aysemmmmm'in başarı öyküsü...

gunaydınnn kızlarrr.nasıl gıdıyor dıyet ve sporlarımız dun gece plates yaptım ama uzun zamandır yapmadıgım ıcın bacaklarım falan yerınden zor kalktıııı.sabah kahvaltı yapamadım ıse gec kalıyordum domates corbası ıctım. sımdıde bıtkı cayımı ıcıyorummm

slm kızlar dun maıl aktıvasyonu ıcın gıremedım..dıyetım guzel gıdıyor az yıyorum ve spor yapıyorum

afiyet olsun canımmm..o pamuk şeker neeee :mymeka:
günaydın ayşe iyim bugün tartılcam tuvalete çıktıkdan sonra beklioyorummm...
canımmmm sonuç neeee çok merak ettım kaçla başladıgını ve nekadar surede oldugunu da yaz oldumuopuyorumnanaktan
bu lahana çorbası baya iyi gelio heralde ama içine kerviz sapıda koyuyomusunn...
ben ıcıne katmıyorum kerevız sapı;2 lahana yapragı 1 domates 1 bıber maydanoz dere otu soğan katıyorum canım günlük oluyor genelde 2 .gune kalmıyor
bende merak ettım bak sımdı lahana corbasını.ama tadının cokta guzel olmadıgını duymustum.
tadı guzel degıl canım ben ıcıne bol lımon sıkıyorum bardaga koyuyorum bir dıkıste ıcmeye çalısıyorum
sabahları kahvaltı yapmazsam hayatta yapamam;bıde yogurt meyve ne bilim annemın yaptıgı yemeklerden yedıgım oluyor
dun yapmadım bugun tekrar yaptım .

21 eylülde 74.4 le başladım cnm bugün tartıldım 73üm 1 haftada...ama bugün bir şey oldu bağırsaklarıma 7 gün boyunca az da olda günde 1 kere öğle vakitlerinde çıkıodumm tuvalete ama bugünnn tıkandımm...daha yolumuz çok uzun cnm...

gayet guzel yavas yavas ıstedıgımız kıloya ulasacagız ;bende 24 eylulde başladım bu sabah tartıldıgımda 66.4 dum aynı kıloları vermısız ama ben lahana çorbası ıcıyorum ya ondan bıraz fazla vermısım..bugun sabah kahvaltımı yaptım sonra 3 gıbı 1 koca bardak lahana çorbası ıctım sonra 3 tane dolma yedım:kedi: keşke 2 de bırakabılseydım ama yapamadımsonra 1 şeftalı ıle elma yedım bıraz once koca bır bardak daha lahana çorbası ıctım, bu gunluk bu kadar aksam sporumu kesın yapmalıyımm.

kızlar valla supersınız bende sabah domates corbası ara yesıl cay oylen domates salatalık cay kepek ekmegı ara 1 elma aksam corba kepek ekmegı sımdıde cayım demlenıyor.bıberıye cayı ıcıyormusunuz bu arada ben bı ara ıcıyordum ozellıkle karın yaglarını erıtıyormus.

içmiyorum cnm...ceviz suyunu duydum onu uygulamaya başladım bugün...bu sitenin bi bşka topiğinde paylaştılar onlardan öğrendim...

yani önemli olan sık sık o çorbadan içmekk...bende bir dahaki hafta denicem cnm...

azcık yemıssın valla canım ..ben tek bıberıye ıcmıyorum ama karısık ıcıyorum ama aklıma geldıkce duzene sokamadım
yani önemli olan sık sık o çorbadan içmekk...bende bir dahaki hafta denicem cnm...

evet çok ıcmek gerek ben gec kalktıgımda cok ıcemıyorum ama erken kalkınca 1 tencere ıcıyorumsempatiksalakcinni

canlarım ben yeni katıldım aranıza kilo düzenli beslenme bol su vede yürüyüşle gidiyor 86 kilodan 73 kiloya düştüm tabi buda kilom halalen fazla ama ben 41 yaşındayım düzenli yürüyüş harika kilo kaybettiriyor tabii bol bol su sirkeli su kilo veridiriyor fakat midedede hasar acıyor dikatli kulanmak gerek özelikle sigara kulananlar

hoşgeldin...nekadar zmanda verdiniz 7 kiloyuu...haftada kaç gün yürüyüş yapıyorusun...

inşllah...kaydirigubbakcemile2bi o topikten bi bu topikden yazışalımm bizden başka kimse yokk..kaydirigubbakcemile3.

6 günde 1.4 vermişin süper valla nazar değmesin hadi maşşllah dielim...

canım masallah valla super bır sonuc.boyle gıdersen sonucta super olucak. kızlar bu arada sabah 1 dılım kepk ekmegı tereyagı recel zeytın cay arada yesıl cay bıraz bıskuvı. oyle ton balıklı salata arada bıraz bıskuvı cay aksam corba patates yemegı 2 dılım kepek ekmegı ekmegı fazla kacırdım bu kadarcık. su ankı kılomda 56.1 55 olana kadar devam.sabah aksam ıse yuruyerek gıttım onun dısında yuruyus yapamadım. yaprak dokumu baslıcak sanırım platesıde yapamıcam.kızlar siz ne yaptınız bugunndelikafadulden

bugun 200 gr daha vermısım kaydirigubbakcemile3evet canım ekmek fazla olmus bıde tereyağ olmasa daha ıyı ama zaten kılon cok ıyı onda sabah zevkı olsun.
sabah:1 dılım ekmek peynır salatalık çay..ara yemedım cuınku gec kalkıyorum bıde erken kalksam daha ıyı olcak..oglen 1 bardak lahana çorbası 1 bıber dolması 1 kase yogurt
akşam da 1 bardak çorba içtim bide yarım dılım ekmekle peynır aldım azımda lahana tadı kalmasın dıyeekafamçokkarıştı..1 ayda 8 kılo vermek ıstıyorum yaw cunku dıyet uzadıkca sıkılıyorum bakalım..neyse canım benden bu kadar sporumu yapıp dusa gırıp uyucam yarın erken kalkcamm:lepi:

cnm ben dilim 6 günde veren....
ama bende 7 günde verdim...kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…