İnan bana böyle yerleri hiç kaçırmamteşekkür ederim canım valla burası sadece 1 aylığına açıldı hergün yeni ürünler gelicekmiş millet birbirine girmiş durumdaetrafı bir görsen bir sürü şeyde kırılmış o hengamede ilk defa böyle bir kalabalık gördüm
bizim bura ne alırsan 3,5 tl diye bir yer açıldı sadece 1 aylığına açılmış bunları oadan aldım artık çıkmam oradan sanırım
Eki Görüntüle 667257 Eki Görüntüle 667260 Eki Görüntüle 667262
tepsimi paşabahçe den indirimden aldım 8 tl ye. yakından daha tatlı duruyor
Eki Görüntüle 667269
bunuda çetin kayadan 4,90 tl ye aldım
Eki Görüntüle 667273
canım son aldıkların da hayırlı olsun, çok güzeller
teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizin olsun inşçok güzeller güle güle kullann
teşekkür ederim canım denk gelirsem pembesini de alıcam ama benim aldığım yerde çamaşır sepeti falan yoktu:) olsada annem aldırırmıydı bilmiyorum bir şeyler aldıkça sanki yarın evleniyorsun yer kalmadı alma diye kızıyorhepsi guzell canınm bıcagın ayrı bı guzel bak onları her zaman bulamazsın camasır sepetını falanda al cok guzeller
valla broşürleri gelmeseydi hiç haberim olmayacaktı:) bugün gene gidicem çekmeci içi mor kaşıklık aldık anneme çok hoşuma gitti kendimede almak istiyorum:)İnan bana böyle yerleri hiç kaçırmam
yeni çeyizlerini de güle güle kullan canım
Hayırlı olsun canım benim güle güle kullan :)
bizim burdakinde vardı normalde 7 8 tl ye satılıyo o yüzden al dedim ben bak şu
her rengi var bizim burda kapanıcağını hiç düşünmediğim için almıyorum bunları şimdidenbaşka eksiklerimi almaya gayret ediyorum
artık cv doldurunca fobilerim kısmına
ayşegülün çeyizine bakmak olcak
güle güle kullan inş:)
ayy çok teşekkür ederim canım benimvalla kafayı bozdum çeyizle evlenmeyi düşünmüyorum ama tam bir çeyiz delisiyim ne olucak halim
çok şekermiş canım rengi ama şuan onları alırsam annem beni vurur sanırımgeçen çöp kutusu alsam mı mutfağa dedim iyi bi azar yedim şuan öyle ihtiyacım olan büyük parça eşyam kalmadı para biriktirip ıvır zıvır alma aşamasına geçtim
o kadar zaten var ama çerez parası sayılır evlilik olursa inş yatak odamı falan kendim alacağım için daha çok para birikitirmem lazım benimay canım hobi yazacktım
bi süre sonra geçiyor merak etme
ama en az köşede 3 liran olsun. illaki bişey oluyor lazım oluyor
yüzükmüş nişanlık gelinlik yani ufak ufak birsürü masraf çıkıyor
benim almam gereken o kadar cok sey varkı bende alamıyorum korkuma ya nolucak bu anlayıssız anneler babalar yuzunden halımız
kanımızda var durduramıyoruz napalım elimizde değil
sen ister yeterkiakşam çektim resimleri
bunları da bizim burada açılan 3,5 tl ciden aldım gene annem artık göndermiyor ıvır zıvır dolduruyosun diye
Eki Görüntüle 670240 Eki Görüntüle 670242
ooo kalpli tabaklar çok güzel bayıldımmm
bizim burda yok böyle ya diğerleride çok güzel bölmeli bişeyimde yok benim
Beyaz porselenler çok güzelsen ister yeterkiakşam çektim resimleri
bunları da bizim burada açılan 3,5 tl ciden aldım gene annem artık göndermiyor ıvır zıvır dolduruyosun diye
Eki Görüntüle 670240 Eki Görüntüle 670242
yeni baştan ev kuruyorsun kolay mı her şey lazım vallabizim burda da aramadığın kadar var ama yinede doymuyorum gezmekten geçen gezdiğimde bıçak fırça falan aldım her seferinde almıcağım diyorum ama ne çare
Beyaz porselenler çok güzelGüle güle kullan canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?