ayşegül'ün çeyiz köşesi

İnan bana böyle yerleri hiç kaçırmam

canım son aldıkların da hayırlı olsun, çok güzeller

çok güzeller güle güle kullann
teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizin olsun inş
hepsi guzell canınm bıcagın ayrı bı guzel bak onları her zaman bulamazsın camasır sepetını falanda al cok guzeller
teşekkür ederim canım denk gelirsem pembesini de alıcam ama benim aldığım yerde çamaşır sepeti falan yoktu:) olsada annem aldırırmıydı bilmiyorum bir şeyler aldıkça sanki yarın evleniyorsun yer kalmadı alma diye kızıyor
İnan bana böyle yerleri hiç kaçırmam
valla broşürleri gelmeseydi hiç haberim olmayacaktı:) bugün gene gidicem çekmeci içi mor kaşıklık aldık anneme çok hoşuma gitti kendimede almak istiyorum:)
yeni çeyizlerini de güle güle kullan canım

Hayırlı olsun canım benim güle güle kullan :)

teşekkür ederim kızlar sizde çeyizlerinizi güle güle aşkla kullanın

bizim burdakinde vardı normalde 7 8 tl ye satılıyo o yüzden al dedim ben bak şu
her rengi var bizim burda kapanıcağını hiç düşünmediğim için almıyorum bunları şimdidenbaşka eksiklerimi almaya gayret ediyorum

çok şekermiş canım rengi ama şuan onları alırsam annem beni vurur sanırım geçen çöp kutusu alsam mı mutfağa dedim iyi bi azar yedim şuan öyle ihtiyacım olan büyük parça eşyam kalmadı para biriktirip ıvır zıvır alma aşamasına geçtim

artık cv doldurunca fobilerim kısmına
ayşegülün çeyizine bakmak olcak

güle güle kullan inş:)

ayy çok teşekkür ederim canım benim valla kafayı bozdum çeyizle evlenmeyi düşünmüyorum ama tam bir çeyiz delisiyim ne olucak halim

ay canım hobi yazacktım

bi süre sonra geçiyor merak etme

ama en az köşede 3 liran olsun. illaki bişey oluyor lazım oluyor
yüzükmüş nişanlık gelinlik yani ufak ufak birsürü masraf çıkıyor

benim almam gereken o kadar cok sey varkı bende alamıyorum korkuma ya nolucak bu anlayıssız anneler babalar yuzunden halımız

ay canım hobi yazacktım

bi süre sonra geçiyor merak etme

ama en az köşede 3 liran olsun. illaki bişey oluyor lazım oluyor
yüzükmüş nişanlık gelinlik yani ufak ufak birsürü masraf çıkıyor
o kadar zaten var ama çerez parası sayılır evlilik olursa inş yatak odamı falan kendim alacağım için daha çok para birikitirmem lazım benim

benim almam gereken o kadar cok sey varkı bende alamıyorum korkuma ya nolucak bu anlayıssız anneler babalar yuzunden halımız

valla bende bilmiyorum dün senin dediğin çamaşır sepetleri falan gördüm mor mor çok güzellerdi annemi aradım alayım mı diye telefonda bi bağardı korktum:18: o yüzden alamadım kadın da haklı ortada bir şey yokken niye her şeye saldırıyorum bende bilmiyorum

ooo kalpli tabaklar çok güzel bayıldımmm
bizim burda yok böyle ya diğerleride çok güzel bölmeli bişeyimde yok benim

Teşekkür ederim canım bende çok beğendim bizim burada da yoktu sadece 1 aylığa durucakmış daha sonra başka bir yere açılacak millet poşet poşet alışveriş yapıyor sürekli

bizim burda da aramadığın kadar var ama yinede doymuyorum gezmekten geçen gezdiğimde bıçak fırça falan aldım her seferinde almıcağım diyorum ama ne çare

bizim burda da aramadığın kadar var ama yinede doymuyorum gezmekten geçen gezdiğimde bıçak fırça falan aldım her seferinde almıcağım diyorum ama ne çare
yeni baştan ev kuruyorsun kolay mı her şey lazım valla ama bende kurudum artık param kalmadı cebimde ayın altısı olsada kredi kartımı yatırsam

Beyaz porselenler çok güzelGüle güle kullan canımmm

teşekkür ederim hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…