- Konu Sahibi ironihayat
-
tebrik ederim canım.. verdiğin kiloları korursun inşallah...
darısı bizim başımıza.. ben de 62 yim şu an boyum 166
canım sana callenetics öneriyorum... sabahları call akşamları plates yaparsan göbek falan kalmaz 30/30 call yaparsan 1 ay sonra aynada kendini tanıyamazsın... mutlaka dene canım....
resim yüklemeyi burada anlatmış arkadaşımız...
canım vıdeolarını ındırdım callenetıcs 2 3 aksam yaptım kollarım bacaklarım o kadar cok agrıdıkı sabah ısyerıne gıttıgımde dayat yemıs gıbıydım bende hafta sonları yapıyorum.ama plates her aksam duzenlı yapıyorum. guclubacismile
tebrikler canım günde ne kadar sirkeli su içiyordun?bir tarifin var mı?mesela bir bardak suya bir yemek kaşığı sirke gibi...bal koyuyor muydun?[/QUOmersi canım. aksam sporumu yaptıktan sonra içiyordum ama su anda ıcmeyı bıraktım.az su ısıtıyordum ıcıne 1 yemek kasıgı sırke 1 cay kasıgı balla karıstırıp ıcıyorum.:1hug:
tebrik edrim tatlım çok güzel vermişsinopuyorumnanaktan[/QU
teşekkür ederim :) zayıflamanın en guzel yanıda arkadaslarımın sana ne oldu boyle acmı bırakıyorlar senı demesi dıyet yaptıgımı kımse bilmiyordu.
tebrik ederim canım çok güzel vermişsin
gün boyu neler yedin öğünlerini yazarsan sevinirim
Erkek arkadaşının sözlerini anlayamadım çünkü hafif kilon varken de gayet iyisin canım oldukça=)
Tebrik ediyorum fotoğraflarla daha iyi anlaşıldı aradaki fark.Plates konusunda sorum olucak.Nasıl yaptın yani tvde programları falan oluyor oradan mı izledin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?