senin kaç tane var canım şuanda ? bu aralar ıvır zıvır almayı kestim biraz büyük eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum birazda birikim yapmaya çalışıyorum. korkmazım tombik cezve takımına taktım kafayı bi indirime girmedi girse onu alıcam aklıma takıldı alamyınca canım sıkılıyor
tamam canım bi bakayım 10 tl çekim var aslında birde kargo olsa süper olurda :))
çamaşırlarını da koymuş alemsin.. valla Allah güle güle kullanmayı nasip etsin hepimize..
hehe olabilir :)) benim 2 tane 10luk çekim var bekliyrum kargo bedava olduğu zaman kullanayım ama yanmaz inşallah :))
Eki Görüntüle 486239 Eki Görüntüle 486240 dün bunları iş çıkışıma 10 dk kala aldım misafir içinmarkafoniden 31 tl ye geldi. kargo bedava çeki de bulunca dayanamayıp aldım. şimdilik nevresim olayımda bitti 4 ad. çk kendi kullanmam için 1 ad. çk ve 1 ad. tk. kişilikde misafir için aldım. yastıktan da 2 ad. aldım.
Eki Görüntüle 488164 ilk tupperwarem 21 tl ye aldım. kargoyla 26 tl ye gelicek
güle güle kullanın nereden aldınız acaba
güle güle kullanmak nasip olsun cnmm... bitirmişin galiba eksik göremedim
selam ayşegül!
seninle tanışmak bugüne kısmetmiş,kaşılaşıp duruyorduk
ne güzel küçük şeylerini almışsın bile
bitmiş sayılır
ben hala başlamadım ve cesaretim yok
napıcam böööleeee yaaaaaaa
Eki Görüntüle 489000 Eki Görüntüle 489001 ikisini 6.caddeden 133,79 tl ye aldım. yatak örtüsü çok şık geldi gözüme gündelik için . eksiklerden biri daha gittibir tanede daha şık bir şey aldım mı yeter ama onu çok daha sonra alıcam. ütüyüde annecime aldım evdeki antikayla uğraşıp duruyordu
güle güle kullan canım yeni cicilerini :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?