- Konu Sahibi ironihayat
-
canım kesınlıkle baslamalısın bır yerden asla pes etme.artık askımın basının etını yıyorum hafıf kellık sorunu var sac ettır dıyorum o nasıl istedı ben zayıfladıysam oda saclarını ektırecek :))) lülülülülülüCanım tebrik ediyorum gerçekden çok güzel olmuşsun...
Bende senin gibi kendimi kilolu görmüyordum.
Ama sevdiğimden benzer sözleri duydum...
Seni görünce iyice heveslendim umarım bende başarılı olurum...
benim saçlarımda sarı balyaj vardı ve diplerım cıktıkca kuafore gıtmeye fırsat bulamadım kolestonun acık kumral rengıne boyadım balyajın uzerıne hıcbır renk tutmazmıs ılk 2 hafta koyu renktı.daha sonraları saclaarım tekrar rengıne dondu.
yaa bende 67-68 arasındayım seni görünce şimdi heveslendim... ilk resimde de pek kilolu değilsin ama son resimde yüzün açılmış resmen gençleşmişsin...
benim nişanlımda zaten fazla yeme diye uyarıyor şu sıra düğün öncesi zayıflarsam süper olur süper... ama senin çalışma şartların güzelmiş ben normalde h.içi 7 de çıkıyorum eve gelişim 8 o saatten sonra yürüyüş pufff...
evde sadece plates olsa nsıl olur acaba??
yaa canım bu arada aklıma geldi ebru şallının plates videolarndan özellikle seçeceğimiz var mı yoksa herhangi birinden başlamak yeterli mi??
Vay beee süper olmuşsun.Önceki halin de de fazlan çok yokmuş.Ama iyi ki hırslanmışsın.Bende hep hırs yapıyorum ama zaman zaman kilo vermediğimi görünce irademe yeniliyorum
3 kg kadar verdim ama buda pek bişi değil...Spor hiç yok ama benim işim eve uzak otobüsten evin yolunu yarılayınca insem mi ne :) senin taktiği mi kullansam.
Birde artık diyet değilde kendimi az yemeğe alıştırdık.Belki azar azar vereceğim kilo.1 aydır böyle devam ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?