• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılmayı nasıl başardınız bu durumda ?

coolss87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
310
36
38
37
arkadaşlar 10 aydır bi ilişkim var. ilk başlarda aradığım erkek dedim. aileme uygundu mutaassıptı.

neyse face ten geçmiş konuşmalarını okudum az önce. bi kaç sene önce baya baya içki kullanıyomuş. bana sadece senede bi kez o da çok az içerim demişti. ama geçmişte öyle değilmiş. hatta bi kız arkadaşına yazmış ki hani bende içiçektik. daha sonra bu bana ben hiç kız aramadım ilişki istemedim filan tarzı konuşurdu hep baya da kendini beğenmiş biri. ama face te kız arkadaşına durmadan hani bana kız ayarlamadın. işte gamze yi çok beendim onu ayarla bana filan demiş.

bi de konuşma tarzı da çok rahatsız edici. böyle küfürlü ve hani arkadaşta olsa kızla konuşulmamsı gereken şeyleri konuşmuş arada. yani biraz rahat. bana bu yönlerini göstermedi.

ilişkimizde ciddi evlilik planları yapıyoruz. ama ben korkuyorum bu insandan yüzde yüz emin değilim :( yakınlaşmlarımızda oldu. o konuda da vicdan yapıyorum. ayrıldım başkası karşıma çıktı sorarsa ne derim ona. ne biliyim herşeyi düşünüyo insan. niye yaparken düşünmedin derseniz haklısınız ama yaşaynca anladım yanlış olduğunu :/

tek bildiğim korkuyorum. benim durumumda olan var mı fikrinize ihtiyacım var ?

arkadaşlar 10 aydır bi ilişkim var. ilk başlarda aradığım erkek dedim. aileme uygundu mutaassıptı.

neyse face ten geçmiş konuşmalarını okudum az önce. bi kaç sene önce baya baya içki kullanıyomuş. bana sadece senede bi kez o da çok az içerim demişti. ama geçmişte öyle değilmiş. hatta bi kız arkadaşına yazmış ki hani bende içiçektik. daha sonra bu bana ben hiç kız aramadım ilişki istemedim filan tarzı konuşurdu hep baya da kendini beğenmiş biri. ama face te kız arkadaşına durmadan hani bana kız ayarlamadın. işte gamze yi çok beendim onu ayarla bana filan demiş.

bi de konuşma tarzı da çok rahatsız edici. böyle küfürlü ve hani arkadaşta olsa kızla konuşulmamsı gereken şeyleri konuşmuş arada. yani biraz rahat. bana bu yönlerini göstermedi.

ilişkimizde ciddi evlilik planları yapıyoruz. ama ben korkuyorum bu insandan yüzde yüz emin değilim :( yakınlaşmlarımızda oldu. o konuda da vicdan yapıyorum. ayrıldım başkası karşıma çıktı sorarsa ne derim ona. ne biliyim herşeyi düşünüyo insan. niye yaparken düşünmedin derseniz haklısınız ama yaşaynca anladım yanlış olduğunu :/

insanlar emin oldugu kisilerle bile bazen yurutemiyor..
bin tane acaba'yla bi atese atilma..
madem pismansin; Allah a sigin af dile ve tekrarlama..

insanlar emin oldugu kisilerle bile bazen yurutemiyor..
bin tane acaba'yla bi atese atilma..
madem pismansin; Allah a sigin af dile ve tekrarlama..

haklısın kesinlikle. o yüzden çok tedirginim zaten. insn yüzde yüz inansa bile korkuyor çoğu zaman tanıyamıyor karşısındakini..

onunla nasıl konuşmalıyım ne demeliyim?

Eminim sizin de geçmişte kalan nahoş anılarınız vardır.

