Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten çok güzeller yahu ne kadara almıştın sen bunları
teşekkür ederim canım 15 tl ye almıştım tanesini
Eki Görüntüle 609907 Eki Görüntüle 609908 Eki Görüntüle 609909 Eki Görüntüle 609910
bohçalarımın yakından görünüşü. kumaşının bu kadar güzel çıkacağını tahmin etmemiştim denk gelirsem gene alıcam inş.
uygunmuşda fiyatları bende alabilirim görürsem
çok güzelmiş güle güle kullanın bu bohçalar ne zaman kullanılıyor acaba ? biz nişanda bohça yapmıştık detaylı o zaman vermiştik düğün önceside mi oluyor acaba ?
sürekli sitelerde geziyorum ama daha çok mutfak eşyalarına bakıyorum
Eki Görüntüle 609907 Eki Görüntüle 609908 Eki Görüntüle 609909 Eki Görüntüle 609910
bohçalarımın yakından görünüşü. kumaşının bu kadar güzel çıkacağını tahmin etmemiştim denk gelirsem gene alıcam inş.
canım çok güzelmiş bohçaların,dore rengine bayıldım güle güle kullan :)
canım aldıkların çook çok güzeller Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin ...
canım aldıkların çook çok güzeller Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin ...
kuzummm bohçaların çok güzeller en yakın zamnda hayrlıysa kullnmak nasip etsin
bence abartı durmaz çünkü kendinden desenli olduğu için fazla abartılı gözükmüyor sade ve şık geldi benim gözüme hem zaten 18 tl beğenmezsem günlük yaparım yada anneme veririm diye düşündüm
hem benim bardağımın bir küçük boyuda var aldığım yerde takım yapmak istersen o şekildede alınabilir
çeyizimin yeni gözdesi
Eki Görüntüle 607056 korkmaz tostkolik 143 tl ye deve yükünden aldım
Eki Görüntüle 609259 çeyizimin yeni mor parçaları
bunlar buay aldığım son çeyizlerim ayın altısına kadar ara vermek zorundayım malesef:2:
çekimle birlikte markafoniden 15,99 tl ye geldi bana
bu arada almıycam almıycam dedim ama annem çok ısrar etti c.tesi misafirliğe gidince orda nette sörf yaparkene gene evlen kampanyası gördüm evim nette ve 2 ad. bohça daha aldım
Eki Görüntüle 611614 Eki Görüntüle 611615 ama bu defa son daha kesinlikle bir şey almak yok
Hımm evet haklısın daha karar veremedim yaa bu aralar yatak odası ve çelik tencere seti almayı planlıyoruz. yatak odaları malum düğün sezonu gelmeye başlayınca fiyatları uçuruyorlar. diğer mobilyalarıda aşkım sececegiz inşallah. yanına gidebilirsem tabii
Tam bir gözdeymiş : güle güle kullan cnım. Benim çeyizlerde genelde lila tonuna dönüyor özellikle tekstiller. Yatak örtüm lila perdeleri de lilalı sececegim gibi. annem çok seviyor o rengi bende ona uyuyorum bakalım sonum ne olacak
Bunlarda çok güzelmiş bende istiyorum böyle bi sepet denk getirirsem inşallah bende alacağım..Güle güle kullan..
Uyy bayıldım bunlara. benim bohçaları yengem işliyor. bitirince resim eklerim. kasnak işi var ya ondan işliormuş
Çalışınca almak daha kolay çalışıyorsun sanırım. Ben babamdan para bekliyorum gelse hemen çeyiz eksiklerimi alacağım. mutfakta ufak tefek bir sürü eksik var daha. bu tatil döneminde tamamlamam lazım..
Bu bohçalarında süpermiş.. Güzel güzel kullanmayı nasip etsin Rabbim..
kuzum muhteşem bi çeyiz olmuş :) ağız tadıyla kullanın inş hepsini :)