zaten gittiğim gün sadece ikea ya girebildim başka dermanım kalmadı bakmaya ama harika biyer gezebilenebenim dibimde olsa bende işten sonra fırsat yakalayamazdım kesin iş çıkışı pek bişeyy yapasım gelmiyo
aynen ya işten çıkınca gözüm evden başka yeri görmüyor:)) sadece pazar günüm olunca da gidemiyorum. ben gidince bu yakadan başlıyorum ikea real geziyorum
aynen ya işten çıkınca gözüm evden başka yeri görmüyor:)) sadece pazar günüm olunca da gidemiyorum. ben gidince bu yakadan başlıyorum ikea real geziyorum
araba olsa altımızda bak nasıl gidesimiz gelir
araba olsa altımızda bak nasıl gidesimiz gelir
Orası öyle canım. araba olsa dünyanın öteki ucuna giderim yeter ki yürümeyeyim
bende o yüzden abim götürdüğü zaman gidiyorum genelde
Allah nasip ederse kışa doğru bende alıcam ayağım yerden kesilsin yeter banaOrası öyle canım. araba olsa dünyanın öteki ucuna giderim yeter ki yürümeyeyimbende o yüzden abim götürdüğü zaman gidiyorum genelde
Allah nasip ederse kışa doğru bende alıcam ayağım yerden kesilsin yeter bana
oo senin hedefler büyük. inş. en kısa sürede alabilirsin canım arabanı :)
oo senin hedefler büyük. inş. en kısa sürede alabilirsin canım arabanı :)
inşallah canım inşallah öyle çok pahalı bişey almam imkansız 10 ile 12 arası olucak kışın daha ucuz oluyomuş arabalar babam saolsun bu seneki fındık parasını bana vericek üstünede kredi çekicem öyle alıcam inşallah nasip olursa tabi
İkea çerceven çok güzellSoft renkteki kahvaltılıklarında
güle güle kullan canım çok beğendim birdahaki alışverişimde mutlaka bende çerçeve alıcam
Mutlulukla kullan canım, yeni aldıklarını çok beğendim
teşekkür ederim hayatımfiyatlarıda çok uygun kaçırma:)
ayşegülcüm yine yine bayıldığım renklerde şeyler almışsın :) tarzımız aynı çok beğendim ^^
hepsi birbirinden güzelll canmmm mutlulukla kullanın inşallah baya bi ev tekstili almıssınn :) masallah
sizden gördüm dayanamdım bende aldım bu bardak altlıklarından 8 tane aldım. çok şekerler
Eki Görüntüle 781055
resim internetten alıntıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?