ayşegül'ün çeyiz köşesi

ahh ah bende istiyorum ama alamıyorummm çok kıskanmış bulunmaktayımmm
güle güle kullan inşallahhhhhh

ahh ah bende istiyorum ama alamıyorummm çok kıskanmış bulunmaktayımmm
güle güle kullan inşallahhhhhh

Ben de istiyorum bundannn :111:

Güle güle kullan ayşegülümmm

güle güle kullan güzellik =)

teşekkür ederim canlar hepinizi öpüyorum uzun zamandır bu telefonu alıcam diye yatık kalkıyordum kuzenim sağolsun paranın yarısını verdi hediye olarak da öyle alabildim

hiç sorma harika oldu:) bu ay zaten kredi kartım gezme alışveriş ile doldu:)

ay inanmıyorum ya can kurban öyle kuzene keşke banada verseler ya

inş. sende alırsın en kısa sürede canım. ama telefona şuan gıcık oldum müzik atamıyorum diğer tel. lerden kabul etmiyor usb takıyorum resimleri görüyorum sadece müzik atamıyorum. bir çözsem rahatlıycam

Çok güzeller. İyi günlerde kullan hepsini.

teşekkür ederim canım

Ayşegülcüm canım ilk defa iphone kullanıyorsan pcye itunes yüklemen lazım canım o olmadan hiç bir şeyi göremezsin de yükleyemezsin de apple telif ihlali nedeniyle bluetooth ve benzeri şeyleri kabul etmiyor bende sırf bu yüzden iphone almadım umarım yardımcı olmuşumdur

merhabalar kızlarrr bayadır görüşemiyoruz o kadar şey aldım ki artık alacak pek bir şey bulamıyorum ama gene kendime bir şey almadım annecime istediği tencere takımını aldım onu ekliycem

Taç Ezme Elit Altın 4lü Tencere Seti 210 tl ye aldım

annen güle güle kullansın canım bende bu aralar hiç bişey almak istemiyorum soğudum herşeyden .ehliyetimi kazanmıştım kartımı alıyorum 3-4 gune kadar bu yaz sonuda araba alıyorum o yüzden almamam gerekiyo
ablamın dugunude oldu gitti hiç uğraşamadım bu işlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…