kızlar dün a101 e gidince kendimi kaybettim ya çok şeker şeyler gelmiş
daha dün tchibo dan bu mandalları alamadım diye üzülüyordum a101 den 30 tanesini 6 tl ye aldım
Eki Görüntüle 808246
dikiş kutum bu değil ama daha resim çekemedim inş. yarın çekerim. çiçekli modelinden aldım . oda 1 tane kalmıştı yetiştim çok şükür
Eki Görüntüle 808247
resin netten alıntı bu arada
tatlim cok guzeller gule gule kullan ben bu mandallardan aldim tchibodan dunyanin parasina nasil yikildim anlatanam kendi adima ama senin icin sevindim cok sanslisin guzel gunlerde kullan insall:)
AyşegüüüüllllÇeyizin bitmiş balım ne guzel seyler almıssın, buralara kaç zamandır uğrayamıyordum :)
Evlendikten sonra da bi o kadar alıyorsun dayanamayıp o yuzden dur demelisin ihtiyacın dışındakilere nacizane ufak bi tavsiye...
çok gzeller
akşam ben a101 yapmalıuyım :)
güle güle kullan canım .
herşeyim tammış gibi bir tek mandal eksik gibi koşuycam almaya:)
Canım öncelikle tebrik ederim:) Herşeyi özene bezene seçmişsin belliki sağlıklı mutlu ve sevgi dolu günlerde kullanmanı dilerim :) ne kadar güzel herşeyin yepyeni ve senin zevkin çok özendim sana doğrusu :))
Canım mandallar da kutu da çok güzel ben bugün A101e gittim ama böyle güzel şeyler yoktu :) Güle güle kullan bu arada morhipo kargolarım geldi bir parçanın bedeni olmadı ama diğerleri çok güzel iyiki de almışım. Seninkiler de geldi mi?
Güle güle kulla cnmm aldklarn çok güzelll
Canım maşaAllahhh herşeyin çok güzelmiş.Hemen hemen tamamladın sayılır çeyizi :)
Canim gule gule kullan yeni cicilerini ozellikle can canan kasiklari cok seviyorum bende alicam birturlu firsat olmadi darisi başıma:)
aa neden oyle oldu canin bende dondurma yada nescafa kadigi olandan almayi dusunuyrm buyuk boylardan yani cay kadigi istemiyrm ellerinde mi kalmamis acaba sorun nedir ki ogrenebildin mi?teşekkür ederim canım. bende canan dondurma kaşıklarının gelmesini 1 ay bekledim. gelmeyince çay kaşığı gönderelim mi dediler. bende beklemekten sıkıldım çay kaşığını aldım. geciktirdikleri için 2 paket göndermişlerdi:)
aa neden oyle oldu canin bende dondurma yada nescafa kadigi olandan almayi dusunuyrm buyuk boylardan yani cay kadigi istemiyrm ellerinde mi kalmamis acaba sorun nedir ki ogrenebildin mi?
teşekkür ederim canım güzel yorumun içindüşün artık bir mandalı bile aşık olarak alıyorum dediğin gibi her şeyi tek tek kendim seçtim. bu arada sen evlisin sanırım. ufak dokunuşlarla sende mutfağını veya herhangi bir odanı istediğin hale çevirebilirsin. kendi kuzenim yavaş yavaş yaptı ve harikalar çıkardı:)[/Q
henüz evli değilim ama bi haftaya kadar nkahım olucak düğün yaza kaldı :) inşallah kendi evimiz olduğunda bana da kısmet olur böyle güzel telaşlar :) mutluluklar dilerimtekardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?