• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

senin kaç tane var canım şuanda ? bu aralar ıvır zıvır almayı kestim biraz büyük eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum birazda birikim yapmaya çalışıyorum. korkmazım tombik cezve takımına taktım kafayı bi indirime girmedi girse onu alıcam aklıma takıldı alamyınca canım sıkılıyor:52:

benim hiç yok canım yaa.. ben almadım yani annem falan aldıysada bilgim yok :)) kendim almak istiyorum bir iki tane..

tamam canım bi bakayım 10 tl çekim var aslında birde kargo olsa süper olurda :))

bende çok isterdim kargonun bedava olmasını ama malesef:19: daybuyday hep aynı şeyi yapıyor kargo bedava günlerinde alıcak doğru düzgün çeyiz eşyası kesinlikle koymuyor bilerek yapıyor heralde:35:

çamaşırlarını da koymuş alemsin.. valla Allah güle güle kullanmayı nasip etsin hepimize..

öyle bi zamana denk geldiki evde ne var ne yok ekledim çıldırmış gibi:52: teşekkür ederim canım inş.

hehe olabilir :)) benim 2 tane 10luk çekim var bekliyrum kargo bedava olduğu zaman kullanayım ama yanmaz inşallah :))

ağustos 27 de son diğer daybuyday çekim bende inş. kargo bedava olursa onu da kullanırım.

$2001234596794_0_304x424.jpg $2001234580106_0_304x424.jpg dün bunları iş çıkışıma 10 dk kala aldım misafir için :1: markafoniden 31 tl ye geldi. kargo bedava çeki de bulunca dayanamayıp aldım. şimdilik nevresim olayımda bitti 4 ad. çk kendi kullanmam için 1 ad. çk ve 1 ad. tk. kişilikde misafir için aldım. yastıktan da 2 ad. aldım.:16:

$00578001_D-ARSENA-COF-C.jpg $00256004_2510.jpg ikisini 6.caddeden 133,79 tl ye aldım. yatak örtüsü çok şık geldi gözüme gündelik için . eksiklerden biri daha gitti:emir_bebek: bir tanede daha şık bir şey aldım mı yeter ama onu çok daha sonra alıcam. ütüyüde annecime aldım evdeki antikayla uğraşıp duruyordu:7:

selam ayşegül!:3:
seninle tanışmak bugüne kısmetmiş,kaşılaşıp duruyorduk:1:
ne güzel küçük şeylerini almışsın bile
bitmiş sayılır :31:
ben hala başlamadım ve cesaretim yok
napıcam böööleeee yaaaaaaa:43::43::43:

güle güle kullanmak nasip olsun cnmm... bitirmişin galiba eksik göremedim :ssz:

ağzından bal damlıyor sanki:16::1: büyükleri bitirmeye çalışıyorum bir kaç aydır ama kız çeyizinde eksik biter mi daha baya bir eksiğim var sayılır ama zevkli uğraşlar alıyorum yavaş yavaş:46: teşekkür ederim bu arada:)

selam ayşegül!:3:
seninle tanışmak bugüne kısmetmiş,kaşılaşıp duruyorduk:1:
ne güzel küçük şeylerini almışsın bile
bitmiş sayılır :31:
ben hala başlamadım ve cesaretim yok
napıcam böööleeee yaaaaaaa:43::43::43:

as. canım evet baya bir rastlaştık sonunda tanıştık:) ıvır zıvıra meraklıyım baya ama annem deliriyor bunları şimdi niye alıyorsun diye. sanki yarın evlenip gidicekmişim gibi:1:
niye cesaretin yok canım çalışıyorsan başla yavaş yavaş ben uzun bi süre eve vermek zorunda kaldım borç bitince aldığım ilk maaşla çeyize başladım valla ocaktan beri kimse tutamıyor beni:1: almak istediklerini kampanyada gördükçe bütçene göre al canım. herşeyden birer tane al örneğin nevresim battaniye vss. sonra elin açıldıkça üzerinden geçersin ben öyle yaptım hep. benim bidahi ayın maaşı neredeyse bitti:26: bir başla valla bakmışsın devamı gelmiş. bu arada nişan söz falan var mı?

:nazar::nazar::nazar: güle güle sağlıkla kullan canım hepsi çok güzeller

Back