• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılmayı nasıl başardınız bu durumda ?

Hiçbir ilişkiye ciddi başlamak diye bir şey olamaz bence.
Ciddi ya da ciddiyetsiz başlamanın bir önemi yok.
Daha nasıl tam tanımadan ciddi düşünülebilir ki?
Tanıma evresinde karar verilir bazı şeylere.

Toplumun dayattığı saçma sapan fikirler yüzünden takıyorsun dediğin mevzuya.
Üzülüyorum ben senin gibi kızlar için.
Sevişmeyi, öpüşmeyi pis işler olarak gören sonra da evlenince vajinismus oluyor.
Bu da mutsuzluğu beraberinde getiriyor. Kadınlığını yaşayamıyorlar.
Oku öğren araştır, kendi fikirlerin olsun.
Bakış açını değiştirmediğin sürece böyle kıvranırsın.
Sağlıklı ilişkilerin olmaz.

ciddiden kastım sonuçt hayatıma kimseyi almamışım bu yaşıma kadar. bundan sonraakide ciddi olucaktı tabi. belli bi yaş var neticede.

şöyle diyim sana bana da öpüşmek sevişmek anormal gelmezdi. hatta tabi olcak iki sevgili arasıda derdim. arkadaşlarım anlatırdı ilişkilerini normal gelirdi çevrem öyle düşünürdü çünkü. taki yaşayıpta ayrılma düşüncesi olana kadar.

belki yapıyla alakalı bi durum. pişman olcaktın o zaman yapmasaydn derseniz sonuna kadar haklısınız ne diyebilirim ki...

yok birlikte olmadım. o kadar ileri gitmem evlenmeden. bu yaşadıklarım da fazla geldi bana :/ ilk defa yaşadım ilk sevgilimdi ilk ve son olmasını istemiştim.
Boşver erkekler neler yaşiyor takma kafana o kadar ileride evleneceğin erkek kim bilir kaç kizla neler yaşadı. Ne yüzle sana neyi soracak. Bir süru kizla birlikte olup eline erkek eli değmemiş arayan erkekler ya sapıktir ya da kör.

arkadaşlar 10 aydır bi ilişkim var. ilk başlarda aradığım erkek dedim. aileme uygundu mutaassıptı.

neyse face ten geçmiş konuşmalarını okudum az önce. bi kaç sene önce baya baya içki kullanıyomuş. bana sadece senede bi kez o da çok az içerim demişti. ama geçmişte öyle değilmiş. hatta bi kız arkadaşına yazmış ki hani bende içiçektik. daha sonra bu bana ben hiç kız aramadım ilişki istemedim filan tarzı konuşurdu hep baya da kendini beğenmiş biri. ama face te kız arkadaşına durmadan hani bana kız ayarlamadın. işte gamze yi çok beendim onu ayarla bana filan demiş.

bi de konuşma tarzı da çok rahatsız edici. böyle küfürlü ve hani arkadaşta olsa kızla konuşulmamsı gereken şeyleri konuşmuş arada. yani biraz rahat. bana bu yönlerini göstermedi.

ilişkimizde ciddi evlilik planları yapıyoruz. ama ben korkuyorum bu insandan yüzde yüz emin değilim :KK43: yakınlaşmlarımızda oldu. o konuda da vicdan yapıyorum. ayrıldım başkası karşıma çıktı sorarsa ne derim ona. ne biliyim herşeyi düşünüyo insan. niye yaparken düşünmedin derseniz haklısınız ama yaşaynca anladım yanlış olduğunu :/

tek bildiğim korkuyorum. benim durumumda olan var mı fikrinize ihtiyacım var ?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/paranoid-sizofreni-cikan-kocammm.736108/
Bakın benzeri bir konu daha

duygularla hareket etmemek gerekiyor işte yoksa sonunda üzülüyor insan. mantık hep olmalı. ben birlikte oldun sanmıştım olmadıysan zaten hiç mecbur hissetmene gerek yok.

kesinlikle duygular öne geçince mantık gdiyor. o kadar seviyordum ki ayrılma düşüncesi bile ruhumu daraltırdı göğsüm sıkışırdı.

şu an ise ayrılmam gerektiğini düşünüyorum. ciddi manada soğudum sanırım...

Boşver erkekler neler yaşiyor takma kafana o kadar ileride evleneceğin erkek kim bilir kaç kizla neler yaşadı. Ne yüzle sana neyi soracak. Bir süru kizla birlikte olup eline erkek eli değmemiş arayan erkekler ya sapıktir ya da kör.

evet var öyleleri de. o da nasıl bir vicdandır ya. Allah korusun öylesinden

ciddiden kastım sonuçt hayatıma kimseyi almamışım bu yaşıma kadar. bundan sonraakide ciddi olucaktı tabi. belli bi yaş var neticede.

şöyle diyim sana bana da öpüşmek sevişmek anormal gelmezdi. hatta tabi olcak iki sevgili arasıda derdim. arkadaşlarım anlatırdı ilişkilerini normal gelirdi çevrem öyle düşünürdü çünkü. taki yaşayıpta ayrılma düşüncesi olana kadar.

belki yapıyla alakalı bi durum. pişman olcaktın o zaman yapmasaydn derseniz sonuna kadar haklısınız ne diyebilirim ki...

Ciddi olacaktı tabii ne demek? =)
Ciddi olup olmayacağı tanıdıkça belli olur.
Niyet olarak ciddiyetsiz yaklaşıp sonradan ciddileşen insanlar da var.
Birbirlerini sevdikçe olan bir şey.
O yüzden işin içine o sıfatlar yüklenince bir ağırlık çöküyor.
Sana da olan bu. Halbuki daha rahat ve akışa bırakan bir yapın olabilse böyle düşünmezdin.
Bunu kastettim.

