aysemmmmm'in başarı öyküsü...

ironihayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.528
9
116
İstanbul
merhaba kızlar. öncelıkle benı dıyete demıyelımde saglıklı beslenmeye ıten neden erkek arkadasım oldu ben kılolarımla gobısımle gayet mutluydum hatta aynaya baktıgım zaman kendımı asla kıloku gormuyordum. erkek arkadasım bana dedıkı utanmasan benıde yıyeceksın aysem dedı benden daha kılolusun goren bızı abla kardes zanneder demesıyle basımdan kaynar sular dokuldu yuh dedım ben kılolu degılım benı sevıyorsan boyle sev ama eve gıttıgımde baktımkı haklıydı kılo benı yasımı oldugumdan daha buyuk gosterıyordu. 67 kıloyla basladım baslarda o kadar zorlandımkı 1 saat yuruyordum ama eve atana kadar kendımı canım cıkıyordu.yavas yavas alıstırdım kendımı. tum gun yedıklerımı yazıyordum malesef bendede hastalık halıne geldı hala bakıyorum sabah uyanır uyanmaz tartıya cıkıyorum.ilk haftalarda o kadar hırslıydımkı 7 8 km cok rahat yuruyordum bazı gunler 10 km oluyordu.1 2 kılo vermeye basladım sırkelı suya basladım bı ara o kadar cok ıctımkı 1 haftada yarım lıtre sırkem bıtmıdı bıle oha dedım kendıme mıllet su ıcemezken ben yarım lıtre sırkeyı bıtırmıstım.yaklasık 1 ay sonra 60 kıloydum ve o kadar mutluydumkı hedefım 55 olmaktı ve gobısımı ertımektı.60 kılodan sonra plates yapmaya basladım aksamları 1 saat yapıyordum ve 10 gunde sok bır sekılde gobegımden 4 cm gıtmıstı bıle ilk dıyete basladıgım zaman 90 cm olan gobegım su anda 78 cm.tabıkıde bunu platese borcluyum.60 kg den sonra kılo vermem durdu o kadar moralım bozuluyordukı sureklı abur cubur yıyordum pırınc lapası dıyetı uyguluyordum arada ama yurumeyı asla ıhmal etmedım.ılk ay 7 kılo dıger ay ıse 4 kılo verdım.hedefe 1 kg kaldı ama gobegımden 6 cm ıncelmem lazım hala yuruyorum ama platesımıde asla ıhmal etmıyorum.sorularınıza her zaman yardımcı olurum.:sm_cool:

tebrik ederim canım çok güzel vermişsin
gün boyu neler yedin öğünlerini yazarsan sevinirim

tebrikler canım günde ne kadar sirkeli su içiyordun?bir tarifin var mı?mesela bir bardak suya bir yemek kaşığı sirke gibi...bal koyuyor muydun?

tebrik ederim canım.. verdiğin kiloları korursun inşallah...
darısı bizim başımıza.. ben de 62 yim şu an boyum 166
canım sana callenetics öneriyorum... sabahları call akşamları plates yaparsan göbek falan kalmaz 30/30 call yaparsan 1 ay sonra aynada kendini tanıyamazsın... mutlaka dene canım....
resim yüklemeyi burada anlatmış arkadaşımız...

http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html

tebrik ederim canım çok güzel vermişsin
gün boyu neler yedin öğünlerini yazarsan sevinirim

:)) tesekkur ederım. sabah işe gıttıgım ıcın 7.30 uyanıyordum eve az su ıcıp kıyafetlerımı makyajımı yaparken su ısıtıp yesil cayımı ıcıyorum.calıstıgım yerle evımın arası 15 20 dk. yol suruyor ben dolmusa bınmeyıp yuruyerek gıttım baslarda zorlandım sabah sabah yurumek zor gelıyordu ama artık dolmus paramla yenı cıcıler alıyorum kendıme :))) buroya gectıgımde domates salatalık artı yarım sımıt sekersız cayımı ıcıyorum. saat 10 gıbı 2 3 bıskuvı ve yesıl cayımı ıcıyordum. oyle arası 1 bucuk saat aram var cogu zaman spor olsun dıye eve yurudum az corba az sebze yemegı salata yogurt artı kepeklı ekmek yıyordum ve tekrar işyerıne yuruyordum. saat 3 gıbı yesıl cay ıcıyorum 4 4.30 elma yada bayılırım valla sımdı bıle canım istedı seftalı yıyordum.5.30 eve gelısım tabı tekrar yuru :)) 6 da evden cıkıyordum 1 1.30 saat yuruyordum hızlı bır sekılde bazen kosuyordum. eve geldıgımde az dınlenıp corba az sebze yemegı bazen arada tavuk haslıyordum salata yogurt yıyordum 1 sat sonra platesıme baslayıp tabı ter ıcınde kalıyorum :))) dusumu alıp gece yatarken yesıl cayımı ıcıp yatıyorum yaptıklarımın hepsı bu kadarcıkkk :sm_cool:

kızlar sirke sorun yaatıyormuş midede. bir arkdşm anlatmıştı. korktum başlayamadım. bitki kürlerine başladım. bunlar:
rezene
keten tohumu
biberiye
kekik
avokado yaprağı
ama bunlarda feci mide bulantısı yapıyor. ne yapacağımı şaşırdım
yardım edin lütfen

