Ayy canım canım markafoniden aldığıın baharatlıklarının kırılmadan geldiğine cok sevindim. Eminim mutfağına çok yakışacaktır.
canım çok güzeller. özellikle altta renkli olan tam benim tarzım. ben bunun küçüklerini eminönünde sordum 35 tl dedi. ben baharat takımı aldığımdan almadım.bende bu modelleri begeniyorum canım mia nın henuz karar vermedim gerçi
Sence nasıl ?
Eki Görüntüle 854111
Eki Görüntüle 854113
bende daha önce görmedim. şuan kampanyada değil inş. tekrar girerde bende alırım:)evet 65 pahalı ama değer mi konusuna gelince kesinlikle değer züccaciyede falan bulsan daha ucuza alırsın aslında ama bu modelleri hiç görmedim daha önce
Tatlım baharat takımın çok güzel geceliğine de bayıldım güle güle kullan
kızlar kutularım nasıl olmuş 1 milyoncudan aldığım yapışkanlı kağıtla yaptım. heralde bunu bilmeyen yoktur:)) bende çok kullanıyordum ayakkabı kutularını. valla şuan o kadar güzel oldular ki odama ferahlık getirdiler:))
kızlar kutularım nasıl olmuş 1 milyoncudan aldığım yapışkanlı kağıtla yaptım. heralde bunu bilmeyen yoktur:)) bende çok kullanıyordum ayakkabı kutularını. valla şuan o kadar güzel oldular ki odama ferahlık getirdiler:))
çok güzel canım becerikli arkadasım benimkızlar kutularım nasıl olmuş 1 milyoncudan aldığım yapışkanlı kağıtla yaptım. heralde bunu bilmeyen yoktur:)) bende çok kullanıyordum ayakkabı kutularını. valla şuan o kadar güzel oldular ki odama ferahlık getirdiler:))
aaa çokkk güzellllne güzel fikirr maşallah kız
çok begendim çook güzel olmuş...
becerikli hatun
çok güzel canım becerikli arkadasım benim
teşekkür ederim kızlar. yaparken biraz sıkıldım tembellik ettim ama sonunda bitirdimsize de tavsiye ederim. desenli kutulara bir sürü para vermek yerine metresi 1 tl bu kağıtların çok ucuza böle şeker şeyler yapabiliriz.
teşekkür ederim canım. bizim burada sürekli gittiğim 1 tl ciler var ikisinde de var. çok çeşit yok bitek bu modeller hitap etti bana. artık başka semtlere gezmeye gittiğinde oradaki 1tlcilerde bulursun belkiAysegulcum harika gorunuyolar bunu bende yapmak istiyrm cok ama bu kagitlardan bulamadim tam olarak nerde satılırlar ki bizim ordaki bi milyoncularda yok
bunlar ayakakabı kutusu mu , sadece kapladınn mı canım :44: en alttaki çok güzelmişhatta englısh home modellerine benzıyoo söylemesen kimse anlamaz senin yaptığını
MaşaAllah ben hiç beceremem böyle şeyleri anca hazır alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?