Düşünce yapını pratiğe dökünce sana uygun düşmemiş demek ki.
Hayırlısı olsun diyelim.

evet doğru hastalığın nedeni o olabilir
Yanlış anlamayın muhafazakâr olacağız diye gençler sürekli kısıtlanıyor ve çoğunda böyle sıkıntılar patlak veriyor bir abla tavsiyesi olsun ilerde Allah izin verir de çocuk sahibi olursanız siz bari bu kötülüğü yapmayın evladınıza sevap diye diye daha büyük günahlara sokuyorlar gençleri :( :(

Gecmisi seni ilgilendirmez ..

Aynen senin gecmisinin oldugu gibi ,.sen onun konusma tarzina takmissin ki bu gecmiste olan bisey..

Peki , oda senin gecmisine takilirsa ne olucak?

Seninde hatalarin olmus gecmiste .. kendini onun yerine koy...

Gecmisi seni ilgilendirmez ..

Aynen senin gecmisinin oldugu gibi ,.sen onun konusma tarzina takmissin ki bu gecmiste olan bisey..

Peki , oda senin gecmisine takilirsa ne olucak?

Seninde hatalarin olmus gecmiste .. kendini onun yerine koy...
[/QUOTE]

farkındaysan takıldığım geçmişi değil. bana senede bir kez max. iki kez içerim diyen insan. iki günde bir içki muhabbeti yapmış. nerde içelim bilmemne diye.

bir de yok ben işte doğru düzgün kimseyle çıkmadım. kimseyi sevemedim kimseden hoşlanmadım ilişki istemedim. bana hep böyle derdi. ama orda kız arkadaşına yalvarmış resmen bana kız bul diye her konuşmasında. sonrasında da bana gamze yi ayarla bi ayarlamadın gitti diye bi sürü muhabbeti var.

ben bana yalan söylemesine takılım anlıycağın. konuşma tarzı da hoş değil tabi ama onu ayrı i kenarda tutuyorum takılmadım yani..

Yanlış anlamayın muhafazakâr olacağız diye gençler sürekli kısıtlanıyor ve çoğunda böyle sıkıntılar patlak veriyor bir abla tavsiyesi olsun ilerde Allah izin verir de çocuk sahibi olursanız siz bari bu kötülüğü yapmayın evladınıza sevap diye diye daha büyük günahlara sokuyorlar gençleri :KK43: :KK43:

baskı kurmak doğru değil ama dinimizde de böyle bi durum var. muahafazar olacagız diye değilki.

hastalığın sebebi direk ona bağlanamaz bir sürü nedeni vardır etiyoloji de.. baskı kurmak doğru değil. o yüzden zorlama yoktur denmiş dinimizde...

baskı kurmak doğru değil ama dinimizde de böyle bi durum var. muahafazar olacagız diye değilki.

hastalığın sebebi direk ona bağlanamaz bir sürü nedeni vardır etiyoloji de.. baskı kurmak doğru değil. o yüzden zorlama yoktur denmiş dinimizde...
Ben sadece öneride bulundum Allah en büyük nimeti insanlığa vermiş AKIL kullanıp kullanmamak sizin elinizde :)

Ben sadece öneride bulundum Allah en büyük nimeti insanlığa vermiş AKIL kullanıp kullanmamak sizin elinizde :)

kesinlikle. benim üzerimde hiçbir baskı yok ama düşüncem bu yönde. herkesin kendi fikri ve düşüncesi saygı duyarım ;)

haklısın kesinlikle. o yüzden çok tedirginim zaten. insn yüzde yüz inansa bile korkuyor çoğu zaman tanıyamıyor karşısındakini..

onunla nasıl konuşmalıyım ne demeliyim?
onu bilemem ki, herkesin iliskisinde diyalog tarzi baskadir..

adam bildiğiniz alkolikse eğer bunu kısa sürede aşamazdı...
sizinle beraberliği süresinde de bunu fark ederdiniz...

gerçekten geçmişte kalmış olabilir...

bir de erkeklerin içmeye gidelim, kız bulmaya gidelim, ruslarla kaçamak yapalım vb boş muhabbetleri oluyor...
bu muhabbetler o eylemleri illa ki yaptıkları anlamına da gelmiyor, ya da yapsalar bile her defasında yaptıkları anlamına gelmiyor...

bana kalırsa sadece boş ve iğrenç muhabbetler...

ve yine aynı boş muhabbet çeşidi kız arkadaşlara gidip ; "hani bana kız ayarlayacaktın eh ehe" şeklinde sululuklar yapmak...
bu da bir çeşit boş klasik muhabbet...

geçmişte olan şeylere bence bu kadar kafa yormayın...
10 ay da çok kısa bir süre değil, az çok tanımışsınızdır, gerçekten değişmiş ve önüne bakan ciddi bir adam olmuş olabilir...

insanları seneler önceki halleriyle değerlendirirsek , kusursuz kimse kalmaz diye düşünüyorum...

İlerisi için düşündüğünden yakınlaşmakta sorun görmemişsin, hayatta hiç bir şeyin garantisi yok. Herkesin kendince hayata bakışı, yaşayışı, kuralları var. Yakınlaşmanın evliliğe özgü olduğunu düşünüyorum. Çünkü sonrasında eğer ki ilişki biterse geriye bu tip pişmanlıklar kalıyor. Yapacak bir şeyin yok, sırf yakınlaştın diye de olmayacak kişiyle devam edemezsin. Bir daha karşına çıkan kişilerde daha dikkatli olursun. İlişkilerinde ise bu durumdan bahsetme. Samimi davranışlarda bulunan beyler bir anda namus abidesi kesilip yargılarlar. Sana kalsın.

Back