iyi ya ucuzmuş baya bişeyler alırım ben oradan haha
uygun olan şeyler de var pahalı olan şeylerde. bende pembe servis tabaklarını almak istiyorum ama pahalı malesef
evet ben daha çok peçete mum mumluk tepsi amerikan servis peçetelik ve tabak var beğendiğim onlarda yoğunlaşıcam bildiğim kadarıylada onlar uygun
tabaklar nasıl bişe var mı fotosu merak ettim
teşekkür ederim hayatımhepsi çok güzel renklerine bitdim bendee güle güle kullan tatlımmmmmmmmm
evet ben daha çok peçete mum mumluk tepsi amerikan servis peçetelik ve tabak var beğendiğim onlarda yoğunlaşıcam bildiğim kadarıylada onlar uygun
tabaklar nasıl bişe var mı fotosu merak ettim
Eki Görüntüle 763539 bundan istiyorum işte sadece sevis tabağını ama . resmini bulamadığım pembeli yeşilli salata kaseleri falan var ama set yapayım dedim 4 lü falan pahalı geldi almadım. ama biraz zaman geçsin belki indirime girer inşşş.
aa güzellermiş ne kadara mal oldu zaten yakınsın ikeaya indiirime girince hemen alırsın
amerikan servisler çok ciciler. ben de beğendiğim iki üç model :) tepsi çok beğendiğim var ama tepsiye doydum maalesef. :/
Ayşegülcüm o tabaklarda dün indirim vardı gittiğimde ama çok tabak çanağım olduğu için pek yanaşmadım ben. hatırlamıyorum bile fiyatını ama insanlar kalablık yapmış herkes alıyordu :)
Kızlar, ikeaya gittiğinizde şu tepsiye denk gelirseniz bana haber verir misiniz? Türkiye'ye geldi mi bilmiyorum maalesef. :/
evet bende amerikan servislerini çok beğeniyorum ikea nınbenimde 2 tepsim var bitanede diz tepsisi fazla almadım bilerek bunuda almaya yerim olsun diye
bende bu serinin su bardaklarını istiyorum ama izmir ikeada yok malesefamerikan servisler çok ciciler. ben de beğendiğim iki üç model :) tepsi çok beğendiğim var ama tepsiye doydum maalesef. :/
Ayşegülcüm o tabaklarda dün indirim vardı gittiğimde ama çok tabak çanağım olduğu için pek yanaşmadım ben. hatırlamıyorum bile fiyatını ama insanlar kalablık yapmış herkes alıyordu :)
Kızlar, ikeaya gittiğinizde şu tepsiye denk gelirseniz bana haber verir misiniz? Türkiye'ye geldi mi bilmiyorum maalesef. :/
bende bu serinin su bardaklarını istiyorum ama izmir ikeada yok malesef
gelmiş miee ben dün İzmirde forum bornovada bulunan ikeadan aldım. ve bir sürü vardı :)
amerikan servisler çok ciciler. ben de beğendiğim iki üç model :) tepsi çok beğendiğim var ama tepsiye doydum maalesef. :/
Eki Görüntüle 763539 bundan istiyorum işte sadece sevis tabağını ama . resmini bulamadığım pembeli yeşilli salata kaseleri falan var ama set yapayım dedim 4 lü falan pahalı geldi almadım. ama biraz zaman geçsin belki indirime girer inşşş.
aa güzellermiş ne kadara mal oldu zaten yakınsın ikeaya indiirime girince hemen alırsın
evet bende amerikan servislerini çok beğeniyorum ikea nınbenimde 2 tepsim var bitanede diz tepsisi fazla almadım bilerek bunuda almaya yerim olsun diye
canım 4 tane salata tabağı 40 küsür bir şeye geliyor. 1 tane alsam sofrada sırıtır öksüz gibi kalıren az bence 3 tane almam gerekir. neyse acelesi yok
bizim burda da o kuşlu bardaklardan dolu peçetesi de var. ben bidaha ki gittiğimde size bir sürü foto çeker eklerim buraya ne var ne yok görürsünüz:)
gelmiş miben 2 hafta önce bakmıştım yoktu yunuslu bardaklardan alıp çıkmıştım bu aralar kesin gidip almalıyım
aynen canım bende öyle yapıcam ihtiyacım da yok aslında renkleri çok şeker:)bayada tutuyor o zaman canım ya boşver bencede indirimdeyken alırsın
duramıyorsun dimi bende böyle bakıyorum napim ay sonu diyebende alıcam tatlı kaşıklarından ama ne zaman Allah bilir
ben de şu an izlemekle yetiniyorum ama ben de alıcam inşallah ondan :):) aynı şekilde dondurma kaşıklarını alıcam. çay kaşıklarını almıcam:)
güle güle kullan canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?