ayrılma kararı aldıktan sonraki gelişmeler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen ya adam çocuğuna araba almış kredisini bu kadıncağıza ödetiyor. Var mı böyle birşey? İnsanda biraz onur olur.
evet. kimsesiz hissettiği için ses çıkaramadığını sanıp iyice üstüne çullanmışlar.. o pis herifin ailesi de tuz biber ekmiş..
Nastasya flipovna bacım sen gururlu bi kadınsın ondan şüphemiz yok ama yakında eski olacak o eşinde gururdan eser yok. o yüzden kendini de bebeğini de zor durumda bırakma. çatıııır çatır al nafakanızı..

arkadaşım yapma böyle yaaa
karşına geçip seni omuzlarından sarsmak istiyorum :) güzel kardeşim senin ne kadar gururlu, hanımefendi ve asil bir kadın olduğunu konularından biliyoruz ama bu başka mesele...
gururunu bir kenara bırak da önce maaşından şu kredi ödemesini iptal ettir ardından yasal yolda elinden ne geliyorsa yap hakaret yüzünden tazminat davası bile aç.
kendin için çocuğun için yapmıyorsan tüm kadınlar için yap bunu yap ki aklına yatan kadına nikahı basıp çok özür dilerim ama üreyip sonra arkasını dönüp giden bu bencil herife yaptıklarının sorumluluğunu maddi olarak ödet! emin ol bu tıynetteki bir varlık ancak cebinden para giderse canı acır. gururun fazla gelir, senin gururla reddettiğin nafaka ona ödül farkında mısın?
ya al nafakayı hayır kurumuna bağışla elini sürmek istemiyorsan

hayrına sadaka mı veriyor, çocuğuna veriyor o parayı.

söke söke alın o "sülük"ten nafakayı.

Çocuğun için nafaka istemek yapışmak değil kesinlikle, bu senin çocuğunun HAKKI! Bu konuda sakin geri çekilme! Sen o çocuğu tek başına yapmadın. Ayrıca esas sülük kendisi, senin üzerinden gecinmis resmen, kanını emmiş! Parazit, asalak herif!

Ayrıca nafakayi bırak, ondan maddi manevi tazminat iste! Ve emin ol alırsın tazminatı, mahkemeler kadını mağdur etmiyor. Biraz canını yakmalisin ki, anlasın bir kadını kullanıp kullanıp sonra da boşanmanın kolay olmadığını. En azından bir daha evlenmeye korksun, evlen se de karısına kotu davranmaktan korksun. Bu olayı illa ki çevresi duyar, duyan erkeklere de ders olsun! Biz savunmasız değiliz, hickimse yoksa bile yasalar bizim yanımızda! Biraz ders alsın bu tarz erkekler lutfen ya. Bi kadını incitip incitip de sonra boşanmak bu kadar kolay olmasın onlar iÇin, bi bedel odesinler!

Nafaka almayarak onun ekmeğine bal sürmüş olursunuz. Maddi imkanlarınız olsa bile bir kadın eminimki tek başına cocuk yetiştirmek çok zordur.

Hiç üşenmedim bu yazdığınız konunun üzerine açmış olduğunuz tüm konuları okudum. Kusura bakmayın ama eşiniz ve ailesi özellikle annesi tam bir karaktersiz. İnsan olsa bu kadar kötü olunmaz.

Hiç birşekilde nafaka almayaacağım diye bir şey yok. K*ç*ndaki donu bile alsanız hakkınızdır. Gerek kendiniz için gerekse çocugunuz için alacağınız hiç bir paradan sıfr'sülük' dediği için sakın vazgeçemeyin.

Öyle adamın donuna kadar alırım. Çocuğumun boğazından geçmese bile fakir bir çocuğu okuturum ama yine de alırım. Ay bir haftadır nasıl gerildim ben konularınıza klavye başında.İnanın yanınızda olsam ağzıma geleni sayardım o herife.Hiç te muhatap olmayın. Havlasın dursun.

konusahibim sen o adama geri de donersin, eski karisina nafaka da verirsin.
sen aci cekmekten cok mu hoslaniyorsun ?
Boyle bir herif icin hem de ?
nafaka almam ne demek ?
Senin deyil cocugunun hakki o.
Tamam o cocuga harcama ama gelicekte harcamasi icin biriktir madem.
Sen nasil oluyor da cocugunun hakkini almam deme hakkina sahip goruyorsun ki kendini ?

terbiyesiz adam.
elbette isteyeceksin nafakanı.
onun yıldırmalarına kulak asma.

Bukadar iyimser ve vicdanlı olmayın.

Cezası neyse ceksin o da.
Naapması gerekiyosa baba olarak yapacak.
Siz surekli onun aciklarini kapatmissiniz zaten
Sizsiz naapcak bakalım.

zaten siz vazgecin diye hakaret etmis ki niye almayacaksibiz. Bu durymda daha cok hirslanirdim ben

sen o nafakayı almazsan eğer, o da gider o parayı keyfine harcar. hatta tekrar bile evlenir.
yazık değil mi çocuklarına?

Bu işlerde gurur olmaz. O nafakayı alacaksın canım... Amacı zaten senin vazgeçmeni sağlamak. Sülükmüş terbiyesiz adam!

Benim kaynanam esim 4 yasindayken kocasindan ayrilmis ve gurur yapip kocasindan nafaka istememis. Gecenlerde yanina gittik yaninda ilkokuldan beri beraber oldugu arkadasi vardi. Konu acildi kadin dedi ki benim oglum İTÜ yu kazandi ama ortaokuldan beri dersanelere yolladik yoksa zordu dedi. Kaynanam da ben de okutmayi isterdim de durumlar bu kadardi dedi. Kadin da nafakani alsaydin dersanesine de yollardin okuluna da dedi. Kaynanam oyle kaldi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…