Erkek arkadaşının sözlerini anlayamadım çünkü hafif kilon varken de gayet iyisin canım oldukça=)

bence işin sırrı istikrarlı olman.aslında sağlıklı beslenmişsin,spor yapmışsın,meyve ve sebze yemişsin ara öğünler yapmışsın ve bol bol yeşil çay içmişsin anladığım kadarıyla en az 3-4 fincan.aslında ne kadar kolay değil mi?ama ben özellikle mazeret buluyorum sanki diyet yapmak aç kalmak.aslında diyeti vücudumuza sağlıklı şeyleri sokmak olarak algılamalıyız ve sonra yaşam biçimimiz haline getirmeliyiz.çözüm basit aslında.mazeret bulmayı bırakıp millete ay ne güzel zayıflamış diyeceğimize hemen şimdi başlamalıyız.

bugün sabah bir programda-sağlık programı- neşe erberk konuktu.modellik ajansı olduğu zaman oradaki mankenlere yemek yerken dikkatli olmalarını söylermiş ve dermişki yediğiniz şeyin vücudunuza yapışıp kaldığını düşünün.ona göre yiyin.yağın yapışıp kalması ile sebzenin meyvenin yapışıp kalması bir değil dermiş.mehmet öz de şöyle yaptı.kalıp kalıp margarinleri önüne dizmişti.bunları bir kg olarak düşününn dedi sanırım.kaç kilo fazlanız varsa o kadar margarinin vücuda yapışık olduğunu düşünün dedi.iğrençti tabiki.
düşünsenize 85 kg yum ve 1.65 boyum.eşim bana adile naşit benzetmesi yapıyor.(ilk başta gülümsetse de 1 dk sonra acı gerçek yüzüme tokat gibi çarpıyor.ve ben kendimi bırakmış durumdayım)ideal kg 55 desek hadi 60 desek 25 tane margarin vücuduma yapışık durumda.

nasıl olacak bilmiyorum eşim resmen hakaret ediyor etmese de sizi böyle gören bir kocanız var.ben neyi bekliyorum bilmiyorum.aslında aysemmm gibi hemen harekete geçmem lazım ama inşallah forumdaki arkadaşları okuya okuya gaza geleceğim.

sirke bilgisi için teşekkür ederim bu arada..

Erkek arkadaşının sözlerini anlayamadım çünkü hafif kilon varken de gayet iyisin canım oldukça=)

:))) canım bende zaten kendımı fazla kılolu gormuyordum. benım askım heralde hayalınde sarfınaz gıbı bır kız varr ahhh oymazmıyım ben sımdı onun gozlerını naniknanik

tekrar tebrikler ayşemmm, resimler için de teşk, süper görünüosun, darısı başımıza opuyorumnanaktan

Tebrik ediyorum fotoğraflarla daha iyi anlaşıldı aradaki fark.Plates konusunda sorum olucak.Nasıl yaptın yani tvde programları falan oluyor oradan mı izledin?

Tebrik ediyorum fotoğraflarla daha iyi anlaşıldı aradaki fark.Plates konusunda sorum olucak.Nasıl yaptın yani tvde programları falan oluyor oradan mı izledin?

gunaydınn. tv 8 den vıdeolarını ındırdım.sabah yapma gıbı bır sansım yok işyerınde oluyorum.aksamları yemek yedıkten 1 saat sonra yapıyorum. plates lastıgım ılk baslarda yoktu bende kılotlu corapla yapıyordum ama etkısı tabıkıde fazlasıyla oldu.hala devam platese kesınlıkle tavsıye ederım benım gobek ve yanlarım var onları erıtmeye sıkılastırmaya calısıyorum yaklasık 2.5 ayda 8 cm ınceldım tabıkıde platesle cokacimcoook

Tebrik ederim :)

Çok kilolu değilmişsin diye düşündüm ilk fotoğrafa bakınca..En son fotoğrafa baktığımda ise nasıl güzelleştiğini gördüm..

Kilo işte azda olsa insanı yaşlı gösteriyor..
Nasıl fark etmiş yaa =) Süper olmuşsun gençleşmişsin resmen..

Maşallah nazar değmesin canım ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…