- 9 Kasım 2007
- 16.975
- 248
- 88
hayırlısı olsun. biran önce kendi evin olur ve istediğin gibi döşersin inş.teşekkür ederim canım güzel yorumun içindüşün artık bir mandalı bile aşık olarak alıyorum dediğin gibi her şeyi tek tek kendim seçtim. bu arada sen evlisin sanırım. ufak dokunuşlarla sende mutfağını veya herhangi bir odanı istediğin hale çevirebilirsin. kendi kuzenim yavaş yavaş yaptı ve harikalar çıkardı:)[/Q
henüz evli değilim ama bi haftaya kadar nkahım olucak düğün yaza kaldı :) inşallah kendi evimiz olduğunda bana da kısmet olur böyle güzel telaşlar :) mutluluklar dilerimtekardan.
bende ihtiyacım olanları alıyorum şuan ama kendimi frenlemesem evi ağzına kadar doldurucamYeni aldıklarn çok güzell
ah ahh bende neler almak istiyorum kendimi frenliyorum bu can canan kaşıklarını neren aldın canım herkeste var birde ben alayım şu meşhur kaşıklardanben sanal pazardan bir satıcıdan aldım canım bi ara 10 tl hediye çeki dağıtıyordu o zaman aldım.
kızlarr günaydınnnn:124: güne çok güzel başladım neden mi çünkü dün özlemcimle tanıştım:103:
çok güzel bir gün geçirdim. özlem beni bildiği yerlere götürdü çok cici şeyler aldım. sonrada ben onu ikeaya bu yakaya götürdüm yemek
yedik gezdik eğlendik. ve ben onu çok sevdim:128:
gelelim aldıklarıma
Eki Görüntüle 812920 bu çay tabaklarından çok istiyordum ama sadece 3 tanecik kalmış bende o kadar aldım ne yapayım. özlem görürse alacak bana inş.
Eki Görüntüle 812930 aynı yerden bu salata kasesini aldım. daha önce nette görmüştüm çok beğenmiştim sonunda benim oldu
Eki Görüntüle 812932 Eki Görüntüle 812933 kek kalıbımı özlemin götürdüğü bir sürü harika şeyin olduğu bir züccaciyeden. bu pembe tabak altlığı mı desem ne desem bilemedim onuda tediden aldım:)
Eki Görüntüle 812935 Eki Görüntüle 812936 kupamızı mudodan aldık özlemimle kupa kardeşi olduk:)
polar battaniyeyide ikea dan 9,5 tl ye aldım hemde mor:) bir tane kalmıştı onuda ben aldım
normalde böyle uzun uzun yazan bir insan değilim ama insanın yanında alışverişini yaparken kendi kafasından birsi olması daha farklıymış daha güzelmiş. en kısa sürede tekrar tekrarlayabiliriz inş
canim aldiklarin hayirli olsun gule gule kullan salata kasesini cok begeniyrm guzel gunlerde kullan ayrica cok guzel bir gun gecirmissiniz. Kafa dengi birisiyle alisvetid yapmak da cik keyfli olur bazi kidiler ceyiz konusunda fazla abarttigimizi dusunebiliolar.benkm arkadadlarim ornegin hep aynı kafadalar alt tarafi tabak canak ne fark eder gülü dalı fazla masrafa gerek yok eminonunden hidip topluca ucuza alinir diyolar o yuzdrn ben hicbirsryi paylasmiyrm onlarla bu konuda.ama burasi cok guzel kendin gibi dusunen heyecanını paylasabilcegin birilerini gotmek tanimak cok hos:)
Cay bardaklarin cok güzel, asik olunur onlara
Ah ah keske ben Türkiyede olabilseydim
Askla kullan canim herseyin cok güzel
senlede görüşür tanışırız inş canım üzülme senNe güzel buluştunuz bende olmak isterdim aranızda üzüldüm şimdi bakaldıklarınız çok hoş güle güle kullan
Yine cici şeyler almışsın canım benim ayrıca buluşup tanışmanıza da sizin adınıza çok sevindim
Bende avrupa yakasında oturuyorum ve sanırım sizin oralarda daha cok cicili bicili şeyler varBuna kanaat getirdim artık