Geçmiş gitmiş, neden kurcalıyorsunuz?

yok o konuşmalarına çok takılmadım. bana yalan söylüyor gibi onu izah etmeye çalıştım. hani buram buram övündüğü şeyler öyle değil gibi. hadi içki konusu söylemişti içerim ama senede bir dedi. ama baya baya içiyor gibi muhabbetlerde. takıldığım noktalar bunlar

Şu araştırmayı baştan yapsaydın.
Bu acele niyeydi ki!...
Özel anlar, özel günlerde yasanmalı.
SEVGİLER;:))

Durum net aslında seni elde etmek için aslında olmadığı biri gibi olmuş. Kimse zaten garip yönlerini anlatmaz karşısındakine. Keşke emin olmadan yaşamasa hemcinslerimiz bazı şeyleri. Dikkat et derim. Sırf yaşadın diye mecbur değilsin. Sırf facebooktaki konuşmalarla kalmayabilir.
Hoş onları okuyacağını bile bile nasıl şifresini vermiş oda ilginç:KK64:

Durum net aslında seni elde etmek için aslında olmadığı biri gibi olmuş. Kimse zaten garip yönlerini anlatmaz karşısındakine. Keşke emin olmadan yaşamasa hemcinslerimiz bazı şeyleri. Dikkat et derim. Sırf yaşadın diye mecbur değilsin. Sırf facebooktaki konuşmalarla kalmayabilir.
Hoş onları okuyacağını bile bile nasıl şifresini vermiş oda ilginç:KK64:

konuşmalar baya eski 2 yıl öncesi o kadar eskiye gideceğimi tahmin edememiştir belki. aynen öyle emin olmadan yaşanmamalıymış. işte ilişki içinde olunca anlamıyor insan.

Senin gözüne girmek için böyle şeyler diyebilir.
Ben büyütülecek durumlar olduğunu düşünmüyorum.
Ayrıca vicdan yapacak ne var ya? Bu kafa yapısından kurtulmalısın.
Seversin birini ya da hoşlanırsın ve doğal olarak yakınlaşmak istersin.
Ten uyumunu bilmediğin bir insanla evlilik düşünmek olmaz zaten.
İyi ki de yaptıklarına. Kötü bir şey yok ortada.
Bundan ayrılırsan da, hayatına girecek yeni insana detay vermek zorunda değilsin.
Boşuna kafana takıyorsun.

Senin gözüne girmek için böyle şeyler diyebilir.
Ben büyütülecek durumlar olduğunu düşünmüyorum.
Ayrıca vicdan yapacak ne var ya? Bu kafa yapısından kurtulmalısın.
Seversin birini ya da hoşlanırsın ve doğal olarak yakınlaşmak istersin.
Ten uyumunu bilmediğin bir insanla evlilik düşünmek olmaz zaten.
İyi ki de yaptıklarına. Kötü bir şey yok ortada.
Bundan ayrılırsan da, hayatına girecek yeni insana detay vermek zorunda değilsin.
Boşuna kafana takıyorsun.

bilmiyorum çok takılıyorum bu konuya elimde değil sanki. nasıl diyim ayrılmam gerekiyo gibi geliyo bu insandan ama yaşadıklarımda aklımdan çıkmıyor bir türlü. nasıl ayrılcam diyorum.

ilişkiye ciddi başladık. evlencez diyerek başladık. bilmiyorum ya valla sevgilimin olmadığı zamanlar çok üzülüyodum. niye yok diye

keşke e hiç olmasaymış yalnız ne mutluymuşum :(

konuşmalar baya eski 2 yıl öncesi o kadar eskiye gideceğimi tahmin edememiştir belki. aynen öyle emin olmadan yaşanmamalıymış. işte ilişki içinde olunca anlamıyor insan.
2 yıl önce öyleydi diye şimdi de öyle olacak değil ama içki konusunda falan yalan söylemesi tamamen seni gözüne girmek için. ki elde de etmişte. hayırlısı olsun hakkında. ama yarın bir gün gerçekten ayrılmak istediğinde vicdan yapma olan olmuş..

ilişkimizde ciddi evlilik planları yapıyoruz. ama ben korkuyorum bu insandan yüzde yüz emin değilim :KK43: yakınlaşmlarımızda oldu. o konuda da vicdan yapıyorum. ayrıldım başkası karşıma çıktı sorarsa ne derim ona. ne biliyim herşeyi düşünüyo insan. niye yaparken düşünmedin derseniz haklısınız ama yaşaynca anladım yanlış olduğunu :/

