Çok yeni bir olay ne yapacağımı bilemiyorumKadına değil de nişanlına ver o dersi önce.
Yeni üye olduğum için siteyi tam kavrayamadım canım. Mesaj içeriği kadın aklına geleni sormuş nişanlım sadece cevap vermiş kadın evine davet ettiğinde nişanlım sert bir cevapla konuşmayı kesmiş. Tek sorun bana göstermek için aldığı ekran görüntülerini benim o anlatmadan yakalamış olmamKonuyu bdv ye açarsan daha çok yorum gelir..
Mesajlaşmanın içeriği nasıl? Sarhoş kafayla yazılabilecek şeyler mi yoksa bilinçli yazılan şeyler mi ?
Yeni üye olduğum için siteyi tam kavrayamadım canım. Mesaj içeriği kadın aklına geleni sormuş nişanlım sadece cevap vermiş kadın evine davet ettiğinde nişanlım sert bir cevapla konuşmayı kesmiş. Tek sorun bana göstermek için aldığı ekran görüntülerini benim o anlatmadan yakalamış olmam
Yeni üye olduğum için siteyi tam kavrayamadım canım. Mesaj içeriği kadın aklına geleni sormuş nişanlım sadece cevap vermiş kadın evine davet ettiğinde nişanlım sert bir cevapla konuşmayı kesmiş. Tek sorun bana göstermek için aldığı ekran görüntülerini benim o anlatmadan yakalamış olmam
Arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum. Aslında dertleri kendi içinde patlayan bir insan olarakta iyi oldu
Bugün nişanlımın telefonunda bir kızla mesajlaşmalarıı yakaladım. Nişanlımın tek suçu içme dememe rağmen sarhoş olana kadar içip, o kafayla kadının mesajlarına cevap vermesi ((bitir dediğinizi duyar gibiyim))))
Kadın kavgalı olmamızdan faydalanarak meslek edindiği bu davranışı nişanlımla da yapmak istemiş. Bu olayı da mesajları gördükten sonra tansiyonumun düştü yere yığıldım korkusuna her şeyi açıkladı. Ne yapacağımı bilmiyorum nişanlım çok güvenilir biridir aslında nasıl cevap verdi anlayamadım üstelik bir yıla kadar evlenmeyi düşünüyoruzKadını aradım pişkin pişkin konuşup telefonu suratıma kapattı sizce kadına unutamıycağı bir ders vermeli miyim kafam çok karışık
Kendini bilmeyecek kadar sarhoş biri atılan mesajlara normal cevap verip üstüne nişanlısına göstermek için ekran görüntüsü alamaz bence.