Ayrılmalı mıyım, galiba soğudum?

Bu üniversite okumaya gidip evlenip boşanmış veya birlikte olduğu adamın evli olduğunu bilmeyen genç kızlar beni çok endişelendiriyor.

Gençsiniz geleceğiniz belli ki parlak tazecik bir genç kızsın İnanın her aşk acısı geçiyor. Kendinizi böyle bir ilişkiye mi layık görüyorsunuz? Ondan uzakta onun etkisinde kalmadan düşünme fırsatınız olmuş dışardan bakabilmişsiniz ilişkinize ve mantıklı bulmamışsınız yürütmeye ne hacet?

Hayır akademisyen, bizim bölümde değil...

Adam sizden ne kadar büyük ? Konunuzda adamın boşandığına dair somut hiç bir ifade yok.

Hatta adamın size bir arkadaşıyla şehir dışına çıkacağını söyleyip ; eşi ve kızıyla gitmesi boşanmamış olduğunu düşündürüyor.

Ya dediğim gibi boşanma konusunda eminim. Elimde e devlet şifresi bile var oradan bile teyit ettim. Ayrıca ailesiyle tanıştırdı ve arada bir görüşüyorduk, annesi yengeleri geçmişini biliyor musun başından evlilik geçtiğini vs sorguladılar, onlar da yalnız kaldıkça eski evliliğinden bahsettiler niye boşandığını vs söylediler. Hatta benimkinin boşanma sürecinde evi ve arabaları eşine bırakıp valiz alıp ailesinin yanına yerleştiğini sıfırdan hayat kurduğunu, onu ilk kez mutlu gördüklerini anlattılar. Annesi de olmaz olarak bakıyordu olaya benim okulum devam ettiği için özelikle.
Şehir dışı meselesi de eski eşinin aracı bozulmuş, ve kızı için kullanıyor genelde onu götürüp gelirken vs. Şehir dışından parça getirmeleri gerekmiş usta bunun tanıdığı olunca kadını yalnız göndermek istememiş. Mesajlarını vs hep gösterir telefonu elindedir yani o yüzden kadınla aralarındaki iletişimi bile biliyorum.

20 yaşında pırıl pırıl bir dr adayısın. boşanmış, bir çocuklu ve problemli adamla işin ne? şu anda yaşadıklarınız çok eşsiz falan geliyor belki ama bitirmekle kendine büyük bir iyilik yapmış olursun.

Doğru söylüyorsunuz. Öyle bir kaptırdım ki mantıklı düşünüp ondan uzak kalınca asla anlam veremiyorum bu duruma ama yan yana gelince tüm mantıklı düşüncelerim gidiyor. O yüzden böyle uzun süre ayrı kalacakken bitsin gitsin istiyorum. Yanındayken özellikle başlarda eşsiz ve büyülü geliyordu her şey ama sonrasında hep içimde acabalar ve kuşkular vardı, korkuyordum bazı şeylerden vs vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…