• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılmakla yanlış mı yaptım

sunshine44

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
428
14
18
İzmir
iki yıllık erkek arkadaşım aniden garip hareketlere girdi ve aklını yitireceğini hissetti doktora gittiginde obsesif kompulsif teşhisi konulmuş fakat o kadar zorlu bi dönemdi ki çok üzüldüm ağladım yıprandım ilişkimiz eskisi gibi olmadı sonunda dayanamadım ve ayrıldım ara ara konuştuk hep arkadaşça fakat geçen gün beni arayıp barışmak istediğini o halde bırakıp gittiğim için kırıldığını fakat yeni bir şans daha vermemi istedi ama ben kafamda bitirmiştim olmaz diye reddettim hep çok yalvardı beni daha da üzdü ama gelecek göremediğim için başlamadım tekrardan..bu devam etti sonunda Allah aşkına bırak beni dedim bu kadar ezmene gerek yoktu dedi tamam bıraktım seni falan dedi ben helallik istedim ama hakkımı helal etmiyorum etmicem dedi ben daha bişey demedim bu olayın üstüne bir hafta geçti o kadar mutsuzumki bu ağırlıkla nasıl eskisi gibi devam edicem hayatıma bilmiyorum çokmu yanlış yapmışım kızlar yardım edin

iki yıllık erkek arkadaşım aniden garip hareketlere girdi ve aklını yitireceğini hissetti doktora gittiginde obsesif kompulsif teşhisi konulmuş fakat o kadar zorlu bi dönemdi ki çok üzüldüm ağladım yıprandım ilişkimiz eskisi gibi olmadı sonunda dayanamadım ve ayrıldım ara ara konuştuk hep arkadaşça fakat geçen gün beni arayıp barışmak istediğini o halde bırakıp gittiğim için kırıldığını fakat yeni bir şans daha vermemi istedi ama ben kafamda bitirmiştim olmaz diye reddettim hep çok yalvardı beni daha da üzdü ama gelecek göremediğim için başlamadım tekrardan..bu devam etti sonunda Allah aşkına bırak beni dedim bu kadar ezmene gerek yoktu dedi tamam bıraktım seni falan dedi ben helallik istedim ama hakkımı helal etmiyorum etmicem dedi ben daha bişey demedim bu olayın üstüne bir hafta geçti o kadar mutsuzumki bu ağırlıkla nasıl eskisi gibi devam edicem hayatıma bilmiyorum çokmu yanlış yapmışım kızlar yardım edin

bence ayrılmak la hata yapmışsın en azından iyileşmesini bekleyebilirdin sonuçta ortada paylaşılmış birseyler var ayrılmayı düşünüyorsan bile hasta zamanında yanında olmalıydın sonuçta bu hastalık yani üstelik birde pskolojik hastalık bana kalırsa sen hata yapmışsın

bence ayrılmak la hata yapmışsın en azından iyileşmesini bekleyebilirdin sonuçta ortada paylaşılmış birseyler var ayrılmayı düşünüyorsan bile hasta zamanında yanında olmalıydın sonuçta bu hastalık yani üstelik birde pskolojik hastalık bana kalırsa sen hata yapmışsın

haklısın aslında bende biliyodum cevabın bu oldugunu ama bir ay yanında kaldım sonra baktımki bişey değişmiyor aksine kötüye gidiyor ayrılmaktan başka çare kalmadı sabırsız biriyim ayrılmakta çözüm olmadı hiç mutlu değilim ama geriye dönemem yeniden umutlandırmak istemiyorum hakkım yok onu bidaha üzmeye çok zormuş çokk

Erkek arkadaşını çok zor bir durumda yalnız bırakmışsın ve böylece hem acı vermişsin o kişiye hem de artık hayatı boyunca kimseye güvenemeyecek hale getirmişsin.
Her şey iyiyken iyi hoş da sıkıntılı zamanlarda mı kötü
Aynı şeyi sen de yaşayabilirdin böylesine terkedilsen ne yapaar ne düşünürdün
Bu tür rahatsızlıklar tedavisi mümkün olmayan rahatsızlıklar değil
Yanında olup tedavisi için yardımcı olman lazımdı
Senin için daha da çabalardı ve mutlu bir geleceğiniz olabilirdi
Zor zamanlarında böylesine terketmen bana çok vicdansızca geldi
Eminim aynısını bir erkek bir kıza yapsa bu konu haftalarca konuşulur erkek yerden yere vurulurdu

Son düzenleme:
Tabiki karar senin kararin ama bence yanlis yapmissin, soyle bi dusunuyorumda gercekten sevmek kavraminda bana gore insanin ici elvermez birakip gitmeye hatta aklindan bile gecmez.. ama sen bu iliskide grlecek goremedigini soylemissin..bence bi kendini sorgula gercekten istiyorsan onu ne olursa olsun yaninda ol.. hayat bu yarin ne olacahimiz belli olmaz. Ama onu gercekten kircagini dusunuuosan son bir kez onu dusun ve daha fazla onu da yipratmadan bu iliskiyi sonlandir..

Back