aminn inş:) çok teşekküürrr ederim canım benim hepimiz inş güzel günlerde kullanırız
inş.canım benim bu günlerimiz en güzel günlerimizzz :)
bu arada kızlar markafoniye bakın porland kampanyası var kaya & maya :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminn inş:) çok teşekküürrr ederim canım benim hepimiz inş güzel günlerde kullanırız
inş.canım benim bu günlerimiz en güzel günlerimizzz :)
bu arada kızlar markafoniye bakın porland kampanyası var kaya & maya :)
doğru diyorsun canım valla aldıkça mutlu oluyorum:) kaya maya serisinden pek hoşlanmıyorum ben
kesinlikle öyle canım daha çok mutlu ve hevesli oluyorum:)
ben çok beğeniyorum ya çok hoşuma gidiyo 2 kişilik günlük kahvaltı takımı ypmaya çalışıcam :)
inş. istediğin gibi yaparsın canım.kesinlikle öyle canım daha çok mutlu ve hevesli oluyorum:)
aynen :) az önce markete gittim çeyizime gezer terlik aldım ya
ben çok beğeniyorum ya çok hoşuma gidiyo 2 kişilik günlük kahvaltı takımı ypmaya çalışıcam :)
Ayakkabılar güzelmiş ayşegüll güle güle güle kullan
kaya & mayayı duydum bende geldim sevgilimle bizde çok begeniyoruz ama fiyatları çok pahalı :44:a101 markete geçen sene çerezlik ve kupa glmişti ya onlara benzer keşke bu seferde servis tabagı gelse ama imkansız sanırım kızlar sizce 2 kişilikte olsa o kadar para vermek dogrumu :44:
kaya & mayayı duydum bende geldim sevgilimle bizde çok begeniyoruz ama fiyatları çok pahalı :44:a101 markete geçen sene çerezlik ve kupa glmişti ya onlara benzer keşke bu seferde servis tabagı gelse ama imkansız sanırım kızlar sizce 2 kişilikte olsa o kadar para vermek dogrumu :44:
ayakkabıların çok şık canım güzel günlerde giyinirsin inş
bu kaselerden en sonunda bende alıcam herhalde her yerde karşıma çıkıyorlar ve renkleri çok tatlı
teşekkür ederim canım. bende burda bir kaç arkadaşta gördüm çok hoşuma gitti görünce de dayanmadım aldım
sonunda bu kaselerden bende aldımannem bu kadar ıvırı zıvırı nere doldurucan diyor
Eki Görüntüle 574936
bu ayakkabıları indirim çekimle morhipodan 22 tl ye aldım inş uyarlar ilk defa ayakkabı aldım netten.
evet canım . ama daha önceden iadem vardı tutarı iade çeki olarak hesabıma yüklediler öyle aldım hep çeyizemi alıcam birazda kendime bir şeyler alayım dedim:)
bende düşünüyordum nerden gördüm bunları diye ayakkabılara bende aşık oldum inş resimdeki gibi gelir ve ayağıma olurCanım güle güle kullan ayakkabıların çok şıkk. Umarım olmuştur. Kalitesini falanda yaz gelince bize Kaplarında çok dadlu aynı benim kaplarım gibi
iyi yapmışsın çok güzeller gerçekten güle güle kullan
bence gereksiz o kadar para vermek. ama genede sen bilirsin canım
bizde çok beğendiğimiz için bugun aldık markafoniye geldi kampanyası baya da bi uyguna geldi bi bak istersen canım :)
ben o vesileyle almak istediklerimi aldım :)
Eki Görüntüle 577462 geçen gün bu değil ama buna benzer yeşil 6 lı meyve bıçağı aldım a101 den. yeşil yeşil çok tatlı
Benimde ihtiyacım vardı bi bakayım şu A101 'e güzelmiş canım güle güle soy meyvelerini
Bu arada ayakkabıların geldimi? Nasıl oldumu? Kalitesi nasıl ? çok oldu ama olsun