Eki Görüntüle 724143 Yeni oyuncağım
ahh ah bende istiyorum ama alamıyorummm çok kıskanmış bulunmaktayımmm
güle güle kullan inşallahhhhhh
Ben de istiyorum bundannn :111:
Güle güle kullan ayşegülümmm
güle güle kullan güzellik =)
Eki Görüntüle 724143 Yeni oyuncağım
Ayşegülcüm güle güle kullan hep mutlu haberler alırsın inşallah canım
ağabeyimde bana birkaç ay önce s3 almıştı ben çeyiz derdinden alamıyordum yoksa arada böyle değişiklikler harika oluyor gerçekten
teşekkür ederim canlar hepinizi öpüyorumuzun zamandır bu telefonu alıcam diye yatık kalkıyordum kuzenim sağolsun paranın yarısını verdi hediye olarak da öyle alabildim
ay inanmıyorum ya can kurban öyle kuzene keşke banada verseler ya
Çok güzeller. İyi günlerde kullan hepsini.
inş. sende alırsın en kısa sürede canım. ama telefona şuan gıcık oldum müzik atamıyorum diğer tel. lerden kabul etmiyor usb takıyorum resimleri görüyorum sadece müzik atamıyorum. bir çözsem rahatlıycam
canım alışırsın bişey olmaz evet zor biraz ama gerçekten vazgeçilmez bir telefon
inş. sende alırsın en kısa sürede canım. ama telefona şuan gıcık oldum müzik atamıyorum diğer tel. lerden kabul etmiyor usb takıyorum resimleri görüyorum sadece müzik atamıyorum. bir çözsem rahatlıycam
teşekkür ederim canım
canım alışırsın bişey olmaz evet zor biraz ama gerçekten vazgeçilmez bir telefon
Ayşegülcüm canım ilk defa iphone kullanıyorsan pcye itunes yüklemen lazım canım o olmadan hiç bir şeyi göremezsin de yükleyemezsin de apple telif ihlali nedeniyle bluetooth ve benzeri şeyleri kabul etmiyor bende sırf bu yüzden iphone almadım umarım yardımcı olmuşumdur
güle güle kullanın
teşekkür ederim tekrardan kızlar. damlacım yükledim o gıcık şeyi ama doğru düzgün bir şey anlamadım çok sinir oldum. abim istiyor telefonu ona vericem sanırım uğraşamam ben bunla:) ericsson yada samsung alırım belki. ama ilk önce şu telefondan kurtulayım:)
teşekkür ederim tekrardan kızlar. damlacım yükledim o gıcık şeyi ama doğru düzgün bir şey anlamadım çok sinir oldum. abim istiyor telefonu ona vericem sanırım uğraşamam ben bunla:) ericsson yada samsung alırım belki. ama ilk önce şu telefondan kurtulayım:)
güzel telefon ama arkadaşından yada diğer telinden bir resim bir şarkı atmak istesen illa pcye bağlayacaksın buda yetmez illa itunes yüklü bir pc olacak çok fazla nazlı çok fazla kısıtlayan bir marka üstelik itunes dediğin gibi çok gıcık hiç sevemedim yıllardır
değiştirmezsen de ağabeyin çözsün sana anlatsın daha iyi olur öyle
güzel telefon ama arkadaşından yada diğer telinden bir resim bir şarkı atmak istesen illa pcye bağlayacaksın buda yetmez illa itunes yüklü bir pc olacak çok fazla nazlı çok fazla kısıtlayan bir marka üstelik itunes dediğin gibi çok gıcık hiç sevemedim yıllardır
değiştirmezsen de ağabeyin çözsün sana anlatsın daha iyi olur öyle
kuzenim dedi ben hallederim herşeyi müziği falan yüklerim diye. ama şimdiden sıkıldım:) bana daha kolay bir telefon lazım hem abim hazır istiyorken ona vereyim:)
kuzenim dedi ben hallederim herşeyi müziği falan yüklerim diye. ama şimdiden sıkıldım:) bana daha kolay bir telefon lazım hem abim hazır istiyorken ona vereyim:)
Canım ıphone güzel bir telefon neden sıkıldın bende 3-4 aydır kullanıyorum.Canım sevgilim işe girince bana hediye aldı.Ben her şeyimi telefonumla yapıyorum bilgisayarımı bile kullanmıyorum çoğu zaman.Ben olsam kesinlikle vermezdim :)
Canım ıphone güzel bir telefon neden sıkıldın bende 3-4 aydır kullanıyorum.Canım sevgilim işe girince bana hediye aldı.Ben her şeyimi telefonumla yapıyorum bilgisayarımı bile kullanmıyorum çoğu zaman.Ben olsam kesinlikle vermezdim :)
Canım aslında çok güzel şekli havası farklı:) ama müzik falan yüklemeyi beceremiyorum sürekli kuzenimde halledemez. bilmiyorum ne yapıcam
Canım aslında çok güzel şekli havası farklı:) ama müzik falan yüklemeyi beceremiyorum sürekli kuzenimde halledemez. bilmiyorum ne yapıcam
Ben şekli havası için demedim canım yani çok şeyi onunla yapabiliyorsun.Ben çok seviyorum telefonumu :)Kuzenin sana ögretir sende yaparsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?