ayşegül'ün çeyiz köşesi

canım merhaba, güle güle kullan herşeyini

sanalpazara baktım ben de şimdi 20 tl gözüküyor, nasıl bir yerdir acaba, hiç alışveriş yapmadım da sen gelince bilgilendirebilir misin?

çok teşekkürler şimdiden

canım yeni üye oluca bir de 10 tl veriyor o yüzden aldım bende:))
ben daha öncede alışveriş yaptım oradan ama farklı satıcılardan aldım. gitti gidiyora benziyor. ürün eline ulaşınca ödemeyi onaylıyorsun.
haftaya kaşıklar elime ulaşınca tekrardan yorum yaparım

merhaba kızlar artık alacak pek bir şey kalmadığı için topiğimde sahipsiz kaldı

şimdik size bir kaç seçenek sunacağım fiyatlarıyla beraber zevkinize güveniyorum pahalı iyi değil vs. yorumlarınızı yaparsanız sevinirim

uzun zamandır bir 6 kişilik daha az parçalı yemek takımı almak istiyordum bir kaç model beğendim

1 -
2-
3-
4-

bunların hepsi kütahya 130 tl küsür civarında fiyatları. birde porselen sepetinden baktım nasıl güvenilir bir sitemidir bu arada.

tatlım takımlar güzelmiş fiyat uygun ama bu takımlarda daha uygunada bulunabilir bence sanırım porselen sepeti kütahyanın kendi sitesi çünkü kütahya porselenin sitesinden online satışa tıklayınca orası açılıyor bide bikaç model daha var ........ a da bak ordada çok model var. bu modeli ordan buldm şimdi fiyat 90 tl

teşekkür ederim canım cevabın için. bu eski modeller pek hoşuma gitmedi. yakından nasıl duru bilmem. aslında acelemde yok ama takıl dı ya aklıma almak istiyorum biran önce

teşekkür ederim canım cevabın için. bu eski modeller pek hoşuma gitmedi. yakından nasıl duru bilmem. aslında acelemde yok ama takıl dı ya aklıma almak istiyorum biran önce

bekle ozaman tatlım şu çiçekliler bu aralar çok moda ama modası çabuk geçer diye düşünüyorum o yüzden bende bekliyorum daha 2 seneye yakın zaman var düğünüme alırım hoşuma gideni son ana kadar bekleyeceğim snde bekle acele etme çünkü hergün kullancaz sıkılma ihtimalimiz çok yüksek.

canım bunlar güzel ama ben 130 tl yi vermeyi göze alırsam kesinlikle 200 üde verir ve bernardo rosy yemek takımını alırdım senin çeyizede rosy ne iyi giderdi ama yinede sen bilirsin bunlarda güzeller

doğru diyorsun canım en iyisi ben biraz daha bekleyeyim. teşekkür ederim
canım bunlar güzel ama ben 130 tl yi vermeyi göze alırsam kesinlikle 200 üde verir ve bernardo rosy yemek takımını alırdım senin çeyizede rosy ne iyi giderdi ama yinede sen bilirsin bunlarda güzeller

doğdu diyorsun canım o kadar parayı veren onu da verir çok fark yok nasıl olsa:) ben biraz daha bekleyeyim karşıma beni aşık edecek bir takım çıkmazsa seçenekleri değerlendiririz:)

bencede şimdi ne alabilirsin biliyo musun çerçeve falan dekoratif şeyler onları almakda çok zevkli oluyor

bencede şimdi ne alabilirsin biliyo musun çerçeve falan dekoratif şeyler onları almakda çok zevkli oluyor

Canım şu ara etamin işleyip tablo yapmaya falan taktım kafayı bir tane işledim. ikea da ahşap görünümlü beyaz çerçeveler var ona çerçeveliycem. bitince eklerim buraya inş. ikeaya gidince pembe fenerlere de bakarım varmı diye:)

tatlım bende kanaviçe yapıyorum pike yaptırcam kendime ama tabloda iyi fikirmiş bi bakınayım googledan nasılmış mutlaka koy tatlım resmi bitince

tatlım bende kanaviçe yapıyorum pike yaptırcam kendime ama tabloda iyi fikirmiş bi bakınayım googledan nasılmış mutlaka koy tatlım resmi bitince

Canım işlediğim model bu mutfağa yakışacağını düşündüm biter bitmez eklerim buraya senin işlediklerini de görürüz inş.

bende merak ettim ya nasıl olucak bitsinde bizde görelim
fenerlerden hala bende istiyorum eğer varsa hemen bana haber ver emi

bende merak ettim ya nasıl olucak bitsinde bizde görelim
fenerlerden hala bende istiyorum eğer varsa hemen bana haber ver emi
ikeaya bir gitsem bitecek inş. :) fenerden görürsem ben alıp göndericem sana merak etme:))
güzelmiş tatlım yakışır mutlaka bende gül desenli bişey işliyorum bitince eklerim örneği yok şuan bilgisayarda

tamam canım merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…