ayrılma kararı aldıktan sonraki gelişmeler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
nafaka eski eşinden olan çocuklarına verdiği nafaka, birde çocukları için araba aldı onun kredisine girdik.bunlarıda benim maaşımdan ödedik.üzgünüm ilk baştan hayır demeliydim.
canım araç ve kredi kimin üstüne
sen ödememelisin o nafakayı kesinlikle talimat falan varsa kaldır hemen

ben de şimdi tüm konularını bir çırpıda okudum.
ve nafakayı alman taraftarıyım. çünkü o bebeğinin rızkı evet. ve eskiden de evi sen geçindiriyomuşsun ama artık yalnızca senin gelirin olucak ve artık bir de bebeğin var zor olur yalnız başına geçinmen.
madem senden bebek istemiyodu sen ısrar ettin diye yaptıydı , hiç yapmasaydı hazır yapılmışları varmış zaten.
boşan tamamen kopar bağlarını ve o iğrenç aileyle de bir daha asla muhatap olma. keşke bebeğini görmelerini bile engelleyebilsen amaa nerdeee..
bebeğinin ve senin hakkınızda herşeyin hayırlısını versin Rabbim..

ya canım senin diğer konularınıda okudum okumuş etmiş koca kadınsın n.iye bu kadar ezik ve ürkek davranıyorsun sen ya .o kaynana var ya zaten doğumunda delirtti beni adam zaten ayda 200 tl getirisi bile olmayan biri sen bu adamı başından defetsen ne kaybedecen hamile kadından yemek esirgeyen aşırı kaprisli ailecek bencil tuhaf bir aile bunlar.
çocuğunada neler demiş e hangi sebep seni bu kadar ürkek yapıyor neyin gurur bu ayranları yok içmeye 1000 tl maaşla nafaka + araba alıyor sende diyorsun bana sülük dedi nafaka istemem.
ya Allahım adam seni resmen batakhane bir evde oturtuyor ordanda çıkabilmek için sobalı eve razı oluyorsun hep sana alternatifler sunmuş sende tamam demişsin.bu nasıl bir adamdır ki karısını o evde oturtmaya zorlar senin sülük denmesinden daha büyük sorunların var.
anası versin babası versin kendi versin kim verirse versin ama al o nafakayı

Bu adamın kahrı çekilmez. Ben ilk senin şu ev konunda demiştim. Seni ve bebeğini o soğuk kapısı kırık evde bırakmıştı ya hani annesine gitmişti oradan bitirirdim ben senin yerinde olsam.
Asıl sülük senin eşin kusura bakma, eşine verdiği nafakayı sana ödetiyor, çocuğuna aldığı arabanın kredisini sana ödetiyor. Sensiz ne yapar bilmiyorum. Resmen sana dayamış sırtını. Bırak ne hali varsa görsün. Senin ne güzel mesleğin var ya, yetersin çocuğuna.. Onun çocuklarının araba kredisini nasıl sana ödetir bir de utanmadan sana sülük diyor terbiyesiz. Ben senin yerinde olsam alırdım. Kaç zamandır onun çocuklarına sen bakıyorsun ya.

Nafaka istemiyorum da ne demek? Sülük dediği için mi? O çocuğunuzun hakkı ve vermek zorunda. Isterse küfür etsin ama söke söke alacaksınız. Hatta durduk yere çocuğun şu bu masrafı var diye parasını alacaksınız. Bu arada eski eşine dönecek bence haberiniz olsun

Eşiniz yansıtma yapıyor, sizin maaşınızla nafaka ödemesi asıl sülüklük. Sizde boşanırken elbette nafaka alacaksınız kendi bebeğiniz için. Öyle bir dünya yok ortada çocuk varken gurur yapılmaz. Hatır için bebek yapılmayacağını bilmesi gerekirdi kaç yaşında adamın.

arkadaşlar bende sürekli yazıyorum farkındayım ama dertleşmeye ihtiyacım var.kimseyede anlatamayınca böyle oluyor.kusura bakmayın.en son ayrılma kararından sonra bugün eşim mesaj atmış o çocuğu aslında ben istememiştim sen kırılma diye istiyormuş gibi yaptım hayatımı mahfettin nafaka filan vermeyeceğim. demiş.bende diğer çocuklarına nasıl sorumluluk duyuyorsan bu çocuğada duymak zorundasın yazdım.bana sülük demiş.bu sözden sonra istesede nafaka filan almayacağım artık.bu aykı maaşımda tamamen gitti nafaka ve araba kredisine.eş dost kendi başımın çaresine bakıp bu ayı geçireceğim.çok üzgünüm ne tuhaf şeyler duyuyorum.
bak kardes, esin ne derse desin isterse cocugu gormeyi reddesin konuyu inada bindiripde nafakayi almayacagim deme bu senin hem kanuni hem dogal hemde dinde yanlis birsey olmayan hakkin. suan cok taze oldugu icin boyle diyosun! ben ilk 6ay soz konusu etmedim ama hayat sartlari cok zor. zaten manevi olarak cocugun butun zorluklarini sen usteleneceksin en azindan maddi olarak yardimi dokunsun! cocugun icin dusun bunu yap

Bırak al gurur yapma hiç o keyfini sürerken sen geçim sıkıntısımınyaşiicaksın yalnız savaşmak zorunda değilsin we o nafakayı almalısın bence

Sensiz ne yapar bilmiyorum. Resmen sana dayamış sırtını.
ayrılma kararını verdiğinde barışalım demiş ya sana, işte bu alıntı yaptığım sebepten dolayı barışmak istemiştir.
esas sülük kendisidir. terbiyesiz ahlak yoksunları..

ayrılma kararını verdiğinde barışalım demiş ya sana, işte bu alıntı yaptığım sebepten dolayı barışmak istemiştir.
esas sülük kendisidir. terbiyesiz ahlak yoksunları..

Aynen ya adam çocuğuna araba almış kredisini bu kadıncağıza ödetiyor. Var mı böyle birşey? İnsanda biraz onur olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X