-
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
evet doğru anlamışsınız benim maaşımdan nafaka ve oğluna aldığı araba kredisini ödüyor.
Nafaka bir de diğer çocuklarına araba almis onun kredisini oduyormus konu sahibiDiğer çocukların nafakasını ödemek için mi sizinle evlenmiş? Nasıl bir adamdır bu ya? Sizin şu an en duygusal en kırılgan dönemleriniz.. Bu mu yapılmalıydı yani? Eşiniz sizinle sadece sömürmek için evlenmiş.. Çocuk olduğunda da besleyecek bir boğaz daha çıktı diye patlamış. Mesele bundan ibaret.
O nafakayı almalısın ! Aksi halde size edilen hakaretleri kabul etmiş olursun ve emellerine kavuşmasını desteklediğinle kalırsın bu kadar çabuk pes etme lütfenarkadaşlar bende sürekli yazıyorum farkındayım ama dertleşmeye ihtiyacım var.kimseyede anlatamayınca böyle oluyor.kusura bakmayın.en son ayrılma kararından sonra bugün eşim mesaj atmış o çocuğu aslında ben istememiştim sen kırılma diye istiyormuş gibi yaptım hayatımı mahfettin nafaka filan vermeyeceğim. demiş.bende diğer çocuklarına nasıl sorumluluk duyuyorsan bu çocuğada duymak zorundasın yazdım.bana sülük demiş.bu sözden sonra istesede nafaka filan almayacağım artık.bu aykı maaşımda tamamen gitti nafaka ve araba kredisine.eş dost kendi başımın çaresine bakıp bu ayı geçireceğim.çok üzgünüm ne tuhaf şeyler duyuyorum.
arkadaşlar bende sürekli yazıyorum farkındayım ama dertleşmeye ihtiyacım var.kimseyede anlatamayınca böyle oluyor.kusura bakmayın.en son ayrılma kararından sonra bugün eşim mesaj atmış o çocuğu aslında ben istememiştim sen kırılma diye istiyormuş gibi yaptım hayatımı mahfettin nafaka filan vermeyeceğim. demiş.bende diğer çocuklarına nasıl sorumluluk duyuyorsan bu çocuğada duymak zorundasın yazdım.bana sülük demiş.bu sözden sonra istesede nafaka filan almayacağım artık.bu aykı maaşımda tamamen gitti nafaka ve araba kredisine.eş dost kendi başımın çaresine bakıp bu ayı geçireceğim.çok üzgünüm ne tuhaf şeyler duyuyorum.
dönmek istiyormu bilmiyorum ki istese dönebilir mi kadınında bir düzeni vardı sonuçta onu tekrar kabul eder mi bir fikrim yok.ama öyle bir niyeti varsa açıkça söyleseydi keşke.bunlara lüzum yoktu.Bu adam eski esine mi dönmek istiyor acaba? Eski konuya baktim da..hep eski esinle kiyaslamis sizi..
resmen bahane üretiyor bosanmak icin sanki?
dönmek istiyormu bilmiyorum ki istese dönebilir mi kadınında bir düzeni vardı sonuçta onu tekrar kabul eder mi bir fikrim yok.ama öyle bir niyeti varsa açıkça söyleseydi keşke.bunlara lüzum yoktu.
al diyorsunuz ama adam çok kırıcı ben bu cümleleri duymak istemiyorum artık.onun vereceği üç kuruş kendine kalsın.heba ettiğim yıllara üzülüyorum çocuğuma dediklerine üzülüyorum.benden uzak dursun yeter başka bir şey istemiyorum.
o vazgeçti zaten aynı gün ayrılmak istemediğini söyledi ama ben artık katlanamıyorum ben hayır dedikçede bu kırıcı şeyleri söylüyor.esin cok dengesiz..ve ailesinin cevresinin gazina geliyor olabilir..
karsina cikip bosanmaktan vazgeciyorum derse hic sasirmam
veya senden bosandigina pisman olur eger bosanirsaniz..
Allah yardimcin olsun..böyle biri icin üzülmeye degmez inan
Valla şu eşini görsem oklavanın ucunda çeviririm herhalde. Çok sinirlendim. Ne derse desin, nafakanı al bence. O bunları söylemeye utanmıyor, sen niye gurur yapıyorsun. Yapma bence. Ben olsam böyle bir adamın donuna kadar alırım.Hak etmiş çünkü. Kesin anasının aklıyla hareket ediyordur. Yok misafirmiş yok bilmem neymiş, sudan sebeplerle ayrılmak istiyor. Canına oku bence. Ne alabiliyorsan al. Hak etmiş yani.arkadaşlar bende sürekli yazıyorum farkındayım ama dertleşmeye ihtiyacım var.kimseyede anlatamayınca böyle oluyor.kusura bakmayın.en son ayrılma kararından sonra bugün eşim mesaj atmış o çocuğu aslında ben istememiştim sen kırılma diye istiyormuş gibi yaptım hayatımı mahfettin nafaka filan vermeyeceğim. demiş.bende diğer çocuklarına nasıl sorumluluk duyuyorsan bu çocuğada duymak zorundasın yazdım.bana sülük demiş.bu sözden sonra istesede nafaka filan almayacağım artık.bu aykı maaşımda tamamen gitti nafaka ve araba kredisine.eş dost kendi başımın çaresine bakıp bu ayı geçireceğim.çok üzgünüm ne tuhaf şeyler duyuyorum.
o vazgeçti zaten aynı gün ayrılmak istemediğini söyledi ama ben artık katlanamıyorum ben hayır dedikçede bu kırıcı şeyleri söylüyor.
canım şu nafaka ve kredi işini bi açsan sinir oldumo vazgeçti zaten aynı gün ayrılmak istemediğini söyledi ama ben artık katlanamıyorum ben hayır dedikçede bu kırıcı şeyleri söylüyor.