• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

$Görüntü0713.jpg $Görüntü0714.jpg $Görüntü0715.jpg $Görüntü0716.jpg

bohçalarımın yakından görünüşü. kumaşının bu kadar güzel çıkacağını tahmin etmemiştim denk gelirsem gene alıcam inş.:12:

gerçekten çok güzeller yahu ne kadara almıştın sen bunları :27:

Son düzenleme:
uygunmuşda fiyatları bende alabilirim görürsem :1:

haber veririm canım bende denk gelirsem sana
çok güzelmiş güle güle kullanın bu bohçalar ne zaman kullanılıyor acaba ? biz nişanda bohça yapmıştık detaylı o zaman vermiştik düğün önceside mi oluyor acaba ?

çok bilgim yok canım ama bildiğim kadarıyla nişan zamanı yapılıp veriliyor diye biliyorum

canım aldıkların çook çok güzeller Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin ...

teşekkür ederim canım aminn:54:

bu arada almıycam almıycam dedim ama annem çok ısrar etti c.tesi misafirliğe gidince orda nette sörf yaparkene :1:gene evlen kampanyası gördüm evim nette ve 2 ad. bohça daha aldım
$93-143626-300x250.jpg $94-143625-300x250.jpg ama bu defa son daha kesinlikle bir şey almak yok:4::20:

Son düzenleme:
canım aldıkların çook çok güzeller Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin ...

seh123 canım kampanyayı sana söyleme fırsatım olmadı misafirlikte olduğum için giremedim buraya kampanya bitmiş gözüküyor ama hala kaldırmamışlar evim nette bir bak istersen

bence abartı durmaz çünkü kendinden desenli olduğu için fazla abartılı gözükmüyor sade ve şık geldi benim gözüme hem zaten 18 tl beğenmezsem günlük yaparım yada anneme veririm diye düşündüm
hem benim bardağımın bir küçük boyuda var aldığım yerde takım yapmak istersen o şekildede alınabilir

Hımm evet haklısın daha karar veremedim yaa bu aralar yatak odası ve çelik tencere seti almayı planlıyoruz. yatak odaları malum düğün sezonu gelmeye başlayınca fiyatları uçuruyorlar. diğer mobilyalarıda aşkım sececegiz inşallah. yanına gidebilirsem tabii:16:

çeyizimin yeni gözdesi:16:
Eki Görüntüle 607056 korkmaz tostkolik 143 tl ye deve yükünden aldım

Tam bir gözdeymiş : güle güle kullan cnım. Benim çeyizlerde genelde lila tonuna dönüyor özellikle tekstiller. Yatak örtüm lila perdeleri de lilalı sececegim gibi. annem çok seviyor o rengi bende ona uyuyorum bakalım sonum ne olacak :9:

Eki Görüntüle 609259 çeyizimin yeni mor parçaları:12:
bunlar buay aldığım son çeyizlerim ayın altısına kadar ara vermek zorundayım malesef:2:
çekimle birlikte markafoniden 15,99 tl ye geldi bana

Bunlarda çok güzelmiş bende istiyorum böyle bi sepet denk getirirsem inşallah bende alacağım..Güle güle kullan..:16:

Eki Görüntüle 609907 Eki Görüntüle 609908 Eki Görüntüle 609909 Eki Görüntüle 609910

bohçalarımın yakından görünüşü. kumaşının bu kadar güzel çıkacağını tahmin etmemiştim denk gelirsem gene alıcam inş.:12:

Uyy bayıldım bunlara. benim bohçaları yengem işliyor. bitirince resim eklerim. kasnak işi var ya ondan işliormuş :16:

bu arada almıycam almıycam dedim ama annem çok ısrar etti c.tesi misafirliğe gidince orda nette sörf yaparkene :1:gene evlen kampanyası gördüm evim nette ve 2 ad. bohça daha aldım
Eki Görüntüle 611614 Eki Görüntüle 611615 ama bu defa son daha kesinlikle bir şey almak yok:4::20:

Çalışınca almak daha kolay çalışıyorsun sanırım. Ben babamdan para bekliyorum gelse hemen çeyiz eksiklerimi alacağım. mutfakta ufak tefek bir sürü eksik var daha. bu tatil döneminde tamamlamam lazım..
Bu bohçalarında süpermiş.. Güzel güzel kullanmayı nasip etsin Rabbim..:16::16::16:

Hımm evet haklısın daha karar veremedim yaa bu aralar yatak odası ve çelik tencere seti almayı planlıyoruz. yatak odaları malum düğün sezonu gelmeye başlayınca fiyatları uçuruyorlar. diğer mobilyalarıda aşkım sececegiz inşallah. yanına gidebilirsem tabii:16:

Tam bir gözdeymiş : güle güle kullan cnım. Benim çeyizlerde genelde lila tonuna dönüyor özellikle tekstiller. Yatak örtüm lila perdeleri de lilalı sececegim gibi. annem çok seviyor o rengi bende ona uyuyorum bakalım sonum ne olacak :9:

Bunlarda çok güzelmiş bende istiyorum böyle bi sepet denk getirirsem inşallah bende alacağım..Güle güle kullan..:16:

Uyy bayıldım bunlara. benim bohçaları yengem işliyor. bitirince resim eklerim. kasnak işi var ya ondan işliormuş :16:

Çalışınca almak daha kolay çalışıyorsun sanırım. Ben babamdan para bekliyorum gelse hemen çeyiz eksiklerimi alacağım. mutfakta ufak tefek bir sürü eksik var daha. bu tatil döneminde tamamlamam lazım..
Bu bohçalarında süpermiş.. Güzel güzel kullanmayı nasip etsin Rabbim..:16::16::16:

canımmm tek tek yorum yapmışsıın teşekkür ederim:54::54:
canım tarihler belliyse yatak odasını alman mantıklı ona göre perdesini ve halısını falan da ayarlaman kolay olur
sepet havlular almayı düşünmüyordum ama çekimler birlikte çok ucuza geldi bende aldım
tost makinem resimdeki gibi bir mor değil o yüzden biraz hayal kırıklığına uğradım patlıcan moru gibi ama olsun ne yapalım adam gibi çalışsın artık:)
bohçalarında tanesi 15 tl gibi bir şeye aldım piyasa mallarına göre çok çok kaliteli bende 4 tane aldım
bu arada çalışıyorm evet. her şeyi kendim yapıyorum ailemin durumu olmayınca :4:

Son düzenleme:
Canımm ne kadar çok bohça almışsın. Napıcaksın ki onları, çok fazla değil mi? :26:

Back