• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

Yatak örtüsü ve pikelere dayanamıyorum özellikle..:16:
Sürekli de yeni desen, model çıkarıyorlar hepsini de beğeniyorum.. :27::26:
Yeni cicilerin çok hoş güle güle kullan canım. :34:

teşekkür ederim canım. bende dayanamıyorum ama hepsinden fazlasıyla var daha fazla alırsam evde isyan çıkacak o yüzden frenlemek zorunda kalıyorum kendimi:)

canım son aldığın English Home cicilerin şahane, güle güle kullanmak nasip olsun :)

ben dün english home gittim netteki gibi gelmedi gözüme almadım avm den alıcam yatak örtüsünü :12:

ben aldığımı yakından gördüm çok hoşuma gitti. ama inş. yatak örtüsü elime ulaşınca büyü bozulmaz:1:

canım senin aldığınıda gördüm ama gerçekten avm lerdeki satılanlar ve eminönündeki gördüklerim çok daha güzeldi ve daha kaliteliydi sormuştum bitanesini 70 tl dedi pazarlık yapmayı planlıyorum şayet gittiğim zaman ve çok kaliteliydi görünce bende istiyorum dersin eminim :16:

canım senin aldığınıda gördüm ama gerçekten avm lerdeki satılanlar ve eminönündeki gördüklerim çok daha güzeldi ve daha kaliteliydi sormuştum bitanesini 70 tl dedi pazarlık yapmayı planlıyorum şayet gittiğim zaman ve çok kaliteliydi görünce bende istiyorum dersin eminim :16:

çok gezen daha iyi bilir tabi ki ben oturduğum yerde alışveriş yapıyorum:22: genelde bir anlık heyecanla alıyorum daha sonra pişman oluyorum inş. elime geçip inceleyince en azından pişman olmam

çok gezen daha iyi bilir tabi ki ben oturduğum yerde alışveriş yapıyorum:22: genelde bir anlık heyecanla alıyorum daha sonra pişman oluyorum inş. elime geçip inceleyince en azından pişman olmam

bende pişman olmayayım diye almadım işte ama zevkler ve renkler farklıdır belki sen beğenirsin :32:

$bfa72f9a-74ca-4484-8bf5-82285a788715.jpg yatak örtüm elime ulaştı. çok beğendim iyi ki almışım. renkleri çok şeker odam ileride inş. bahar gibi olucak:)

Yatak örtün harika... Tam baharlık, insanın içini ferahlatıyor :16::16::16: Bu arada sen her şeyini tamamladın mı, bana mı öyle geliyor? Ben pek bir eksik göremiyorum valla :8::8:

Canım yatak örtün eline ulaşmış sağ salim, beğenmene de ayrıca çok sevindim, mutlu huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin Mevlam :16:

Yatak örtün harika... Tam baharlık, insanın içini ferahlatıyor :16::16::16: Bu arada sen her şeyini tamamladın mı, bana mı öyle geliyor? Ben pek bir eksik göremiyorum valla :8::8:
dediğin gibi tam bu havalar için ferah bir odam olsun istiyorum:) bence de öyle aman aman bir eksik kalmadı sadece ev falan belli olunca alınacak şeyler kaldı:) ama ben gene alacak bir şeyler buluyorum sürekli:1::1:

Canım yatak örtün eline ulaşmış sağ salim, beğenmene de ayrıca çok sevindim, mutlu huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin Mevlam :16:

teşekkür ederim hayatım:54:

Ayşegülcüm son aldıklarında her zamanki gibi harika canım aşkla mutlulukla kullanmak nasip olsun inşallah :16::16::16:

topik kontrollll:52::52::52:

çok güzelmiş. bende almasammı yatak örtüsü diyorum yada böyle bişeyler olabilir:16:
güle güle aşkla kullan:54:

bebeğim yazını daha yeni gördüm kusura bakma çeyiz namına bir şey almayınca topiğide ihmal ettim:) canım ben beyaz rengi seviyorum üzerine birde böyle çiçekler olunca tam bir bahar havası gibi oluyor bence) resimdekinden de daha canlı duruyor tavsiye ederim.

Ayşegülcüm son aldıklarında her zamanki gibi harika canım aşkla mutlulukla kullanmak nasip olsun inşallah :16::16::16:

aminnnn:) hayatım teşekkür ederim:54:

Back