ayşegül'ün çeyiz köşesi

tatlim cok guzeller gule gule kullan ben bu mandallardan aldim tchibodan dunyanin parasina nasil yikildim anlatanam kendi adima ama senin icin sevindim cok sanslisin guzel gunlerde kullan insall:)

Ayşegüüüüllll Çeyizin bitmiş balım ne guzel seyler almıssın, buralara kaç zamandır uğrayamıyordum :)

Evlendikten sonra da bi o kadar alıyorsun dayanamayıp o yuzden dur demelisin ihtiyacın dışındakilere nacizane ufak bi tavsiye...

teşekkür ederim canım seni gördüğüme sevindim. eskilerden birilerini görünce mutlu oluyorum:)
canım öyle çok ıvır zıvır süs eşyası almıyorum gerekli olduğunu düşündüğüm şeyleri alıyorum. ama küçük bir evim olursa gerekli diye aldığım şeyler sığmayabilir

çok gzeller

akşam ben a101 yapmalıuyım :)

güle güle kullan canım .

herşeyim tammış gibi bir tek mandal eksik gibi koşuycam almaya:)

Canım öncelikle tebrik ederim:) Herşeyi özene bezene seçmişsin belliki sağlıklı mutlu ve sevgi dolu günlerde kullanmanı dilerim :) ne kadar güzel herşeyin yepyeni ve senin zevkin çok özendim sana doğrusu :))

çok gzeller

akşam ben a101 yapmalıuyım :)

güle güle kullan canım .

herşeyim tammış gibi bir tek mandal eksik gibi koşuycam almaya:)

teşekkür ederim canım. ben birde çamaşır asmak için o çamaşırlıktan da alıcaktım annem isyan bayrağını çekti. evde yer yokmuş sanki yarın evlenmiyormuşum bla bla o yüzden o eksik kaıldı

teşekkür ederim canım güzel yorumun için düşün artık bir mandalı bile aşık olarak alıyorum dediğin gibi her şeyi tek tek kendim seçtim. bu arada sen evlisin sanırım. ufak dokunuşlarla sende mutfağını veya herhangi bir odanı istediğin hale çevirebilirsin. kendi kuzenim yavaş yavaş yaptı ve harikalar çıkardı:)

Canım mandallar da kutu da çok güzel ben bugün A101e gittim ama böyle güzel şeyler yoktu :) Güle güle kullan bu arada morhipo kargolarım geldi bir parçanın bedeni olmadı ama diğerleri çok güzel iyiki de almışım. Seninkiler de geldi mi?

bende ucu ucuna yetiştim canım bir tane dikiş kutusu kalmıştı. mandallar vardı ama baya:) teşekkür ederim bu arada.
benim kargolarım daha gelmedi çünkü bambi kapmanyasından da anneme ayakkabı aldığım için biraz gecikicek sanırım.
kargolarının güzel çıkmasına sevindim güle güle giy inş. benim ki de güzel çıkar

Canım maşaAllahhh herşeyin çok güzelmiş.Hemen hemen tamamladın sayılır çeyizi :)

Canim gule gule kullan yeni cicilerini ozellikle can canan kasiklari cok seviyorum bende alicam birturlu firsat olmadi darisi başıma:)

teşekkür ederim canım. bende canan dondurma kaşıklarının gelmesini 1 ay bekledim. gelmeyince çay kaşığı gönderelim mi dediler. bende beklemekten sıkıldım çay kaşığını aldım. geciktirdikleri için 2 paket göndermişlerdi:)

aa neden oyle oldu canin bende dondurma yada nescafa kadigi olandan almayi dusunuyrm buyuk boylardan yani cay kadigi istemiyrm ellerinde mi kalmamis acaba sorun nedir ki ogrenebildin mi?

aa neden oyle oldu canin bende dondurma yada nescafa kadigi olandan almayi dusunuyrm buyuk boylardan yani cay kadigi istemiyrm ellerinde mi kalmamis acaba sorun nedir ki ogrenebildin mi?

aldığım yer stoklara girmedi girecek derken oyaladı beni 1.5 ay halada gelmeyince ellerinde çay kaşığı varmış bende ondan aldım artık. ama onlarada aşık oldum hemde bi düzüne fazladan oldu bende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…