kocanız var.ben neyi bekliyorum bilmiyorum.aslında aysemmm gibi hemen harekete geçmem lazım ama inşallah forumdaki arkadaşları okuya okuya gaza geleceğim.
sirke bilgisi için teşekkür ederim bu arada..
bu arada ayşe senide tebrik ederim.
aRKADASLAR BIRAKIN ŞU KOCALARI SEVGİLİLERİ ONLAR KENDİNİ BİLMİYO SİLKELENİNDE KENDİNİZ İÇİN ZAYIFLAYINNNNNNNNNNNN
süperrrr olmuşsun tebrik ederim :hooray:
slmlar kızlar...
ayşe seni tebrik ediyorum çok hoş olmuşsunnn.....ama kilolu dedin halinde çok hoşmuş kusura bakma ama erkek arkadşın halt yemişşşşş sana o lafları söleyerek çok ayıp etmiş senin gbi bi kıza hiç sölenirmi ama her şerde bir hayır var derler ya zayıflamana vesile olmuşş...bende çok istiyorum zayıflamak yarın başlıcam inşllah destekleriniz bekliyorum 74.5 kiloyumm64 tüm ne güzel bu hareketsizlik öldürdü beniii...bende inşllah yarın ebru şallı ile platese başlıcam nişnlıyken yapmıştım çok faydasını gördümmm....
tamam canım karar verdim Allah izin ederse bu sefer vazgeçmicem inşllah.bu sabah kalktım 1 bardak su içtim yarım saat sonra da 1 yumurta az beyaz ve kaşar peynir 1 zeytin 1dilim ekmek yedim normal kahvaltım da bu zaten cnm sadece miktarlaını azaltım peynirlerin...şu anda plates yaptım yarım saat...akşam üstüde yürüşe çıkcammm...benim sorunum yemekle dil cnm kabızlıkkk aşırıı ve hareketsizlikkk....desteğini bekliom cnm opuyorumnanaktan
kaşar peynırı cıkart bence canım yersende her sabah degıl ara ara ye cunku acayıp kalorısı yuksek besın.artı kahvaltında domates ve salatalık eksık etme. ve yesıl cayın her zaman elının altında bulunsun.artı caya seker atıyormusun ben yaklasık 10 senedır sekersız cay ıcıyorum.canım kabızlıga ıncır ve kayısı cok ıyı gelıyormus yada ınternetten arastır kabızlıga ne ıyı geldıgıne dair.bak mesala ben ara ogunlerımde lıght yogurta maydonoz dograyıp yıyordum ve boylece oyle yemegıni cok acıkmadan yıyordum.artı bir yerde çalışıyormusun evdemısın
kızlar bende bu sabah; 1 dilim keokeli ekmek, 1 dılım beyaz peynır, kuru domates
ara : 3 ü birarada kahve ( 2 gundur hıc kahve ıcmıyordum daynamadım ve ara ögun yaptım )
öglen: 2 yemek kasıgı turlu, cacık, kalburabastı vardı yemekhanede. bır catal ucundan aldım.
ara: ayran+ yarım armut.
aksamda; barbunya ve slata yemegı palnlıyorum.
*** bugun kahve ve tatlıdan cok mu kalorı almısımdır. vıcdan azabı cekıyorum
yemesemde olur kaşar peyniri canımm ben hiç ama hiç çay içmiyorum canımmm yeşil çayıda içemiyorummm çay ve benzeri şeyleri içermiyorum cnm...evdeyim canımm memlkettende uzağım bi komuşum var arada ona gidiom en fazla ama eşimşe akşamları koşmaya çalışacam canm sabhalarıda yarım saat plates yapcam inşllah...akşam yemeğindede kuru fasulye pilav yedim suyumuda 2 litreye tamamlıcam akşam yatmadan öncede arkadaşın önerdiği yoğurtlardan yemeyi düşünüyorummm...
kızlar bende bu sabah; 1 dilim keokeli ekmek, 1 dılım beyaz peynır, kuru domates
ara : 3 ü birarada kahve ( 2 gundur hıc kahve ıcmıyordum daynamadım ve ara ögun yaptım )
öglen: 2 yemek kasıgı turlu, cacık, kalburabastı vardı yemekhanede. bır catal ucundan aldım.
ara: ayran+ yarım armut.
aksamda; barbunya ve slata yemegı palnlıyorum.
*** bugun kahve ve tatlıdan cok mu kalorı almısımdır. vıcdan azabı cekıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?