- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
bebeğim yazını daha yeni gördüm kusura bakma çeyiz namına bir şey almayınca topiğide ihmal ettim:) canım ben beyaz rengi seviyorum üzerine birde böyle çiçekler olunca tam bir bahar havası gibi oluyor bence) resimdekinden de daha canlı duruyor tavsiye ederim.
aminnnn:) hayatım teşekkür ederim
hatuun yoksun kız bayadır sende :) yeni çeyizler al artııık
hatuun yoksun kız bayadır sende :) yeni çeyizler al artııık
O artık ne alacağını şaşırdıAlma Ayşegül tut kendine hakim ol. Azcık cebinde de bişiler kalsın yahu
nereye kadar çeyiz çeyiz :):) bitmiyo zaten. boşver ye iç gez giy :):)
Ayşegülcüm çok alıştık bir boşluk oluyor yahu ya bir şeyler alsan artık ne bileyim çikolata falanda olur yeter ki al
güle güle kullan tatlım herşeyin çok hoş
sana yetişmem için önümde çok çok zaman var öncelikle yemek takımım çatal kaşık takımım ve seramik takımım olması lazım bunlar olunca yatak odası tekstil ürünleri lazım sonra elektrikliler lazım lazım da lazım lazım da lazım bitmiyoooooooo:84:
canım başlayınca bir kaç ayda çoğu oluyor zaten. sen şuan çok hızlı gidiyorsun ben durdum yakında beni geçersin
ayy dünde bir elbise gördüm ihtiyacım yok diye almadım içimde kaldı millet namaza gitsin hemen gidip alıcam
al canım ya boşver giyimde biyerde lazım yaniyok canım ya seni geçemem çok fazla girdim buay daha fazla alamam diye düşünüyorum yanlız english home cuk saolsun 25 tllik hediye çeki verdi kullanmazsam çıldırırım onu kullanıcam 31 mayısa kadar birde dik süpürgeyi alıcam diyodum ya onu alıcam yoksa parası gidicek başkada alamam bişey
yavaş yavaş canım kasmadan hemen 2 ay sonra evlenmiyorsun nasıl olsa:) bu english home çek banda verdi mi acaba bir bakayım siteye. bu arada elbiseyi aldım bir de ayakkabı aldım yanındabu ay gene battım
:) canım çeyiz alınacak bir yerlere gitmiyorum ki bir şeyler alıp ekleyeyimmerak etme çikolata vari şeyler çok alıyorum bu ara telefon alıcam hafta sonu adalara gidicem arkadaşımla kıyafet ve bol bol kitap alıyorum şuanda inan çok iyi geldi
canım bunların hepsini yap ama kendini de özletme lütfen kitaplarda çeyiz sayılır paylaş arada
Eki Görüntüle 724143 Yeni oyuncağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?