ayrılma kararı aldıktan sonraki gelişmeler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nastasya flipovna

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
3.263
8.865
arkadaşlar bende sürekli yazıyorum farkındayım ama dertleşmeye ihtiyacım var.kimseyede anlatamayınca böyle oluyor.kusura bakmayın.en son ayrılma kararından sonra bugün eşim mesaj atmış o çocuğu aslında ben istememiştim sen kırılma diye istiyormuş gibi yaptım hayatımı mahfettin nafaka filan vermeyeceğim. demiş.bende diğer çocuklarına nasıl sorumluluk duyuyorsan bu çocuğada duymak zorundasın yazdım.bana sülük demiş.bu sözden sonra istesede nafaka filan almayacağım artık.bu aykı maaşımda tamamen gitti nafaka ve araba kredisine.eş dost kendi başımın çaresine bakıp bu ayı geçireceğim.çok üzgünüm ne tuhaf şeyler duyuyorum.

Cok zor bi durum ve cok zor zamanlar geciriyosun supesiz..allah sabirlar versin boyle bakis acisi olan bi adamdan ayrilman kurtulman da iyi bisey hayatinin en zor zamanlari gibi gordugun anlar gecip gidecek zaman herseyin ilaci

ne demek nafaka almayacağım böyle karaktersiz bir adamın canını ancak parasını alarak yakabilirsin

ne demek nafaka almayacağım?

arkadaşım, seni anlıyorum da adam o lafları sen gurur yap nafakadan vazgeç diye söylüyor zaten? amacına ulaşmasına bu sefer bari izin verme.

bende istemiyordum ama avukatım gözümü açtı mutlaka al nafakayı..

haa benimki ödemiyor nafakayı birikiyor iyice üzerinede faizler biniyor bir güzel birazdaha biriksin nafaka ceza davası diye birşey var söke söke alıcaz hodri meydan:)

Nafakanı al acıma bu karektersiz adama ,herşeyin bir bedeli var ödesin bunu gurur meselesi yapma ,lütfen

ne demek almayacağım?
çocuğu yapmasını biliyorsa bakmasını da bilecek
eğer bi erkek bişey yapmak istemiyorsa ne yaparsanız yapın yapmaz.yani o çocuğu yapmak istemeseydi ne derseniz deyin yapmazdı
sefasını sürerken güzel bakmaya gelince yok
çocuğunuzun hakkı olanı söke söke alın

Sanırım sizin maaşınızdan kredi ve nafakalarını ödüyor.Yani ben öyle anladım.Eğer anladığım gibiyse eşiniz sülüğün bir adım ötesine çoktan gitmiş.Asalak olmuş desem kızmazsınız umarım.
Nafaka çocuğunuz içindir.Alınız efendim ne münasebet almamak.

arkadaşlar destekleriniz şu süreçte benim için çok önemli hepiniz varolun.yalnız çocuğum için çok ağırıma giden şeyler söyledi ki evlendiğimizden beri çocuk istiyorum diyen bunu kafama sokan oydu.hiç korunmadık ve birbuçuk yıl sonra çocuk oldu.şimdi çocuğuma bunca insafsız şey söyleyen adamdan hiçbir şey istemiyorum.kaldı ki bana sülük dedi.ben birine yapışıp kalacak bir insan asla değilim.

Ne demek nafaka almayacagm sen kendin için istemeye bilirsin ama boyle biri diğer çocuklarına araba aliyorsa senin çocuğuna da bakmasini bilecek.

Onca ay sen o kadinin nafakasini odedin o araba kredisini odedin cocuklarinin rizkini harcadn simdi boyle kocadan nafaka mi almayacaksn.

O mesajlarini sakla her hakaretini (daha öncede saydirmisti) hepsini mahkemede göster.

Boyle pis insanlara firsat verme lütfen ya
Sen dokunma parasina çocuğun için biriktir.

evet doğru anlamışsınız benim maaşımdan nafaka ve oğluna aldığı araba kredisini ödüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…