Ayrılmak istemekte haksız mıyım?

Oyyy bici bici kuzuu anasının oğluşuuuu bir üşütme ateş ile tüm aile hastaneye gitmişler serum yemiş. Annesi aşırı bağımlı, anormal geldi bana. Sevgilin de yetişkin birey değil. Birbirinize hiç denk değilsiniz. En doğru kararı vermişsin uzak dur, kesinlikle hiç iletişime girme. Hayatını kurtar. Okurken şok oldum ya

O sırada 24 yaşında zatürre olup kimseye söylemeyip hastanede bir gece geçiren ben
Ya senin sevgilin minnoş mu bebişko mu acabaaa annesinin bitanesi Bence sevgilinle bir konuşsaydın ya hasta hasta adamı terk ettin adam yatıyor serumla orda

Annesi oğluna bağımlı birinden kaç kurtar kendini.. Asla devam etme asla.

Az bile yapmis ben numaramk degistiririrdm

Ay kaç arkana bakma, kadının oğlunu bir kundaklamadıgı, emzirmediği kalmış, belki de emziriyordur o da belirsiz

çok iyi yapmıssın.
Zira evlenseniz kayınvaliden evine gelip gelip oğlunu emzirmek isteyebilirdi.
benim kv de böyleydi başlarda giderdik oğlum eriyip bitmişsin derdi halbuki evlendikten sonra 10 kg aldı eşim,sabahın köründe gelir beni kaldırır oğlum uyusun derdi e ben niye uyanıyorum.
biz uyurken odada gezmeleri ,ben yataktan kalktığım gibi gelip eşimin yanına yatardı.
şimdi yüz bulamuyor ikimizden de duruldu gibi .

Kaç kaç kaç bu kisilerden hatta tanık programina yerleş estetik ol tipini degistir Şaka bir tarafa doğru karar vermîşsiniz sakin donmeyin

Ben bu konuda tutucuyum.kadınin erkekten büyük olduğu ilişkileri normal ve ideal bulamıyorum.sorunlu geliyor.genelleme yaptığım nadir konulardandır.istisnalar her konuda vardır.

kafa karışıklığın normal, ayrılmak isteyebilirsin. Evet yaşına göre büyümemiş bir insan gibi duruyor ayrılmakta haklısın ama engelleme olayını anlamadım. Engellemek çocukça geliyor bana sizi çokmu rahatsız ediyorlar

Ay boylelerini zaten adam diye koluna takamazsin okurken uyuz oldum anasinin kuzusu vakasi arkana bile bakma

Vallahi arkanıza dahi bakmayın …

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…