- 20 Ağustos 2014
- 3.263
- 8.865
-
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
arkadaşlar bende sürekli yazıyorum farkındayım ama dertleşmeye ihtiyacım var.kimseyede anlatamayınca böyle oluyor.kusura bakmayın.en son ayrılma kararından sonra bugün eşim mesaj atmış o çocuğu aslında ben istememiştim sen kırılma diye istiyormuş gibi yaptım hayatımı mahfettin nafaka filan vermeyeceğim. demiş.bende diğer çocuklarına nasıl sorumluluk duyuyorsan bu çocuğada duymak zorundasın yazdım.bana sülük demiş.bu sözden sonra istesede nafaka filan almayacağım artık.bu aykı maaşımda tamamen gitti nafaka ve araba kredisine.eş dost kendi başımın çaresine bakıp bu ayı geçireceğim.çok üzgünüm ne tuhaf şeyler duyuyorum.
arkadaşlar bende sürekli yazıyorum farkındayım ama dertleşmeye ihtiyacım var.kimseyede anlatamayınca böyle oluyor.kusura bakmayın.en son ayrılma kararından sonra bugün eşim mesaj atmış o çocuğu aslında ben istememiştim sen kırılma diye istiyormuş gibi yaptım hayatımı mahfettin nafaka filan vermeyeceğim. demiş.bende diğer çocuklarına nasıl sorumluluk duyuyorsan bu çocuğada duymak zorundasın yazdım.bana sülük demiş.bu sözden sonra istesede nafaka filan almayacağım artık.bu aykı maaşımda tamamen gitti nafaka ve araba kredisine.eş dost kendi başımın çaresine bakıp bu ayı geçireceğim.çok üzgünüm ne tuhaf şeyler duyuyorum.
Ne demek nafaka almayacagm sen kendin için istemeye bilirsin ama boyle biri diğer çocuklarına araba aliyorsa senin çocuğuna da bakmasini bilecek.arkadaşlar bende sürekli yazıyorum farkındayım ama dertleşmeye ihtiyacım var.kimseyede anlatamayınca böyle oluyor.kusura bakmayın.en son ayrılma kararından sonra bugün eşim mesaj atmış o çocuğu aslında ben istememiştim sen kırılma diye istiyormuş gibi yaptım hayatımı mahfettin nafaka filan vermeyeceğim. demiş.bende diğer çocuklarına nasıl sorumluluk duyuyorsan bu çocuğada duymak zorundasın yazdım.bana sülük demiş.bu sözden sonra istesede nafaka filan almayacağım artık.bu aykı maaşımda tamamen gitti nafaka ve araba kredisine.eş dost kendi başımın çaresine bakıp bu ayı geçireceğim.çok üzgünüm ne tuhaf şeyler duyuyorum.
evet doğru anlamışsınız benim maaşımdan nafaka ve oğluna aldığı araba kredisini ödüyor.Sanırım sizin maaşınızdan kredi ve nafakalarını ödüyor.Yani ben öyle anladım.Eğer anladığım gibiyse eşiniz sülüğün bir adım ötesine çoktan gitmiş.Asalak olmuş desem kızmazsınız umarım.
Nafaka çocuğunuz içindir.Alınız efendim ne münasebet almamak.