ayşegül'ün çeyiz köşesi

Canım tost makinanı çok beğendim
Güle güle kullan, lezzetli tostlar yersiniz inşallah

Canım tost makinanı çok beğendim
Güle güle kullan, lezzetli tostlar yersiniz inşallah

teşekkür ederim hayatım aminn

bu arada kızlar kek kalıbım geldi ama umduğumdan daha küçükmüş çok üzüldüm aynen geri iade yapıcam bugün
ama bohçalarım bir harika resimdekinden daha güzel ve kaliteli geldi

güle güle kullan canım bohçaların fotolarını çekip koysan bizde baksak nasıl olurdu

teşekkür ederim ya sabırsızlıkla bekliyorum
kek kalıbını tantitoniden almıştın dimi aklımda bulunsun bende almim görünce :26:

teşekkür ederim ya sabırsızlıkla bekliyorum
kek kalıbını tantitoniden almıştın dimi aklımda bulunsun bende almim görünce :26:

evet canım baton kek kalıbı almıştım onun boyu iyi takım olsun diye bide bunu alayım dedim ama ufaktı aklında bulunsun seninde:)

çeyizimin yeni mor parçaları
bunlar buay aldığım son çeyizlerim ayın altısına kadar ara vermek zorundayım malesef:2:
çekimle birlikte markafoniden 15,99 tl ye geldi bana

şunun surasında 6sına ne kaldı canım
havluların çok güzel, güle güle kullan, bambumu? bide mutfak havlusumu? çok uygunmus fiyatıda

Son düzenleme:
şunun surasında 6sına ne kaldı canım
havluların çok güzel, güle güle kullan, bambumu? bide mutfak havlusumu? çok uygunmus fiyatıda

evet neredeyse 1 ay var valla canım banyo için düşündüm bunları küçükler zaten el havlusu boyunda bambu değil heralde ama yüzde yüz pamuk yazıyor

canım bence çalışanlar için de ideal kahvaltı yapmaya zamanın yoksa tostunu yapar iş yerinde veya yolda giderken yersin birde ızgara özelliği olduğu içinde tercih ettim

cnm ızgara özelliği varsa bende düşünebilirim daha kullanışlı olur benim için açıklaman için saol cnm

süperler benimde gözüm var ama şuan alamam malesef inşallah güzel çıkarlar güle güle kullanırsın inşallah bunlarıda
aklımda bulunduracağım mutlaka

Eki Görüntüle 609259 çeyizimin yeni mor parçaları
bunlar buay aldığım son çeyizlerim ayın altısına kadar ara vermek zorundayım malesef:2:
çekimle birlikte markafoniden 15,99 tl ye geldi bana

Canım benim çok güzeller. Hayırlı olsun yeni çeyizlerin. Sepette içinde mi acaba ? bu arada Ayın 6 sına cooookkk varr. Dayanamazsın

süperler benimde gözüm var ama şuan alamam malesef inşallah güzel çıkarlar güle güle kullanırsın inşallah bunlarıda
aklımda bulunduracağım mutlaka

amin canım inş:)

Canım benim çok güzeller. Hayırlı olsun yeni çeyizlerin. Sepette içinde mi acaba ? bu arada Ayın 6 sına cooookkk varr. Dayanamazsın

evet canım sepette içinde teşekkür ederim:) ya annemde dalga geçiyor şimdi sen ne yapıcan dayanamazsın gibilerinden bağımlı oldum resmen

Havluların çok güzel kuzum, güzel günlerde kullan inşallah.

Boyutları 30*50 olması lazım, mutfağına niyet almışsındır umarım... :26:

Havluların çok güzel kuzum, güzel günlerde kullan inşallah.

Boyutları 30*50 olması lazım, mutfağına niyet almışsındır umarım... :26:

teşekkür ederim canım boyutlarının küçük olduğunu biliyorum banyoda süsü diyemi kullanırım yoksa mutfaktamı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…