Eki Görüntüle 479235 markafoni siparişim bugün geldi ama aldığıma da pişman ettirdi emaye saklama takımı o kadar küçük bir kutudan çıktı ki şaka gibi ve çizik ezik dolu
Eki Görüntüle 479236 bu çok güzelmiş ama kırık geldi.
markafoniden kırılacak bir şey bir daha da almam .
canım benim yaa kötü olmuşş :SS bende almıştım o takımdan resimdekinden çok küçük ama sağlam gelmişti.. geçen verdiğim siparişim gitmiş eve yağlık almıştım kırılmış sarmamışlar kutuya koymuşlar sadece çok sinir oldum... netten alışveriş yaptım okadar ilk defa bir ürünüm kırık geldi
ben daha önce çok şey aldım ama kırık gelmedi hiç... hep öyle diyoruz ama alıyoruz yaa :) 6.caddeden almıycaktık sözde ama daha geçende çaycı aldım :)) neyse olmaz inş bir daha böyle bi şey şanssızlık olmuş diyelim..
benimde bugün sipRİŞLERİM GELDİ KRILACAK BİŞEY OLMADIĞINDAN HEPSİ GAYET SAGLAMDI AMA DEDİGİNİZ GİBİ paketleme berbat
canım her şeyin çok güzel mutlulukla huzurla kullanırsın inş
canım yaa bu aldıklarımı ilk sayfaya nasıl ekliyruz ??
teşekkür ederim canım inş. hepimiz güzel günlerde kullanırız eşyalarımızı
bu arada çeyizle pek alakası yok ama genede resimleri koymak istedim
Eki Görüntüle 482309 Eki Görüntüle 482310 Eki Görüntüle 482311 markafoniden karacanın 3 tane eşarbını aldım 54 küsür bişeye geldi. bu markafonide ne gıcık 2 tane alacaktım 49,58 tl tuttuğu için alamadım 3 tane aldım.
canım paint te düzenliyorum ben. uzun karışık bir şey kolay yolunu bende bulamadım
paintte düzenleyince kabul ediyormu o zaman.. ben normal resmi ekleyemiyorum yaa.. paintte birleştirip mi ekliyosun ??
Eki Görüntüle 485315 merinos tk battaniye daybuyday dan 10 tl lik çekim vardı bana 41 tl gibi bir şeye geldi. bu battaniyenin de pamuk oranı yüksek. uzun zaman önce çok beğenmiştim alamamıştım şimdiye kısmet oldu. 2 ad. çk battaniyem vardı 1 tanede tk kişilik oldu ve battaniye olayını kapattım.
çok güzel canım güle güle kullan.. benim duruyor daha battaniye eksiğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?