canim aldiklarin hayirli olsun gule gule kullan salata kasesini cok begeniyrm guzel gunlerde kullan ayrica cok guzel bir gun gecirmissiniz. Kafa dengi birisiyle alisvetid yapmak da cik keyfli olur bazi kidiler ceyiz konusunda fazla abarttigimizi dusunebiliolar.benkm arkadadlarim ornegin hep aynı kafadalar alt tarafi tabak canak ne fark eder gülü dalı fazla masrafa gerek yok eminonunden hidip topluca ucuza alinir diyolar o yuzdrn ben hicbirsryi paylasmiyrm onlarla bu konuda.ama burasi cok guzel kendin gibi dusunen heyecanını paylasabilcegin birilerini gotmek tanimak cok hos:)
güle güle kullan tatlım aldıklarin harika :)
teşekkür ederim canım bende çok beğendim onu:))kesinlikle farklı düşünen ve hiç hevesi olmayan bir insanla alışveriş yapınca seninde hevesin kaçıyor ve istediğin tepkileri veremiyorsun. ama özlemle bende olduğu gibi iki çeyiz delisi bir araya gelince çok keyifli çocuksu neşeli vakit geçirebiliyorsun. :)
senlede görüşür tanışırız inş canım üzülme senbeğenmene sevindim canım teşekkür ederim
bende çok sevindim güzel zaman geçirdim:) yani özlem gibi çok gezen arkadaşlarımız her yerden bulabilir bence böyle güzel şeyleri:)) ben o kadar netten alış veriş yapa yapa tembelleşmişim ki hiç çıkıp gezmiyordum. benim için de iyi oldu:)
hayırlısı olsun. biran önce kendi evin olur ve istediğin gibi döşersin inş.
bende ihtiyacım olanları alıyorum şuan ama kendimi frenlemesem evi ağzına kadar doldurucamben sanal pazardan bir satıcıdan aldım canım bi ara 10 tl hediye çeki dağıtıyordu o zaman aldım.
şu sırlara herşeyi alasım var alışveriş yapmak istiyorum hem kıyafet hem çeyiz için ama iksinden birine karra vermeliyim:)
Hımm tamam canım çok saol
Ne kaa keyifli bir akşam geçirdik birlikte ayşegülümm
Benim götürdüğüm 2. züccaciyede "Aklımı kaçırabilirim, ne kadar çok ve birbirinden güzel şeyler var buradaaa" dedin daha içeri adım atar atmaz
Kumpirlerimiz çok mu çok lezzetliydi afiyetle de yedik sohbet ede ede
Birbirimize çok kanımız ısındı, çok keyifli vakit geçirdik biz
İkeaaaaİçimdeki alışveriş canavarının ortaya çıktığı yer,
Allahım ne ka güzel ne ka şirin şeyler var, şu maaşı alayım ayşegülle tekrar gidip saldırayım en kısa zamanda
Mudo, Bernardo, English Home ne varsa gezdik, bir sürü ciciler beğendik
şu sırlara herşeyi alasım var alışveriş yapmak istiyorum hem kıyafet hem çeyiz için ama iksinden birine karra vermeliyim:)
Hımm tamam canım çok saol
hiç sorma bende şuan aynı dönemdeyim sanki her şeye ihtiyacım varmış gibi gelliyorinş. aldıklarımızı sığdırabileceğimiz kocaman bir evimiz olur
o züccaciye harikaydı ama gerçekten:)) onun gibi bir kaç yere daha götürürsen beni çok mutlu olurum
o kadar sohbet ettik ama daha konuşacak çok şey varmış gibi geliyor
neyse bu ön görüşmeydi. paramız bol olunca yani maaş alınca büyük bir alışveriş turu yapacağız seninle
ikea da aşık olup bıraktığımız şeyler var onları en kısa sürede gidip alırız inşş
tabii tabiiii o pembe saksılarrr beyaz tepsii ve suplalarrrrr daha neler nelerrr alıcaz birlikte yeter ki yatsın ekim maaşları
senlede görüşür tanışırız inş canım üzülme senbeğenmene sevindim canım teşekkür ederim
inşallah dediğin gibi olur canım ya ne güzel vakit geçirmişinizdir şimdi kim bilir
inşallah dediğin gibi olur canım ya ne güzel vakit geçirmişinizdir şimdi kim bilir
olur olur merak etme:)) evet çok güzel bir gün geçirdik. yedik içtik gezdik:)) paralanıp alışverişe çıkınca daha da güzel bir gün geçiricez inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?