Çok güzel giden bir ilişkim var her şey çok ama çok güzeldi. Ama tek ve en büyük sorun tartışma sonrası erkek arkadaşımın bunu görmezden gelmediydi. Kırgın uyumayalım dememe ve sorunları hemen halledelim dememe rağmen hiç bir zman dediğime uymadı. Haklı olduğum halde hep kırgın uydum gönlümü hiç almıyordu. Bu aralar psikolojik olarak iyi değilim sürekli ağlıyorum ve mutsuzum hem ailevi hem iş ortamımda hem de ilişkimde son tartışmadan bu yana kendimi değersiz hissediyorum. Aile i sorunlarımı çözemedim için işimi değiştiriyorum . İş ortamımızda sorunlar ailevi kaynaklı olduğu için orayı bırakıyorum. Ve en önemlisi dün sevgili arayıp ayrılmak istediğimi söyledim . Telefonda ağlayarak değersiz hissediyorum dedim. Seni seviyorum ve seninle çok mutluyum dedim. Hayatımı değiştiriyorum ve değersiz hissettiren kimseyi istemiyorum yeterince değersiz hissediyorum dedim ve ayrılmak istediğimi söyledim. Ben hayır olmaz seni seviyorum destek olucam sana demesini beklerken o bana şuan aklın başında deil o zaman konuşuruz bu konutunda zamana bırakalım dedi ve telefonu kapattık. Dünden beri ağlıyorum herşey çok güzeldi neden böyle. Zamana bırakalım deyip instadan story atıp bana gizlemiş. Dünden razı mıydı ?