Birlikte oldunuz sanirim öyle mi

bilmiyorum çok takılıyorum bu konuya elimde değil sanki. nasıl diyim ayrılmam gerekiyo gibi geliyo bu insandan ama yaşadıklarımda aklımdan çıkmıyor bir türlü. nasıl ayrılcam diyorum.

ilişkiye ciddi başladık. evlencez diyerek başladık. bilmiyorum ya valla sevgilimin olmadığı zamanlar çok üzülüyodum. niye yok diye

keşke e hiç olmasaymış yalnız ne mutluymuşum :KK43:

Hiçbir ilişkiye ciddi başlamak diye bir şey olamaz bence.
Ciddi ya da ciddiyetsiz başlamanın bir önemi yok.
Daha nasıl tam tanımadan ciddi düşünülebilir ki?
Tanıma evresinde karar verilir bazı şeylere.

Toplumun dayattığı saçma sapan fikirler yüzünden takıyorsun dediğin mevzuya.
Üzülüyorum ben senin gibi kızlar için.
Sevişmeyi, öpüşmeyi pis işler olarak gören sonra da evlenince vajinismus oluyor.
Bu da mutsuzluğu beraberinde getiriyor. Kadınlığını yaşayamıyorlar.
Oku öğren araştır, kendi fikirlerin olsun.
Bakış açını değiştirmediğin sürece böyle kıvranırsın.
Sağlıklı ilişkilerin olmaz.

2 yıl önce öyleydi diye şimdi de öyle olacak değil ama içki konusunda falan yalan söylemesi tamamen seni gözüne girmek için. ki elde de etmişte. hayırlısı olsun hakkında. ama yarın bir gün gerçekten ayrılmak istediğinde vicdan yapma olan olmuş..

hiç düşünmemişim ben bu insandan ya ayrılırsam diye ve ayrlıca kaldıramıycağım şeyler yaşamışım meğer.. haklısın olan oldu demekten başka yapcaka bişey yok

ilişkimizde ciddi evlilik planları yapıyoruz. ama ben korkuyorum bu insandan yüzde yüz emin değilim :KK43: yakınlaşmlarımızda oldu. o konuda da vicdan yapıyorum. ayrıldım başkası karşıma çıktı sorarsa ne derim ona. ne biliyim herşeyi düşünüyo insan. niye yaparken düşünmedin derseniz haklısınız ama yaşaynca anladım yanlış olduğunu :/

Ileriye dönük ilişkilerde kafanizda en ufak şüphe varsa zamaninda bitirmek en iyisi. Erkekler genelde hep bu dilde konusur küfürlü argo falan kendilerini ispatliyorlar akillari sira ama son derece itici oluyorlar.

Ileriye dönük ilişkilerde kafanizda en ufak şüphe varsa zamaninda bitirmek en iyisi. Erkekler genelde hep bu dilde konusur küfürlü argo falan kendilerini ispatliyorlar akillari sira ama son derece itici oluyorlar.

evet çok çok itici. arkadaşlarıyla konuşmaları çok iğrenç gerçekten. onlar hadi neyse erkek muhabbeti dedim çok takılmadım zaten küfretmesine..

hiç düşünmemişim ben bu insandan ya ayrılırsam diye ve ayrlıca kaldıramıycağım şeyler yaşamışım meğer.. haklısın olan oldu demekten başka yapcaka bişey yok
duygularla hareket etmemek gerekiyor işte yoksa sonunda üzülüyor insan. mantık hep olmalı. ben birlikte oldun sanmıştım olmadıysan zaten hiç mecbur hissetmene gerek yok.

Bastırılmış duyguları olan insanlar en ufak ferahlıkta bu şekle dönüşüyorlar bunun örneklerini bu sitede bolca bulabilirsiniz mutaasıp sanılan erkeklerin çoğunda ilerleyen yıllarda şiddet, aldatma, kötü arkadaş ayakları hatta ve hatta madde bağımlılığı görülüyor nedeni aile baskısı yüzünden sağlıklı ergenlik dönemi geçirememelerinden kaynaklı

Back