Ayrımcılık

Ayni cumleyi banada soylediler canim ben sana bakmak zorunda degilim diye Allah yardimcimiz olsun sende cekmissin..

bak canım anne ne babana söyle sitem et. hiç degilse içinde kalmasın . bunun gibi bir konu olmustu bizdede. cok zoruma gitmişti. sonra anneme dedim ben üvey evlatmıyım tarzı aglamıstım. kardesim bile anne öyle yapılır mı dedi. sonra cok sıkısıktık para verdiler

para versinler diye degil . ama o bakıs acıları degissin diye . issiz kaldı esim bi sormadınız ben üveymiyim gibi mesela

Ben onu yapamiyorum iste ne olursa olsun ozluyorum en azindan olsun bi seslerini duyim diyorum hergun.
püffff valla benimkilerde bi degisik diyorum yaslandıgınız zaman benim kapıma gelmeyin düsün bana ne diyosa o lafı söyküyorum cok kırıcı seyler

ailenden aileye degisir iste biz yeni evlenmistik esimin maası 1 2 gun gecikti annemdende 50lira almıstım allahım sükür suan cok cok cok daha iyiyim ama o zaman maasta düsük yanii aldık annem söylemis babama ooooooooooo babamda ne hakaretler dedim bidahamı tovbe sizden su istemem diye haa dersin babanın durumu kötümü tabıkı hayır evi arabası parası herseyi var ve 3 kız cocugu var ama kendince ben evlendim ya ondan neden bisey alıyım

en azından konu sahibi demediyse küçükte olsa sitem etsn

Kac kere soyledim ama bi degisim goremedim oyuzden dahada soylemedim soylemem de canim .

püffff valla benimkilerde bi degisik diyorum yaslandıgınız zaman benim kapıma gelmeyin düsün bana ne diyosa o lafı söyküyorum cok kırıcı seyler
Bende soyledim kac kere benim soylediklerim onlarin zoruna gidiyor. Sanki onlarin soyledikleri benim zoruma gitmiyormus gibi. Bak nasil zoruna gidiyor soylediklerim siz bana neler soyluyorsunuz benim zoruma gitmiyormu saniyorsun diyorum susuyor.

Ailen bütün yatırımı erkek çocuk için yapmış. Ben ilerde ağabeyinin evleneceği kızada acıdım. Kızına değer vermeyen, elin kızına kimbilir nasıl davranır. Ağabeyin ne diyor bu duruma. Allahım ne kıymetli oğulları varmış. Tepe tepe kullansınlar.

Bir insanın gönlünü kıran acaba bu dünyada huzur bulabilir mi. Çıkar acısı bir yerden.

O kendi halinde gorusmuyorum zaten dediginiz gibi herkes hayatindan memnun ben haric .. Rabbim yine acilarini gostermesin gercekten Rabbim kimseye yasatmasin.

Bosun bosuna kendini uzme onlarin huyu boyle demek ki ,
Az bul az ye ,
Zamani gelince sende oglunuz yapsin der geriye cekilirsinn,

Alistim artik. Zaman zaman aklima dusuyor boyle yaptiklari o zamanlar bi huzunleniyorum durgunlasiyorum sonra oda geciyor iste..

Alistim artik. Zaman zaman aklima dusuyor boyle yaptiklari o zamanlar bi huzunleniyorum durgunlasiyorum sonra oda geciyor iste..
Canım yaaa. Boş ver. Senin kendi yuvan var çok şükür. Sen yavrularına böyle bir şey yaşatmasın. Demek onlar buyüklerinden öyle görmüşler, öyle benimsemişler. Yapacak bir şey yok. Üzülme ...

eh ayrımcılık olmuş .. ama bı taraftanda sizin başınızda kocanız var. inanın kocalara yardım yapılınca ters tepior..tembel oluyorlar. jendımı yormama gerek yok kp kv yardım edıor dıyıp gevsıorlar.

anneannemle dedemde böyleydi..
varsa yoksa biricik oğullları..kızlarını 14 15 yaşında evlendirmişler başımızdan gitsinler diye..
ha ne oldu...öyle bi geline düştüler ki..dünyaları zehir oldu..
ha şimdi pişman oldu anneannem kızlarına yöneldi ama ne fayda..
kalpteki o yara geçmiyor malesef.
yerinizde olsam mesafe koyarım.
fazla görüşmem.azimle kendi yuvam için didinir,tenezzül etmem hiçbirşeylerine..

Kimseden birşey ummayin ki uzulmeyesiniz.
Adalet yerini bulur elbet.
Çocuklara yapılanlar nedense kul hakkı olarak görülmüyor ama en büyük kul hakkı işte ayrımcılık daha ne olsun..

Bazen uzulup bazen guluyorum iste..
Aynen oyle buyuklerinden onu gorupte cocuguna onu yapmamasi lazim benimde kizdigim nokta bu canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…