ayşegül'ün çeyiz köşesi

canım benim yaa kötü olmuşş :SS bende almıştım o takımdan resimdekinden çok küçük ama sağlam gelmişti.. geçen verdiğim siparişim gitmiş eve yağlık almıştım kırılmış sarmamışlar kutuya koymuşlar sadece çok sinir oldum... netten alışveriş yaptım okadar ilk defa bir ürünüm kırık geldi

çeyizini beğendim canım mutlulukla sağlıkla kullan inşallah : )

markafoniden kırılacak birşey bende almam , bu ara herkes şikayet ediyor. bende fincan aldım şükür kırıksız geldi ama bir daha almayı düşünmüyorum:/

paketlemeleri çok kötü kutuları resmen sıkış tıkış koymuşlar büyük kutu kapanmamış bile doğru düzgün. insan bocuklu naylonlara sarar 6.cadde den çaydanlık aldım 10 kat sarmışlar zor açtım dediğim gibi markafoniden almam bişey daha.

ben daha önce çok şey aldım ama kırık gelmedi hiç... hep öyle diyoruz ama alıyoruz yaa :) 6.caddeden almıycaktık sözde ama daha geçende çaycı aldım :)) neyse olmaz inş bir daha böyle bi şey şanssızlık olmuş diyelim..

ben 6. caddede hiç sorun yaşamadım 1 haftada geldi hep. markafoniden alışveriş yapmam demiyorum:) sadece kırılacak şeyi oradan almam diyorum ama ilerde ne olur bilemem

benimde bugün sipRİŞLERİM GELDİ KRILACAK BİŞEY OLMADIĞINDAN HEPSİ GAYET SAGLAMDI AMA DEDİGİNİZ GİBİ paketleme berbat

canım her şeyin çok güzel mutlulukla huzurla kullanırsın inş

teşekkür ederim canım inş. hepimiz güzel günlerde kullanırız eşyalarımızı

bu arada çeyizle pek alakası yok ama genede resimleri koymak istedim

markafoniden karacanın 3 tane eşarbını aldım 54 küsür bişeye geldi. bu markafonide ne gıcık 2 tane alacaktım 49,58 tl tuttuğu için alamadım 3 tane aldım.

canım 25 tl indirim vardı 50 tl lik alışverişe kullanmadın mı onu ?

paintte düzenleyince kabul ediyormu o zaman.. ben normal resmi ekleyemiyorum yaa.. paintte birleştirip mi ekliyosun ??

indirimi kullandım zaten 75 tl küsür tutuyordu 54 tl ye aldım canım. image heck mi ne varya painte düzenle sonra da ordan da uzantısını yapıştır yazı yerine.

merinos tk battaniye daybuyday dan 10 tl lik çekim vardı bana 41 tl gibi bir şeye geldi. bu battaniyenin de pamuk oranı yüksek. uzun zaman önce çok beğenmiştim alamamıştım şimdiye kısmet oldu. 2 ad. çk battaniyem vardı 1 tanede tk kişilik oldu ve battaniye olayını kapattım.

çok güzel canım güle güle kullan.. benim duruyor daha battaniye eksiğim..

çok güzel canım güle güle kullan.. benim duruyor daha battaniye eksiğim..

senin kaç tane var canım şuanda ? bu aralar ıvır zıvır almayı kestim biraz büyük eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum birazda birikim yapmaya çalışıyorum. korkmazım tombik cezve takımına taktım kafayı bi indirime girmedi girse onu alıcam aklıma takıldı alamyınca canım sıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…