benim başladığım daha 1.5 ay daha di mi ama
yok ya sizinkileirn maşAllahı varbenim geçmem imkansız
canım benimde camel marka ayakkbım var ve emsallerine göre iyi bir markadır kaliteli o yüzden inşallah beğenirsin ve kullanırsın güle güle giy canım çok beğendim ben
geçersin geçer merak etme başladıysan durduramıyosun kendini zaten 9 ay olunca bi bakmışsın ev dolmuş:) sıkma o kadar canının bende 2. ayımda falan senin dediğin gibi benim bir şeyim yok diye sızlanıyodum burdaki arkadaşlar olur zamanla merak etme falan dediler olduda zamanla
teşekkür ederim canım ben markayı duymadığım için tereddütte kalmıştım böyle olumlu yorum duyunca içim rahatlıyor valla:)
Ayşegülüüüüümmmmm
ikimizde ara mı verdik neee
battaniye almaya karar verdim de ben
kaç tane olmalı senceeee?:26:
bu ay hiçbişiii alamadım hala
alayım ki diğer ay borç ödemiş olurum
yoksa alınmaz ki
böyle böyle alınacak bunlar
kızlar yukarıda yazdığım gibi nevresim dünyasından battaniyem gelmedi bir ayda ben iptal ettim bugün
mink battaniye hakkında güzel yorumlar duydum ondan almayı düşünüyorum
olumlu olumsuz yorum yapan olursa sevinirim
1- Eki Görüntüle 518305
2-Eki Görüntüle 518306
3-Eki Görüntüle 518307
4- Eki Görüntüle 518308
sizce hangisi güzel hepside mor tonlarıkırmızı falan de var çok güzel ama mor lar daha çok aklımı çeliyor
Canım benim kırmızı battaniyem mink.Böyle kalın sıcak tutacak bir battaniye istiyorsan minkten alabilirsin.Ben begendım böyle pofidik bir şey.Resimdekilerden en alttakini alabilirsin bence.Hem kendinden desenli hem de tonu daha güzel
Eki Görüntüle 518615 battaniye olarak buna karar verdim ve aldım:)) o artık benim
güzel seçim canım çok beğendim hayırlı olsun mutlulukla kullan
Bayıldım yaaaaaaaEki Görüntüle 519752 sonunda çok çok istediğim tepsimi evim netten aldım20 tlye falan geldi taksit yaptım sanki bedava olucak gibi pembe mor yeşil rengarek bir oyuncak gibi mutfağım olucak
Bayıldım yaaaaaaa
evim.net ten alışverişin problemli olduğunu okudum burada bilginizebende bayıldım:) daha önce görmüştüm indirimde alırım daha sonra dedim almadım pişman oldum şimdi görür görmez aldımsanırım evim nette hala devam ediyor canım kampanya bilgin olsun
evim.net ten alışverişin problemli olduğunu okudum burada bilginize
Eki Görüntüle 518615 battaniye olarak buna karar verdim ve aldım:)) o artık benim
Eki Görüntüle 519752 sonunda çok çok istediğim tepsimi evim netten aldım20 tlye falan geldi taksit yaptım sanki bedava olucak gibi pembe mor yeşil rengarek bir oyuncak gibi mutfağım olucak
ben çokçana beğendiiiiimmmm
ayy buda çok şirin kiiiiii
tamam ozaman tatlım bnde yapabilirm demekkiher sitenin bazı sorunları oluyor canım buranınki de biraz geç göndermek daha önceden alışveriş yapmıştım oradan:)
tamam ozaman tatlım bnde yapabilirm demekki
cam ürünler konusunda hiçbirisine güvenmem kırılcakları kendim görüp öyle alırımbeğendiğin bir şey varsa yap canım
ben genelde beğendiğim bir şey varsa hangi site olursa olsun alıyorum
kötü bir tecrübe yaşarsam markafoni ürünlerin kırık gelmesi gibi bir daha almam olur biter:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?