- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
-
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
oy süperr içim çekildi biran vallayok kendi üstüne benim değil sadece benim maaşımla ödeme yapıyorduk.şimdiden sonra kendisi ödemek zorunda.
evet. kimsesiz hissettiği için ses çıkaramadığını sanıp iyice üstüne çullanmışlar.. o pis herifin ailesi de tuz biber ekmiş..Aynen ya adam çocuğuna araba almış kredisini bu kadıncağıza ödetiyor. Var mı böyle birşey? İnsanda biraz onur olur.
arkadaşlar bende sürekli yazıyorum farkındayım ama dertleşmeye ihtiyacım var.kimseyede anlatamayınca böyle oluyor.kusura bakmayın.en son ayrılma kararından sonra bugün eşim mesaj atmış o çocuğu aslında ben istememiştim sen kırılma diye istiyormuş gibi yaptım hayatımı mahfettin nafaka filan vermeyeceğim. demiş.bende diğer çocuklarına nasıl sorumluluk duyuyorsan bu çocuğada duymak zorundasın yazdım.bana sülük demiş.bu sözden sonra istesede nafaka filan almayacağım artık.bu aykı maaşımda tamamen gitti nafaka ve araba kredisine.eş dost kendi başımın çaresine bakıp bu ayı geçireceğim.çok üzgünüm ne tuhaf şeyler duyuyorum.
zaten siz vazgecin diye hakaret etmis ki niye almayacaksibiz. Bu durymda daha cok hirslanirdim benarkadaşlar bende sürekli yazıyorum farkındayım ama dertleşmeye ihtiyacım var.kimseyede anlatamayınca böyle oluyor.kusura bakmayın.en son ayrılma kararından sonra bugün eşim mesaj atmış o çocuğu aslında ben istememiştim sen kırılma diye istiyormuş gibi yaptım hayatımı mahfettin nafaka filan vermeyeceğim. demiş.bende diğer çocuklarına nasıl sorumluluk duyuyorsan bu çocuğada duymak zorundasın yazdım.bana sülük demiş.bu sözden sonra istesede nafaka filan almayacağım artık.bu aykı maaşımda tamamen gitti nafaka ve araba kredisine.eş dost kendi başımın çaresine bakıp bu ayı geçireceğim.çok üzgünüm ne tuhaf şeyler duyuyorum.